Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Samsung S23 Ultra Yeşil 512 GB ve Watch 5 Pro Satın Al 19 Şubat 2023 15:21 1 1 Samsung S23 Ultra Yeşil 512 GB ve Watch 5 Pro Merhaba,Kendim kullanıp çok da memnun kaldığım cihaz ve saati eşime de almıştım ancak flip 4 den memnun kaldığını kullanmayacagini bildirdiği için satışa koyuyorum.Cihazım Samsung bayisinden sıfır olarak alınmış ve 3 haftaliktir saat ise ondan önce 1,5 ay kadar turkcellden parayla satın alınmıştır. Her ikiside adıma faturalı ve sıfırdan zerre farksızdır. Toplamda 5 kez şarj edilmedi bile. Kendim için aldığım harika bir silikon kılıfa hediyem olacaktır. Cihaz ve saat ikilisi için fiyat 40.000 TLAyrı almak isterseniz pm atmanız yeterlidir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 40000 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 19 Şubat 2025 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Samsung Galaxy S24 Plus 256 Gb 12 Gb Ram Mor Apple İphone 14 Pro Max 1 TB [SATILDI] Samsung Oled G8 34" Gaming Ultrawide [SATILDI] MSI Mag 274UPF Gaming 4K 144HZ