Şimdi Ara

samsung s4 ağda kayıtlı değil problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar hayırlı forumlar benım problemım arama yapamıyorum ağda kayıtlı değil hatası verip aramayı sonlandırıyor hat takılı telefon pasaporta işli telefonculara gotürdüm bozulmuş yapılmaz diyorlar çözümü ne olabılır.

• dostum bazı s4 modellerinde bu arıza yaşanıyor genelde imei atılmış cihazlarda olmakta. bendede daha önce i9506 modelinde aynı sorunu yaşadım birçok servise cihazı gönderdim ama çare bulamadık. bendeki kapalı alanlarda şebekeyi kaybediyordu ağda kayıtlı değil diye hata veriyordu ama şebekenin güçlü olduğu yerlerde gayet iyi çekiyordu daha sonra sorunun 2G bandıyla ilgili olduğunu anladım çünkü cihazı sadce GSM moduna aldığımda hiç çekmiyordu ama 3G 4G modlarına aldığımda çekmeye çalışıyordu 3G üzerinden de şebeke çekmeye çalışır ama üljkemizde mobile çekim güücünü cihazlar nelede otoda kullandığımız için 2G yani GSM modundan almaktalar şayet sizdede bu tip bir sorun olabileceği ihtimalina karşın şunu deneyin cihazı en iyi çektiği yerde arama yapılabiliyorken GSM moduna alıp bire öyle deneyin dediklerim aynen oluyor hiç çekmiyor tekrar WDCMA/GSM oto moduna alınca çekmeye başlıyorsa cihazınızın anakartı üzerindeki baseband entegresi arızalıdır çok da yapılacak birşey yok çünkü kimse tamir etmiyor.

fakat dediklerimden alakasız biçimde cihazınız hiç çekmiyorsa imei ve cihazda imeinizin durup durmadığını kontrol edin cihazınızın iç antek kablosu yerinden çıkmış olabilir eğer yere düşürdüyseniz mümkündür küçük ihtimalde olsa...

• *#06#

Arama ekranina girip imei yi kontrol edin silinmis olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.