Şimdi Ara

samsung-S07tr wi-fi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    laptopum ilk zamanlar normal bir şekilde kablosuz ağa bağlanıyordu. farkında olmadan bi ayarıyla oynadım sanırım şimdi laptopu açtığımda wi-fi kapalı oluyor her seferinde easy settings den wi-fi yi açmak zorunda kalıyorum. yardım edebilir misiniz?

• programdan açıyorsunuz klavyede fn+f tuşlarının üstünde anten resmi olan tuşa basın hangisinde konumlandırıldığını bilmiyorum.
  • easy setting i açın kablosuz sekmesine tıklayın oradan "on" yapın sonra altında yazan "sistem başladıktan sonra önceki ayarı koru " seçeneğini işaretlerin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _warez_

easy setting i açın kablosuz sekmesine tıklayın oradan "on" yapın sonra altında yazan "sistem başladıktan sonra önceki ayarı koru " seçeneğini işaretlerin

altında öyle bir seçenek yok sadece on off var denetim masasından fln bi ayarı varmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi th_merwe -- 15 Eylül 2012; 11:19:36 >
  • kurulu işletim sisteminiz nedir windows xp mi ? windows 7 mi

• windows 7
  • bende böyle gözüküyor mümkümse ekranınız resmini çekip koyarsanız daha iyi yardımcı olabilirim benim ekran görüntüsünde şu şekilde ;

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung N150 PLUS şarj sorunu
    5 yıl önce açıldı
    MSI magb650 wifi sorunu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _warez_

bende böyle gözüküyor mümkümse ekranınız resmini çekip koyarsanız daha iyi yardımcı olabilirim benim ekran görüntüsünde şu şekilde ;

/>

• şimdi yeniden başlatın programı açıp wifi yi on yapın ve programı kapatın. sonra herhangibir işlem yapmadan esay setting i tekrar açın (bazı programlar ayarları ve pencere konumlarını hatırlaması için yapılan bir şey) sonra programı kapatın ve pc yi yeniden başlatın eğer olmazsa easy setting in son sürümü indirip kurun samsung un sitesinden modelini yazarak indirebilirsiniz. eğer bu şekilde indirip kurarsanız dediğim önceki ayarı koru seçeneği gelmesi lazım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.