twrp yüklediğine eminmisin kardeşim, bu ekranda oem kilidi kapalı gözüküyo halen. bu halde bırak twrp odinle bile orj yazılım yüklenmez. |
Samsung S20 (FE) Fan Edition -Ana konu- (Rom,Custom rom,root, edit) (SNAP865) ui 6.1.1 A14 çıktı. (8. sayfa)

-
-
twpyı açıp PrimeKernel.v8.7 install yaptım böyle oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xZEOx -- 6 Mart 2025; 23:36:58 > -
cevap vermediniz, hangi roma bu kerneli yüklediniz.
-
oem kilidini düzeltmeye çalıştım buseferde böyle oldu
-
UN1CA 2.5.5 roma
-
zaten söyledim, 2.5.5 kernel yok şu an. telin çökmüş maalesef. odinle orj romu yükleyip açman lazım. herşeyi baştan yapman lazım maalesef.
-
orjinal romu nasıl yükliyecem
-
burda tr olanı indir. telin hangi modeli, snap yada exynos.
https://samfw.com/firmware/SM-G780G
-
benım cihaz 128gb snapdragon modeli ama burada hangısını yüklemem gerek bisi anlamadım
-
en üstteki.
-
Merhaba ben hala android11 ile kullanıyorum bir ara 12 ye geçmiştim ama kamera batarya olsun performansı düştüğü için odinle tekrar 11e geçmiştim. Uzun zamandır da sorunsuz kullanıyorum. Bir durumdan dolayı sürüm yetersiz kalıyor sürüm yükseltmem gerekiyor. Nasıl yapmalıyım? Fabrika ayarlarından sıfırlayıp gelen güncellemeleri mi yapayım?
-
orjinal romu kurmaya calısıyorum sureklı hata veriyor
-
Teli download ekranina alman lazim. Birde user data ekllemen lazim. Şu anda işteyim. Eve gittigimde ufak bir video atarim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
zaten download ekranındayım. cihaz kapalıyken artı ve eksi tusuna basarken usb kablosunu taktım download ekranı acıldı o şekilde yaptım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xZEOx -- 7 Mart 2025; 12:4:52 > -
Telefon modeli G925 yaziyor indirdiğin romda. Bu S6 edge'nin model kodu. Yanlış rom indirmiş olabilirsiniz.
G780 diye geçiyor bizim telefon.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 7 Mart 2025; 12:12:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
indirdiğim romda yazmıyor, odinde örnek olarak yazıyor o, dikkate alıncak bir yazı değil.
indirdiğim rom: SAMFW.COM_SM-G780G_TUR_G780GXXSEEXL1_fac_2
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xZEOx -- 7 Mart 2025; 13:13:28 > -
?
-
2gündür telefonu kullanamıyorum bir yardımcı olsan sevinirim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X