Şimdi Ara

SAMSUNG RADYO Kilidi nasıl kaldırılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
23.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

LG lerde radyo aktif ediliyorken Samsunglarda nasıl aktif edilir ?

telefonum ana konusuna yazdım pek bilen çıkmadı o yüzden bu soruyu aynen aktarıyorum :

NOTE EDGE te FM RADYO MU VAR ?

EDİT :
    RADYO ÇİPİ YOKSA NEDEN FM RADYO KAPALI DİYE BİR İBARE BULUNUYOR ? RADYO ÇİPİ HİÇ OLMASAYDI FM RADYO DAN NEDEN BAHSETSİN ?

Arkadaşlar öncelikle telefonumu Samsung Kuzey Kıbrıs'tan aldım

Telefonumun Modeli : N915G
    Australian XSA
    NOTE EDGE 4G+

Fakat bugün rastgele gözüme bi şey çarptı !

İşte ekran resmi :

FOTOĞRAFI DİKKATLE İNCELEYİNİZ.

AYRICA ; ARKADAŞIM DA İSE TÜRKİYE'DEN ALINMA NOTE 4 N910CQ VAR VE CİHAZ HAKKINDA DAN BAKTIM ONDA BÖYLE Bİ KISIM YOK !

1-) Kıbrıs'a da gelen Avustralya modeli ve radyo vergisinden kaçmak için radyoyu mu kapatmışlar ?
    2-) Şans eseri mi Samsung bazı modellere Radyo koyuyor ?
    3-) Şöyle bir şey duymuştum, Amerika,Avustralya modellerinde radyo hep olduğu ?
    4-) S7 ve S7 Edge Amerika versiyonuna güncelleme ile Radyo özelliği açılmıştı bana da mı böyle olacak ?

EN ÖNEMLİ SORU : HALA ANDROİD 5.1.1 KULLANIYORUM, 6.0.1 DAHA GELMEDİ
    RADYO ÇİPİ TELEFONUMDA VARSA BUNU NASIL AKTİVİTE EDEBİLİRİM ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R@j -- 7 Haziran 2016; 23:46:20 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Samsung Radyosu Kilidi Kaldırma

Samsung Galaxy A34 ve A54 gibi Samsung akıllı telefonlarda radyo özelliği varsayılan olarak devre dışı bırakılmıştır. Ancak, aşağıdaki adımları izleyerek radyo özelliğini etkinleştirebilirsin:

• Telefonunun "Ayarlar" bölümüne git.
    • "Uygulamalar" seçeneğine dokun.
    • Sağ üst köşedeki üç noktaya dokun ve "Sistem uygulamalarını göster" seçeneğini seç.
    • "Radyo" uygulamasını bul ve üzerine dokun.
    • "Radyo öğesini etkinleştir" kaydırıcısını açık konuma getir.

Radyoyu etkinleştirdikten sonra kulaklıklarını takarak radyo dinleyebilirsin.

Bazı durumlarda, "Radyo özelliği geçerli SIM kartla birlikte kullanılamaz" mesajıyla karşılaşabilirsin. Bu, SIM kartın radyo desteği sunmadığı anlamına gelir. Bu durumda, radyo özelliğini kullanmak için radyo destekli bir SIM kart takman gerekecektir.

Eğer telefonunda radyo uygulaması yoksa veya radyo özelliğini etkinleştiremiyorsan, cihazının radyo özelliğini desteklemediği anlamına gelir. Bu bilgiyi kontrol etmek için telefonunun özelliklerini veya kullanım kılavuzunu inceleyebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bunu bende merak ediyorum
  • spirit fm diye bir uygulama vardı bilmiyorum root ile mi çalışıyordu ama onun üzerinden dinleniyordu bir zamanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafadari

spirit fm diye bir uygulama vardı bilmiyorum root ile mi çalışıyordu ama onun üzerinden dinleniyordu bir zamanlar.

Bende araştırdım Spirit fm i fakat root yapmak istemiyorum

ROOT SUZ olarak ta çalıştıramadım radyo yu

Telefonumda radyo büyük ihtimalle var ama bu radyo kilidini öncelikle kaldırmak gerek

BUNU NASIL YAPABİLİRİM ?
  • Konu güncel,,
  • Bende de Note Edge var ama yurtiçi N915F modeli. Sizin fm radyo devre dışı bırakıldı yerinde benimkinde Hizmet durumu: Serviste yazıyor. Benimkinde fm radyo var mı acaba ve nasıl aktif hale getirebiliriz?
  • Bu cihazda radyo yok heralde acaba disaridan apk ile benim samsung j2 telefonumdan apk yi cikarip size versem olur mu acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Overlord06

Bende de Note Edge var ama yurtiçi N915F modeli. Sizin fm radyo devre dışı bırakıldı yerinde benimkinde Hizmet durumu: Serviste yazıyor. Benimkinde fm radyo var mı acaba ve nasıl aktif hale getirebiliriz?

Samsung'un S ve Note serisinde FM Radyo donanımsal olarak bulunmuyor.

Oradaki "FM Radyo" yazısı aslında şebekenin durumunu belirtiyor.
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    Donanımsal olarak yoksa yapacak birşey yok ozaman. Bende zannettim ki yurtdışındaki note edge lerde varda bizde yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sprint versiyon note edge lerde radio var, hani donanımsal olarak var diye şüphe ediyorsanız benim gibi, rom atarak deneyebilirsiniz
    (ben denemedim.)

bu arada buraya bi göz gezdirin :
    http://nextradioapp.com/supported-devices/
  • Güncel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.