Merhaba arkadaşlar, başlıkta bahsettiğim 2 monitörden birini almak istiyorum. Hangisini tavsiye edersiniz. Fiyatlari hemen hemen ayni biri 385 tl, biri 400 tl.
Display Screen Size 23" (16:9) Type LED Brightness 250cd/m² Contrast Ratio Mega ∞ DCR (Static 1,000:1) Resolution 1920 x 1080 Response Time 2ms (GTG) Viewing Angle (Horizontal/Vertical) 170°/160° Color Support 16.7M Interface D-Sub 1ea Wireless Display No DVI No HDMI 1ea Dual Link DVI No Display Port No USB No Audio In/Out No Speaker No USB Hub No General Features Mobile Control No Embedded Function Eco Saving, Multi Screen S/W, Samsung MagicAngle, Samsung MagicBright3, Samsung MagicColour, Off Timer, MagicTune, Customised Key, Image Size supported Additional PC S/W No OS Compatibility Yes Windows Certification Yes Energy/Environment Mark Energy Star 5.0 Mobile High-Definition Link (MHL) No Design Colour Transprent Red Stand Type Simple Stand Function Tilt Wall Mount No Power Power Supply 100 - 240V (50/60hz) Power consumption 30watts (Typ.) Power Consumption (DPMS) 0.3watts (Typ.) Power Consumption (Stand-by) 0.3watts (Typ.) Type External Adaptor Dimension Set Dimension with Stand (WxHxD) 548 x 418 x 195mm Set Dimension without Stand (WxHxD) 548 x 338 x 53mm Package Dimension (WxHxD) 644 x 415 x 132mm Weight Set Weight with Stand 2.8kg Set Weight without Stand 2.5kg Package Weight 4.3kg Accessory Cables D-Sub Cable Others E-manaul, Install CD, Quick Setup Guide
LG özellikler:
Screen Size 23" Screen Size (Diagonal) 23.0" Panel Type TN Aspect Ratio 16:9 Resolution 1920 x 1080 Brightness (cd/m2) 250 Contrast Ratio (DFC) 10,000,000:1 Response Time 5 ms Viewing Angle 170°/160° Display Colors 16.7 M Panel Surface Anti-Glare, 3H Limited Waranty 1 Year Parts & Labor
Oyun için alacaksan, hiç düşünmeden Samsung'u tercih et. LG'lerin input lag süreleri yüksek çünkü...
Samsungun aynı modelini uzun incelemeler sonucunda ben de satın aldım .Daha elime ulaşmadı,denemedim ama kullanıcılardan iyi yorumlar okudum, sana da tavsiyem samsung s23b350h modelidir.
quote:
Orijinalden alıntı: ferhathan
Samsungun aynı modelini uzun incelemeler sonucunda ben de satın aldım .Daha elime ulaşmadı,denemedim ama kullanıcılardan iyi yorumlar okudum, sana da tavsiyem samsung s23b350h modelidir.
Hayırlı olsun, monitör elinize ulaşınca bir inceleme yapsanız süper olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Sonicman
quote:
Orijinalden alıntı: ferhathan
Hayırlı olsun, monitör elinize ulaşınca bir inceleme yapsanız süper olur.
Tabi ki hocam ne demek,elime ulaşır ulaşmaz ilk işim olacak...
Hayırlı olsun. Güle güle kullan. Ben de merakla bekliyor olacağım incelemeyi. Benim konuda da kısa birkaç inceleme vardı. Onlardan da fikir alarak kapsamlı bir test yapma imkânın olursa çok iyi olur. Elinde CRT monitör varsa, bir de input lag testi bekliyorum; mümkünse tabi.