Şimdi Ara

samsung s42ax plazma goruntu yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 ay kullanmadan gotuntu gıttı dun aksam ses aldım bı ara ama suan ses de yok
    yurt dısından aldıgım dan dolayı garantıde sıkıntı bugun ıcını actım ve sısen kondansıtor varmı
    dıye bagtım pek goremedım voltajı dusuk olanları devre uzerınde olctum ve saglam gozukuyolar
    zaten tr almadıgıma pısmandım kafayı yıyecem yardımlarınız ıcın tessekkurler.hatta okudugunuz ıcın.

• Samsung serviste bi sansini dene ama para talep edeceklerdir onuda solim. panelle ve anakartla alakali bise warsa maliyeti yüksek cikar. zaten o maliyetinin üzerine 300 500 bise koyup yeni tv alirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmazyigci

1 ay kullanmadan gotuntu gıttı dun aksam ses aldım bı ara ama suan ses de yok
    yurt dısından aldıgım dan dolayı garantıde sıkıntı bugun ıcını actım ve sısen kondansıtor varmı
    dıye bagtım pek goremedım voltajı dusuk olanları devre uzerınde olctum ve saglam gozukuyolar
    zaten tr almadıgıma pısmandım kafayı yıyecem yardımlarınız ıcın tessekkurler.hatta okudugunuz ıcın.

model nedir ve kaça aldınız? sorunu hallettiyseniz çözüm yolunu yazarmısınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.