Şimdi Ara

samsung scx-4623F çip sorunu lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bana yardım edenden şimdiden Allah razı olsun.

yazıcımın toneri biti gittim değiştirdim fakat hala toner boş hatası veriyor.

yazılım felan atılarak halledilebiliyormuş. denedim fakat image error reset printer hatası alıyorum yani işe yaramıyor.

lütfen biri yardım etsin. bu yazılımları parayla satanlarında Allah belasını versin.

• msn ekle haledelim
  • aynı sorun bende de oldu arkadaşım ama seri numarasına göre yazılım atılıyormuş bende SCX4623 bu adresten işimi hallettim sanada tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egel2458

celal misin nesin bela okuma kardeş döner sana bulaşır. zorla değil yazılımlar . madem reset yazılımını para ile almak istemiyosun almazzsın zorla değil. ayıp.
    bu arada senin gibi beleşcilerin makineleri ile dolu servisler ve tamircilerin dükkanı. oh olsun hepsine

bu arada takip ediyorum hep eski sürümler veriliyo ücretsiz. madem ücretsiz, verseler ya 1670 v07 - 4623FN v00-3405FW - 4729FD - 4833FD - 3185v43-clp325v43 - 2165w - SF-760P görelim kimlerin elinde var veya kimler ücretsiz verebilecek.

v7 haricinde ki yazılımalr var elimde yeni geldi ama artık lazer işini bıraktım evet arkadaşalr zanetmeyin ki bu yazılımalr beleş geliyor hepsine her bişekil de bi bedel ödedi kimseye bela okumayın bundan sonra bu şekilde yazı yazan kimse para ile bile bişi istemesin vermicem sonuş ta bu yazılım lar olmasa her defasında chip parası vericek tiniz onun içi verdiğiniz para lar heladir 15 tl çok bi fiyat deyil ama tabi bazı çalkaşlar hakından fazla para alıyor onlara istediğini söyleye bilir siniz

• quote:

Orijinalden alıntı: egel2458

celal misin nesin bela okuma kardeş döner sana bulaşır. zorla değil yazılımlar . madem reset yazılımını para ile almak istemiyosun almazzsın zorla değil. ayıp.
    bu arada senin gibi beleşcilerin makineleri ile dolu servisler ve tamircilerin dükkanı. oh olsun hepsine

bu arada takip ediyorum hep eski sürümler veriliyo ücretsiz. madem ücretsiz, verseler ya 1670 v07 - 4623FN v00-3405FW - 4729FD - 4833FD - 3185v43-clp325v43 - 2165w - SF-760P görelim kimlerin elinde var veya kimler ücretsiz verebilecek.

Bence bunları şuan satabiliyorken çok konuşma. Bunlarda elinden gittiğinde aç kalırsın

• arkadaşlar mrb ben yazıcım 4623f ve resetleme lazım yardımcı olursanız sevinirim v00
  • milleti kandırıp duruyorsunuz. niye her defasında çip parası verceklermiş. kardeşim tonercinizle konuşun bir defalığına cihazı da götüyorsunuz, çip atıyorlar makineye de yani sözde yazılım. aslında yazılım değil, devrede biryerde küçük diyot lehimliyorlar adı da çip oluyor. 15-20 bayılıyorsunuz, ondan sonra da ömür boyu orjinal toner, korsan toner kullanıp duruyorsunuz.

hayır biz zaten bunu yapmak istesek yada parayla bulmak istesek bunu yaparız. sizin böyle bir sitede satış yapmanız ne kadar etik onu anlamadım. birde bu satışlarınızdan bu forumun yöneticilerine ne gibi bir fayda sağlıyorsunuz onu mesak ettim. çünkü normalde bu gibi forumlarda ticari işlemler engellenir de..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • slm ,

eskiden ücretsiz alabiliyorduk doğrudurwww.ayazshop.com dan ancak versiyonlar değiştiği için artık parayla alıyoruz ordan sonuçta firmaların suçu yok adamlar bedava bulduklarını bedava dağıttılar ama şimdi rusyadan parayla alınıyor ve sadece versiyonuna göre yükleniyor.Eleştiriceğimze bizde ruslar gibi kafayı yorup çözelim birader.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.