Şimdi Ara

Samsung S3 almayı düşünüyorum (garanti şartları vs...)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benimde bir sorum var. ucus s3lerin ekranının kasasının dayanıksız olduğu, bir düşürmede çatlayacağı, ama bilindik mağazalardan alınanlarda böyle bir sorun olmadığını duydum... daha dayanıklıymış, satıcı kafamı karıştırdı...

birde bu telefonun yok distiribitör garantisi, ithalatçi garantisi yok kvk garantisi arasındaki farklar nedir...

yardım edermisiniz?

• Eğer orjinal ürünle sağlamlığının fiyatıyla alakası yok. Cihaz düşmelere karşı biraz narin. Sert zemine düştü mü muhtemelen ekranı çatlar ve distribütör garantili veya ithalatçı garantili fark etmez sana masraf çıkarır.

Distribütör garantili cihazlar, garanti kapsamındaki arıza durumunda Samsung servisinde tamir/değişim görür. İthalatçı firma garantili cihazlar ise o firmanın anlaşmalı olduğu herhangi bir serviste tamir görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 8 Nisan 2013; 17:10:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: i_miss_you

benimde bir sorum var. ucus s3lerin ekranının kasasının dayanıksız olduğu, bir düşürmede çatlayacağı, ama bilindik mağazalardan alınanlarda böyle bir sorun olmadığını duydum... daha dayanıklıymış, satıcı kafamı karıştırdı...

birde bu telefonun yok distiribitör garantisi, ithalatçi garantisi yok kvk garantisi arasındaki farklar nedir...

yardım edermisiniz?

Sahte bir cihaz almadığınız sürece malzeme kalitesi olarak bi farklılık olacağını pek sanmıyorum. Fakat orjinal olduğu halde birkaç farklı donanıma sahip s3 var piyasada bunların arasında donanım olarak en güçlüsü i9500 olan ve avrupada satılan cihaz.

Paralel ithalat olayına gelince de paralel ithalat cihazları yurt dışından çok daha ucuza getiren firmalar yasa geregi gerekli altyapıyı kurup kendi teknik servislerinde 2 yıl garanti sağlayarak daha uygun fiyatlara satıyorlar herhangi bir arıza durumunda muhattabınız samsung türkiye olmuyor satın aldığınız ve teknik servis hizmetini sağlayan firma oluyor buda onarımı çok pahalı olan arızalarda kullanıcı hatası vb. gibi bahanelerle onarım yapılmayarak kullanıcı mağdur olmuş oluyor. Ben imkanım olduğu için ve birkaç kez bu işten dilim yandığı için artık kesinlikle paralel ithalat ürün tercih etmiyorum daha fazla verip dist. garanrili ürünleri tercih ediyorum kafam rahat oluyor :)

• bilindik bir mağazadaki satış temsilcisi; fiyat araştırması yaptınız mı dedi. evet dedim, carrefoursa 1250tlmiş hatta gold 999tl 2 günlük indirim yaptı dedim. onları muhatp kabul etmem, onların hem garantisi yok, hemde kalitesiz dedi. şaşırdım....

verdiğiniz bilgiler için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i_miss_you -- 9 Nisan 2013; 8:33:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seFaßjk

quote:

Orijinalden alıntı: i_miss_you

benimde bir sorum var. ucus s3lerin ekranının kasasının dayanıksız olduğu, bir düşürmede çatlayacağı, ama bilindik mağazalardan alınanlarda böyle bir sorun olmadığını duydum... daha dayanıklıymış, satıcı kafamı karıştırdı...

yardım edermisiniz?

Sahte bir cihaz almadığınız sürece malzeme kalitesi olarak bi farklılık olacağını pek sanmıyorum. Fakat orjinal olduğu halde birkaç farklı donanıma sahip s3 var piyasada bunların arasında donanım olarak en güçlüsü i9500 olan ve avrupada satılan cihaz.

Paralel ithalat olayına gelince de paralel ithalat cihazları yurt dışından çok daha ucuza getiren firmalar yasa geregi gerekli altyapıyı kurup kendi teknik servislerinde 2 yıl garanti sağlayarak daha uygun fiyatlara satıyorlar herhangi bir arıza durumunda muhattabınız samsung türkiye olmuyor satın aldığınız ve teknik servis hizmetini sağlayan firma oluyor buda onarımı çok pahalı olan arızalarda kullanıcı hatası vb. gibi bahanelerle onarım yapılmayarak kullanıcı mağdur olmuş oluyor. Ben imkanım olduğu için ve birkaç kez bu işten dilim yandığı için artık kesinlikle paralel ithalat ürün tercih etmiyorum daha fazla verip dist. garanrili ürünleri tercih ediyorum kafam rahat oluyor :)

Yanlış bilgi vermeyelim.I9500 GALAXY S 4 tür.Sadece amerikada ve japonya da 2 gb ramli , çift çekirdekli versiyonları var ama buralarda bulunmaz onlar.Gt i9300 Türkiye ve Avrupa dakiler.onlarda zaten international versiyonu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.