Şimdi Ara

Samsung Recovery Alanını Geri Getirin/Değiştirin TÜRKİYE'DE İLK (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
874
Cevap
35
Favori
293.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Admin tool 5 de bu sorun varmı acaba . Sistemin yedeğini alsam 5 de aldığım yedeği yükleyebilir miyim. Bide recovery programı windows 8.1 in yedeğini bir tek bir image dosyası olarak almadı bende bu 5 de sorun teşkil edermi.
     Samsung Recovery Alanını Geri Getirin/Değiştirin TÜRKİYE'DE İLK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfatiheren -- 17 Mart 2015; 18:35:15 >
  • Bunun çozümü nedir samsung recovery solution 5 için şu hataı alıyorum

''Z:\WinClon\Manager1.exe
    The system cannot find the drive specified''
     Samsung Recovery Alanını Geri Getirin/Değiştirin TÜRKİYE'DE İLK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baktery16 -- 22 Mart 2015; 17:09:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • F4 ile açamayan arkadaşlar bios ayarlarını kontrol etsinler muhtemelen bios ayarlarında quik yada fast mode idi tam hatırlamıyorum işte onu disable yaparsanız sorunuzu çözülür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sile

quote:

Orijinalden alıntı: mfatiheren

Admin tool 6 yüklemesini arkadaşın dediği gibi yaptım.
    Önce usb başlatıp recovery alanı oluşturdum, sonra windows kurdum programları falan yükledim.
    En son recovery alma için arkadaşın son sölediklerini yapmaya çalıştım ama bilgisayarın F4 tuşuna ne kadar bastıysam bir türlü recovery bölümünü açamadım acaba yanlış birşey mi yapım da olmadı.

Tıpatıp aynı sorun bendede var Admin tool 6 ile sıfırdan windows 8,1 kurdum recovery 6.0.6.5 kurdum yedekle dedim yedekleme yaptım,ancak açılışta f4 çalışmıyor direk windows açılıyor

burada bazı açıklamalar var çözemedim.sanırım bizim disk gpt recovery alanı fat32 gibi bir şey uyumsuzluğu var çözen varsa ?
    https://translate.google.com.tr/translate?sl=en&tl=tr&js=y&prev=_t&hl=tr&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fforum.notebookreview.com%2Fthreads%2Fsamsung-recovery-problem-on-windows-8-1.727481%2F&edit-text=&act=url

Yukarda açıkladım admintool 6 ile mbr diske windows 8 kuramazsınız Bios ayarlarını gözden geçirin normalde admintooldan sonra windows 8 sorunsuz kurulduysa en kolay aşamaya geldiniz demekki

• Ben bu yazılım ile verilerimin yedeğini aldım
    Bununlan sistem yükleme yapacağım ama bu yedeğini aldığım verileri formattan sonra nasıl yükleyeceğim onu bilmiyorum
    bilen biri yardımcı ola bilirmi şimdiden teşekkürler :)
  • windows 8.1 de çalıştıran var mı acaba ?
  • Merhaba Arkadaşlar,

SRS 6 uyguladım diskler oluşturuldu,
    Temiz W8.1 SL kurulumunu yaptım.
    Fakat şunu yapamadım kurduğum
    C:\ nin image nasıl alacağım ve bunu SRS 'nin oluşturduğu 40 GB recovery alanına nasıl atacağım ?

Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eniqma27

Merhaba Arkadaşlar,

SRS 6 uyguladım diskler oluşturuldu,
    Temiz W8.1 SL kurulumunu yaptım.
    Fakat şunu yapamadım kurduğum
    C:\ nin image nasıl alacağım ve bunu SRS 'nin oluşturduğu 40 GB recovery alanına nasıl atacağım ?

Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar Çözümü buldum

Not:Alıntıdır. Mahmut Deniz arkadaşımıza teşekkürler.

"Samsung Recovery Solution Admin Tool Kullanımı
    Samsung Recovery Solution programı işletim sistemi CD si vermemek için hazırla Samsungun laptopları için hazırlamış olduğu bir imaj alma (yedekleme) yazılımıdır.4 ve 5 olmak üzere iki sürümü vardır. 5 versiyonunda windows açıkken imaj alabilirsiniz. 4 versiyonda sadece bilgisayarın açılışında imaj alabiliyorsunuz.
    Samsung Recovery Solution programıyla bilgisayarınızda gizli bir partition oluşturarak sisteminizin imajını bu partition'a alabilirisiniz.Daha sonra bilgisayarı başlatırken F4 tuşu ile Recovery alanına girerek almış olduğınız imajı geri dönebilirsiniz.Windows içinden programın arayüzünden de geri yükleme işlemini başlatabilirsiniz.Böylece bilgisayarınızı 15 dakikada bütün programlarınız yüklü haline getirebilirsiniz.Benim gibi SSD disk kullanırsanız 2 dk gibi bir sürede de eski haline getirebilirsiniz.
    Peki diyelim ilk yedeği aldıktan sonra son çıkan güncelleştirmeleride veya programlarıda imajınıza eklemek istiyorsunuz.İlk aldığımız yedekle nasıl değiştireceğiz?
    Bunun için öncelikle Windows 'umuzu yedeğini almak istediğimiz şekilde gerekli programları ve güncelleştirmeleri yüklüyoruz.Normal yedek alma işlemini başlatıyoruz ve C: dışında bir alana yedek alıyoruz. Örneğin ikinci partition olan D: 'ye yedeğimizi alıyoruz.Aşağıdaki gibi D:\SamsungRecovery dizininde aşağıdaki gibi yedekleme dosyaları oluşuyor.

D:\SamsungRecovery
    user1.w01
    user1.wcl
    user1.woo

Biz buradaki yedeği kullanarakda geri yükleme yaparak bilgisayarımızı eski haline getirebiliriz fakat illa da ilk alınan imajın yerine (gizli partitiona) bu yedeği koymak istiyorsak.Bütün user1 'ler yerine init yazarak dosya isimlerini değiştriyoruz.

D:\SamsungRecovery
    init.w01
    init.wcl
    init.woo

Daha sonra bilgisayarımızı yeniden başlattıktan sonra F4 tuşuna basarak geri yükleme yazılımını açıyoruz.Bu sefer aşağıdaki şifreleri kullanarak mevcut imajı değiştirebileceğimiz arayüzü açıyoruz ve D:\SamsungRecovery dizininde bulunan imajımız ile değiştiriyoruz.

admin tool 4 için şifreler --- CTRL + ALT + F10 ---- secos

admin tool 5 için şifreler --- CTRL + ALT + F10 ---- secclx"

• Bu olayı acer bilgisayarım da yapsam netice alırmıyım.Asıl sorunum hdd perte çıktı ve yeni hdd aldım.Laptobu ilk aldığımda dvd ye yedeklemesini aldım fakat bu recovery cd leri ile laptobu bir türlü kuramadım.Recovery nin olmamasından dolayımı veya nasıl yüklenecek bilgisi olan varmı arkadaşlar.
  • arkadaşlar önemli bir problemim var bilgisayarıma format atmak için yeniden başlatıp F4(recovery)e bastığımda ''A disk error occurred'' Hatası alıyorum bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz? hdd regenerator ve chkdsk i çalıştırdım virüs taraması yaptım yine de düzeltemedim
  • Bilgisayarınızın hdd'si fiziksel olarak zarar görmüş olabilir. Eğer durum bu ise yapabileceğiniz bir şey yok. Bilgisayar açık iken sert şekilde masadan kaldırıp/koyma durumlarında olabiliyor.

• mehmednaim kullanıcısına yanıt
    anladım ama bilgisayarımı normal bir şekilde kullanabiliyorum şimdilik yani açılıyor sadece recovery üzerinden format atamıyorum kısmı bir zarar olabilir mi acaba.bir de bundan bir ay kadar önce sd kartım bozulmuştu düzeltmek için hdd regen gibi bir çok program yükledim bir tanesinde sanal disk bile oluşturmuştum yanlışlıkla galiba bu sebep oldu çünkü 3 yıldır sorunsuz bir şekilde recovery üzerinden format atabiliyordum
  • Yaptığınız işlemleri tam olarak bilemiyorum ama benim bahsettiğim fiziksel zarar hard disk üzerinde herhangi bir yerde olabileceği için sadece recovery bölümü de etkilenebilir.

• Merhaba
    .
    Bana Complete Restore anlatırmısıız.Bende samsung-recovery 4 var.İmajım D: sürücüsünde ne yapmalıyım
  • azata A kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Sorunuzun cevabı bu konu başlığı altındaki ilk mesajda ayrıntılı bir şekilde anlatılmakta. İyi forumlar.
  • Anlatıldığı gibi kurtarma alanına windows8 i yüklemiştim. Şimdi windowsda sorun olunca f4 ile kurtarma alanına girdim. gömülü durumdaki yedeği yükledim ancak bilgisayar açılırken "rebot and selected proper boot device or ınsert boot media in selected boot device and press a key" hatası veriyor ve bilgisayar hiç açılmıyor. Bu hatanın sebebi ile yardım bekliyorum arkadaşlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim elimde eski bilgisayarımdan kalma w01 w02 w03 woo vs dosyaları var. bunları açabilirsem hayatım kurtulacak. nasıl açarım?

şu anda samsung bilgisayarım yok. arkadaşımdan denedim verileri geri yükle diye bulunamadı diyor.
    kendi başka marka bilgisayarımdan açamaz mıyım acaba?
  • ya ustalar bu recovery işlemini anlatımlı birşekilde video cekip paylaşırmısınız? ben hicbirşey anlamadım. sorum 1.recover yansımayı d diske cıkarınca kopyalıyormu? 2.cıkardıktan sonra formatı normal devam edebiliyormuyuz? ben windows 10 cıkmadan önce format atmak istiyorum. windows 10 kurup gerkli programlarıda kurup. bunu recovery bölümüne yüklemek istiyorum. sonra sistem çökünce windows 7 ile başlamak istemiyorum. malum windows 10 1. yıllık ücretsiz
  • windows 10 ciksin once..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrb; samsung recovery solution 4 de fabrika cıkışlı ilk yedeğini bozmadan,son güncellemelerle birlikte windows 7 yedeğini 2.yedek olarak alınabilirmi?
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.