Şimdi Ara

Samsung servis rezilliği.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 01.03.2012 tarihinde Samsung NP300V5A S0E-TR model laptop aldım.
    Ürün yaklasık 1 ay önce HDD'sinden sorun çıkarmaya başladı. Onun haricinde uzun zamandır Fan'dan ses geliyordu, soyulmalar vardı, touchpad'in sol tuşu basmıyordu ve ekranda tırnak büyüklüğünde leke vardı. Ürünü servise verdim HDD değişti, fan temizlendi ve touchpad tuşu değişti ama hala arada fandan ses geliyor ve ekrandaki bozuklukla hiç ilgilenilmedi. Laptopu servisten aldığımda 1 tane vidasını sıkmadan göndermişlerdi.
    Ürünü bir daha servise verdim ve ekran ile neden ilgilenilmediğini sorduğumda ilk başta ışık süzmesi olduğunu sonra piksel hatası olduğunu ve Samsung'un bunu karşılamadığını söyledi.
    Daha önce 1 sene Samsung Plaza'da çalıştım o yüzden piksel hatasını da ışık süzmesini de az çok biliyorum bu sorun her ikisi de değil. Teknik servisteki arkadaşa bunu söylediğimde ondan iyi bilemeyeceğimi o ne derse o olacağını söyledi.
     Samsung servis rezilliği.

telefonun kamerası çok kaliteli değil fazla belli olmuyor.
    Teknik servisin tutumu hoş olmasa da çokta umurumda olmadı ama teknik bir sorunun Samsung'un işi olmadığını ilgilenmeyeceğini söylemesinin herhangi bir mantıklı açıklaması olabilir mi.
    Durumu şikayetvar'a yazdım, ben onlara teknik servisi şikayet ediyorum Samsung müşteri hizmetleri beni servise yönlendiriyor.

Sinirden yazımıma çok dikkat edemedim kusura bakmayın.

• Piksel hatasını nasıl karşılamıyor hangi servis bu yerinden yerine değişiyor heralde 1 piksel bozuk olsun yapıyorlar samsung servisinde çalışan bir arkadaş burda konu açmıştı 1 piksel dahi olsa ekranı değişiriz diyordu.Bu lekeyi biliyorum deadpixel buddy programıyla pixsel testi yapın hata var mı bakın farklı modellerde de oldu ekran kartınız güncel mi?
  • sakarya servisi. win7 varken oldu daha sonra win8 kurdum. birkac kez format attim degisiklik yok,yazilimsal oldugunu zannetmiyorum.. servisin isguzarligi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.