Bildirim
Samsung S7 Edge Batman?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Hocam soru dışı olacak kusura bakmayın ama telefonunuz nasıl memnun musunuz ? Takılma donma herhangi bir sorun var mı? Hayırlı olsun bu arada.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kartal1363
Hocam soru dışı olacak kusura bakmayın ama telefonunuz nasıl memnun musunuz ? Takılma donma herhangi bir sorun var mı? Hayırlı olsun bu arada.
kusura bakmayın uzun zamandır foruma giremiyorum ayrıca sorunuda çözdüm. Ben yurt dışı getirtdim Türkiyede yasal kaydını yaptırdım telefonun daha ucuza geldi yani. Batman moduyla telefonu satın almak 4300 lira olması lazım Türkiyede çünkü batman modu lisanslı. Benim sıkıntım o arayüzü kaldırabilmekti kurcalayıp buldum. Şimdi gelelim sorunuza telefon efsane tabiki donma kasma hiç bir şey yok şarjı 1 saat 20 dakikada filan fulleniyor. Aynı anda 6 7 uygulamayı kullanıyorum hemde bazıları ağır uygulamalar fakat telefon banamısın demiyor hiç kasmıyor. Kamerası desen efsane 4k kamerası var iyi ayar yaparsan dijital fotoğraf makinesindeki gibi görüntü bile alabilirsin çektiğin fotoğraflarda. Ekranın 4K çözünürlüğüde düşük ayarlarda bir video izlesen bile o videoyu sanki hdymiş gibi yansıtabiliyor. Kısacası S7 Edge'i şiddetle tavsiye ederim herkese.
-
Dostum temalara girip çevirmen gerekiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Centaurus A
Dostum temalara girip çevirmen gerekiyor.
güldürdün. -
Adam çözmüş sorunu cevap yazdım
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- paket mevcut bir paketle çakıştığından uygulama yüklenmedi ne demek
- s24 yorumlar
- whatsapp kişileri rehbere aktarma android
- play store uygulama indirme engelleme
- yurt dışı telefon başka hat kullanımı
- wifi araması nedir
- samsung a55
- apk nedir
- 2024 en çok satan telefonlar
- samsung a70 ne zaman çıktı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X