Şimdi Ara

Samsung R522 YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben dün Samsung R522 aldım yalnız bu XS03 modeliymiş şu an farkediyorum. Fiyatı yaklaşık olarak XS04 ile aynı olmasına karşın 04 ten farklı olarak 3 gb ram, 250 gb harddisk ve 2.2 yerine 2.0 işlemci var. Acayip içime oturmuş durumda. Daha dün aldığım ürünü iade etme şansım var mı netsipariş.com'a biliyor musunuz?

• XS04 varsa değiştir hemen bence..yoksa kesinlikle iade edebilrisin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halloven -- 19 Haziran 2009; 10:41:43 >
  • internet üzerinden aldıysan 7 gün içerisinde rahat rahat neden belirterek iade edebilirsin
  • elden almıştım gidip.. distribütöründen iade prosedürlerini öğrenip haber verecekler. para iadesi ne kadar sürüyor bilgisi olan var mı? bekletmeseler bari uzun süre
  • quote:

Orjinalden alıntı: flier_

elden almıştım gidip.. distribütöründen iade prosedürlerini öğrenip haber verecekler. para iadesi ne kadar sürüyor bilgisi olan var mı? bekletmeseler bari uzun süre

nerden almıştın?
  • umarım çabuk dönerler.böyle şeylerden bende tırsıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: flier_

elden almıştım gidip.. distribütöründen iade prosedürlerini öğrenip haber verecekler. para iadesi ne kadar sürüyor bilgisi olan var mı? bekletmeseler bari uzun süre

eğer işletim sistemini kurduysan cayma hakkından faydalanamıyorsun.hepsiburadanın sözleşmesinde okudum bendede samsung r 522 var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung laptop bios güncelleme
    9 yıl önce açıldı
    Toshiba laptop format yardım?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.