Şimdi Ara

Samsung Servisi 3 aydır teslimat yapamadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sancaktepe Desteck Samsung servisine 3 ay önce telefon vermiştim . Benden ürün kabulde gerekli bilgileri ve bilgi için e posta adresi aldılar. Ben telefon ne zaman yapılır dediğimde, 1 hafta süre verildi. Telefonu verdim yaklaşık 25-30 gün bekledim hiçbir cevap alamadığım için servisi aradım. Bana onaylanmak üzere fatura çıkardıklarını, onay gelmediği için ürün yapılmadan teslimat bölümüne aktarıldığı söylenildi .

Kendilerine elime fatura ulaşmadığını söyledim . Mail adresime de gelmemiş. Neyse tekrardan faturayı onaylayıp gönderdim. Aradan yaklaşık 2 ay geçmesine rağmen halen telefonun parça beklediği söyleniliyor. Hala telefon ortada . Telefonu almayacağım yapılsa dahi. İlk ve son Samsung ürünüm !

destek servisinin cagrı merkezinde ki bayana dava acacıgım söylediğimde kendisinin bana kullandığı cümle aynen şuydu (gülerek söylüyor bu cümleyi "garanti dışı ürünlerde resmi kısıtlama yoktur" bu demek ki istediğimiz zaman telefonunuzu veririz ,

arkadaşlar sabır sabır nereye kadar telefonun modası geçti hala telefon gelecekte biz kullanıcaz en sonunda dedim hem bana 364 liralık fatura çıkarın hem beni aylarca bekletin birde o parayı ödememi mi istiyorsunuz parça ücreti neyse yada nereden gelecekse söyleyin gidip kendim alacağım ücretinide vereceğim artık insanda sabır kalmıyor ya yurt dışındanmı geliyor türkiyede sadece benimmi iç led kırık anlamıyorum ya arkadaşlar söyleyin siz olsanız ne yaparsınız en son maillerinde bu hafta içi kesin parça gelecek dediler hala parça yok artık cevapta vermiyorlar maillerime en sonunda basıcam orayı ağzıma geleni söylicem o olacak birde tehdit ediyorlar beni eren bey mailleriniz kaydediler bilginiz olsun :))

bayanın bu hafta içi parça gelecektir servisimize dediği mail ve ses kaydını çektim birde bayanın gülerek resmi bir kısıtlaması yoktur dediği ses kayıtlarınıda çektim bi kaç ses kaydı ve ekran görüntüsüde var bu işin peşini bırakmayacağım arşiv yaptım

simdi sorun olarak ben ne gibi dava açabilirim yada ne yapayım sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4v5 -- 29 Ekim 2013; 3:49:59 >

• garanti dışı kalmış bi ürün. siz adamlara parasını ödeyip tamir edin demişsiniz. adamlar da tamir etmeye çalışıyor. parça bekliyor vs. vs.

evet size yaptıkları hiç hoş değil. benin de nokia telefonum 3,5 ay gitmişti servise. 3 ayında batarya beklemişti yurtdışından. benimki garanti kapsamında idi ama ben sıkmadım adamları. en sonunda geldi.

şikayet edebilirsiniz tüketici haklarına..

(NOT: gece gece saçmaladıysam kusura bakmayın uyku tavan yaptı.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan1010

garanti dışı kalmış bi ürün. siz adamlara parasını ödeyip tamir edin demişsiniz. adamlar da tamir etmeye çalışıyor. parça bekliyor vs. vs.

evet size yaptıkları hiç hoş değil. benin de nokia telefonum 3,5 ay gitmişti servise. 3 ayında batarya beklemişti yurtdışından. benimki garanti kapsamında idi ama ben sıkmadım adamları. en sonunda geldi.

şikayet edebilirsiniz tüketici haklarına..

(NOT: gece gece saçmaladıysam kusura bakmayın uyku tavan yaptı.)

oguzhan bey

iyi güzel hoş diyorsunuz garanti dışı ürünlere neden önem göstermiyorlar samsungdan sayılmıyor mu servis dışımı kalıyor parasıyla yaptırıyorum evet daha hızlı olması gerekir telefonun değerinde para veriyorsam eğer bunu en fazla 20 iş gününde yapmaları gerekirdi 2. bir kötü durum ise bana hep garanti süre veriyorlar sonra o süre geçiyor yani umut verip tınlamıyorlar sonrada ben sabah arayıp söyleyeceğim ben çocuk değilim artık sabrım tükenti her sabah ofise girer girmez samsungdan mail gelmişmi diye bakmak zorundada değilim yeni telefon aldım zaten benim zoruma giden benle çocuk gibi dalga geçmeleri o yüzden peşini bırakmayacağım bu işin o telefonuda alıp gözlerinin önünde kıracağım yani artık işime yaramaz

• bence bağırıp çağırıp dükkanın kapısının öne çıkıp yere vurun dönüp gidin itibar kaybetsin sokakta şerefsizler
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan1010

bence bağırıp çağırıp dükkanın kapısının öne çıkıp yere vurun dönüp gidin itibar kaybetsin sokakta şerefsizler

valla burası Sarıgazi :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.