< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG S24 SERİSİ EKRAN SORUNLARI (23. sayfa)
-
-
Alan alır ama ben almam daha baştan sona bir çok şeyi yanlış bir marka tr de ve birde bu şekilde bir cihazla risk almaya değmez
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben zaten ironi yaptım panelde donanımsal bişey bu bence düzelmez ama düzelirse en çok ben mutlu olurum 14 promax feda ettim ben bu cihaza ve üstede para verdik şuanda iade edebileceğimi bilsem ki samsung o yolları kapattı herkesin cihaz geri döndü düşünmeden parayı bankaya atar beklermiyim hayır android ekosistemine yine geçer başka bir markada olurdum sadece herkes zannetmesin ki samsunga laf söylüyo ayfoncu demesinler yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cekto -- 10 Şubat 2024; 2:53:55 >
slmlar , elimden geldigince iyi resim cekmeye calıstım . Dediğim gibi bende color banding var . kumlanma falan yok
-
Dubai cihazinda da olurmu acaba yarin almayi düşünüyordum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayir ben cihazi almayi düşünüyorum bu konudaki ekran olayini merak ettim
Yarın cihaza bakmaya gideceğim test için ne yapmam gerektiğini cevap olarak yazarsanız sevinirim ilk mesajdakilere baktim
Her birinize kulp takacaklar ... Bezdirecekler ...
Sanırsın ki Samsung ile organik bağları var. Velev ki var yine olmamalı .
Başkalarını eleştirirken çamur atarken kendilerine enteresandır bakmıyorlar.
Yıllar geçiyor hayretle gelişmediklerini görmek çok ACI ...
Boş verin ... Şikayet edin anında tek tek .
-
Yazılımla belki ama teyide muhtaç. Öyle körü körüne aldanmamak lazım. Bakacağız zaten ...
Bence Mura Efekti yani grileşme meselesi düşük ihtimal kesin çözülür umarım yanılırım şaşırt bizi Samsung kökten ve en ideallice çözsün de ...
Güvenilir ice universe ekran görseli paylaştı oradan . Burada ilkin ben değil başkası paylaştı veya diğer Ana Konumuzdan paylaşıldı. Bense sadece forumda görünür halde tekrardan kaynağı paylaştım alıntılayarak donanımhaberde kim paylaşmışsa .
Dereyi görmeden paçayı sıvamak olmaaaazzz !
-
Hocam linki atarsanız bana bu msjın altına incelemek isterim üşendiğimden değil cidden bulamadım
Yazdıklarınızı anlamayanlar var yani okuduğunu anlamama durumu ... Bu durum Türkiye genelinde giderek artan bir rezalet kanıtlanmış ta ... Şansınıza 3 kısa cümle üstelikle suçlanamazsınız ama yanlış anlaşıldığınız için birileri sizleri suçlayabilir ama kendilerinde sorun .
Kumlanma yok demiştiniz ... Güzel.
Bahsettiğiniz sorun Samsung un ilk odaklandığı veya sadece sadece odaklandığı şey olabilir gelecek güncellemede göreceğiz.
Banding dolaylı olarak ta çözülebilir bir umut ama sonu teslimiyet kabullenme pes etme odaklı olmamalı bence . Doğal modda mı denediniz yoksa varsayılan CANLI da mı ? Gerçi bahsetmiştim farkına varmıştınız teyidini de yapmıştınız . Çünkü bu görsellerde hangi renk profilinizde çekildi belirtmemişsiniz de .
Samsung bu işi çözene kadar kötünün iyisi varsayılan CANLI değil öteki DOĞAL dır.
Tekrar ediyorum ORTAYA HERKESE OLSUN ...
-
-
Kumlanma donanımsal ozaman ice üniverse sadece renk canlılığı düzelecek dio
Bende öyle anladım ama renk olayı basit kırmızı yeşil maviyi kontrastı bas al sana renklendi yani bütün güncelleme bu olursa samsung bu sene fena çuvalladı seneye helalleşecek adam arasın
Ben de kumlanmayı da azaltacaklar ama ne kadar bakacağız. Önce şans vermek gerekir gayri resmi beyansız da çözerler veya hiç olmazsa servislerde sorun çıkartmasalar özellikle Türkiye'de ...
Şahsen öncesinde de yazmıştım : Onlar kendi akıllarınca canlılık meselesi zannediyorlar ama öyle değil ... Belki de anladılar dile getirmiyorlar . Anladıklarıan dair birçok SAmsung yetkileri de globalde her ülkede var ama red edenler de özellikle Türkiye'de .
Başka servisler Türkiye'de bence kabul ediyorlardır ama etmeyenler yoktur da denilemez hedef te bu ...
-
Var mı bir güncelleme ekrana
Cihaz çıkalı neredeyse 1 ay olacak, daha bir tane bile yazılım güncellemesi almadı. Samsung komple tatile çıktı sanırım ya da cihazı daha çıkar çıkmaz kaderine terk etmişler Yeni çıkan Apple telefonu olsaydı, ekranda böyle sorunlar olsaydı Apple day one patch ile çözerdi sorunu. Samsung ise ekran sorunlarını, kamera sorunlarını "böylesi daha iyi hacılar" diye yutturma yoluna gidiyor. İki firma arasındaki kalite farkı bu işte asıl.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 10 Şubat 2024; 11:0:16 > -
slmlar , pardon yazmayı unutmusum . Yukarıdaki resimler canlı mod da çekildi. Doğal mod da bir tık daha iyi gibi ama bu seferde banding yukarda pek olmuyorda aşağıda daha fazla oluyor ve malasef telefon kamerası bunu yakalayamıyor . Gerçekten başka telefon ile bunları gösterebilmek zor ( yada ben pek beceremiyorum :) )
-
Şuan için optimum çözüm odaklı olmalıyız esas çözümü görene kadar...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X