Merhaba arkadaşlar, Yakın zamanda Samsung yetkili servisine telefonumu verdim ve anakart değişimi yapıldı. Ancak eski anakartımı geri almak istediğimde, "Geri dönüşüme gidiyor, veremeyiz" şeklinde bir yanıt aldım. Benim kafama takılan asıl mesele veri güvenliği! Anakart üzerinde depolama çipi varsa verilerime erişim mümkün olabilir mi? Yetkili servis bunun tamamen silindiğini söylüyor ama emin olmak için kullanıcı olarak benim de hakkım yok mu? Samsung'un politikasına göre değiştirilen parçalar müşteriye verilmezmiş ama ben bu parçanın geri dönüşüme mi gittiğini, yoksa tamir edilip tekrar kullanıma mı sunulduğunu nasıl bilebilirim? Eğer biri bu tür bir durum yaşadıysa ya da bilgisi varsa, paylaşabilirse çok sevinirim. Eğer bilgilerim ileride bir şekilde kullanılırsa, Samsung'u doğrudan sorumlu tutacağım! Benzer bir deneyim yaşayan var mı? Eski parçalarını geri alabilen oldu mu? Samsung'a karşı nasıl bir yol izlemeliyim? Yenileme (Refurbishing) yapılırsa varsa bu ana kartı başka cihaza takarlarsa Görüşlerinizi bekliyorum! gmail 2 li doğrulama bilgileri vb vb Sıfırladım tabikide hard reset yapmadım diye kuruntu yaptım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 2 Şubat 2025; 3:44:53 > |
Bildirim