Bildirim
samsung-S07tr wi-fi sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
programdan açıyorsunuz klavyede fn+f tuşlarının üstünde anten resmi olan tuşa basın hangisinde konumlandırıldığını bilmiyorum. -
easy setting i açın kablosuz sekmesine tıklayın oradan "on" yapın sonra altında yazan "sistem başladıktan sonra önceki ayarı koru " seçeneğini işaretlerin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: _warez_
easy setting i açın kablosuz sekmesine tıklayın oradan "on" yapın sonra altında yazan "sistem başladıktan sonra önceki ayarı koru " seçeneğini işaretlerin
altında öyle bir seçenek yok sadece on off var denetim masasından fln bi ayarı varmıdır?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi th_merwe -- 15 Eylül 2012; 11:19:36 > -
kurulu işletim sisteminiz nedir windows xp mi ? windows 7 mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
windows 7 -
-
quote:
Orijinalden alıntı: _warez_
bende böyle gözüküyor mümkümse ekranınız resmini çekip koyarsanız daha iyi yardımcı olabilirim benim ekran görüntüsünde şu şekilde ;
/>
-
şimdi yeniden başlatın programı açıp wifi yi on yapın ve programı kapatın. sonra herhangibir işlem yapmadan esay setting i tekrar açın (bazı programlar ayarları ve pencere konumlarını hatırlaması için yapılan bir şey) sonra programı kapatın ve pc yi yeniden başlatın eğer olmazsa easy setting in son sürümü indirip kurun samsung un sitesinden modelini yazarak indirebilirsiniz. eğer bu şekilde indirip kurarsanız dediğim önceki ayarı koru seçeneği gelmesi lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X