Samsung shop S10 plus + Galaxy Fit 2 4900 tl
-
-
Ne kadar çok s10+ varmış demekki hala satamıyorlar sıcaklık derecesi gitgide artıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Asıl fiyatı 4900 sanıp bu sefer alıyorum artık demiştim ama hevesim kursağımda kaldı. Fırsat kötü demiyorum teşekkürler paylaşım için ama başlık yanıltıcı
Hocam aslında bir arkadaş konu açmış. Ancak onun konusunda sadece telefon 4900 oluyor. Fit 2 de eklenince bence güzel fırsat. Benim gibi elinde mi band falan olmayıp almayı düşünenler için güzel bence. -
Hocam zaten asıl fiyat 4900e geliyor. 300 tlnizi geri verecekler -
Dün 4700₺'ye geliyordu HB'de.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla hocam onu da gördüm de hepsiburadaya güvenmiyorum. Amazondan 1795e almıştım bu kampanyayı görünce iptal ettim. -
bu gidişle 1-2 aya 3.5 ve 4 arasını görür fiyatlar
Samsung shop kadar lanet işi bilmez bir kurum daha tanımadım. Ne çalışanların birbirinden haberi var ne yaptıkları işten. Dua edin eksiksiz yollasınlar yoksa çok uğraşırsınız.
-
Madem 4795e aldın keşke iptal etmese idin, sana ancak iade ile 4900e gelecek şimdi. Bileklik çok da önemli değil bana kalırsa. -
işlemcisi yüzünden telfon satılmıyor
işlemci telefonun %50 sidir 4700 tl fazla
en fazla edeceği 4000 - 4250 tl
telefonda SD 865 olsa 5500 tl, SD 765 olsa 5000 tl ederdi
Exynos işlemci koyarak telefonu öldürüyorlar
Samsung test yapan firmalara incelemesi için SD işlemcili telefon veriyor millete telefon satarken Exynos işlemcili telefon satıyor Bu 3 kağıtçılık değilde nedir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 28 Kasım 2020; 13:32:42 > -
Hb dan dün 100 lira indirim 100 de bonus ile 4600 e aldık pek sıcak değil :)
Diyelim işlemcisi yüzünden satılmıyor, neden ayni işlemcili s10 kalmadi piyasa da hatta 5.5 6 çekiyorlar? Herkes sen ben gibi degil exynos ismini hic duymayanlar bile var bence mesele işlemci değil, elinde kalmış samsungun bariz belli kalma nedeni exynos değil samsung plus dedigin telefon kürek plus bir telefon zaten o boyutta o büyüklükte xiamio nin alternatifli bir sürü teli var insanlarda gidip daha ucuz diye xiamio aldı, ve ellerinde kaldı, bakın s10ede yok piyasada mesela çünkü bu telefonlarin çin-kore menşeiili firmalarda alternatifi yok o boyutta telefon yok, emin olun seneye de s20 plus aynı şekilde ellerinde kalacak iddia ediyorum s10+dan daha fazla kalacak, sizinki de doğru olabilir tabii ki benim teorim böyle, işlemci genel Samsung satışlarını kesinlikle düşürmüştür burda hem fikiriz ama s10+ in fiyatinin bu kadar düşmesinin ve en son elde kalmasinin nedeni işlemci değil.
Burada Exynos da Exynos diye konuşan arkadaşlar gerçekten komik. Tamam Exynos kötü ama; Samsung'un Exynos Flagship işlemcisinden daha iyi performansı olan en son model 800 serisi hariç Snapdragon işlemci yok. Örneğin Exynos 9820 (S10+ işlemcisi) evet Snapdragon 855'ten daha zayıf ancak, 855 ve 865 dışında bu işlemciden daha iyi bir Qualcomm işlemci yok şu anda.
S10+ bu fiyata manyak ötesi bir cihaz. "Elde kaldı eki eki" diyeceğinize alın da kullanın. Cihazın malzeme maliyeti 450 USD. Vergileri eklediğinde malzeme maliyetine geliyor. İsteyen gidip Mi Note 10 Lite alsın, bu cihaz uzun zamandır TR'deki en f/p garantili cihaz bu fiyattan. Biri 4500, 2'si 4700'den olmak üzere çevreme 3 tane aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightsniffer -- 28 Kasım 2020; 14:4:37 > -
100 tl farkla akıllı bileklik sahibi olurum diye düşündüm. Artı samsungun kendisinden almak daha cazip göründü açıkçası -
Bence elde kalması da değil. Bu adamlar işine gelmezse çöpe döker yine satmaz o telefonu. Ucuza satarak s10 plus ı Apple alacakları hedefliyor olabilirler. Dikkat edersen se 2 ile aynı fiyat bandında
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tirabzonli -- 28 Kasım 2020; 14:7:33 > -
Exynos işlemcide maliyet mi
O zaman maliyeti düşürmek için SD865 veya SD765 koysun
Exynos işlemci iyi bir işlemci olsa çoğu markalarda görürdük kimse tenezzül bile etmiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 28 Kasım 2020; 14:31:39 > -
1-2 yıl daha böyle devam etsinler sonu HTC veya Sony gibi olur
son 3 yılda 300 - 350 milyon adetten kaça düştüler
Xiaomi nin 4 katı telefon satıyordu ya fabrikaları teker teker kapatacaklar ya da 3 liralık telefonu 5 liraya satacaklar yakında 5 bile kurtarmayacak 6-7 lira olur
fiyatlara yurt dışı olarak bakın
A firması 3 lira
B firması 2,5
C - Samsung 5 - 6 lira
Samsung milletle poker oynamaya kalkarsa sonu ne olacağı belli (Aynı Berat Albayrak gibi güzel günler bizi bekliyor der durur)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 28 Kasım 2020; 14:29:16 > -
güzel fırsat ben 1 yıl önce s10e 4200 almıştım ve telefondan menmunum ama şarj konusu çok sıkıntı ondan bu fırsatlar aklımı çeliyor
-
işlemci şarj konusunda kötü ve dolayısıyla ısınma ama peformans konusunda hiç dert olmadı daha
Ne kadar çok s10+ varmış demekki hala satamıyorlar sıcaklık derecesi gitgide artıyor
|
işlemcisi yüzünden telfon satılmıyor işlemci telefonun %50 sidir 4700 tl fazla en fazla edeceği 4000 - 4250 tl telefonda SD 865 olsa 5500 tl, SD 765 olsa 5000 tl ederdi Exynos işlemci koyarak telefonu öldürüyorlar Samsung test yapan firmalara incelemesi için SD işlemcili telefon veriyor millete telefon satarken Exynos işlemcili telefon satıyor Bu 3 kağıtçılık değilde nedir |
Diyelim işlemcisi yüzünden satılmıyor, neden ayni işlemcili s10 kalmadi piyasa da hatta 5.5 6 çekiyorlar? Herkes sen ben gibi degil exynos ismini hic duymayanlar bile var bence mesele işlemci değil, elinde kalmış samsungun bariz belli kalma nedeni exynos değil samsung plus dedigin telefon kürek plus bir telefon zaten o boyutta o büyüklükte xiamio nin alternatifli bir sürü teli var insanlarda gidip daha ucuz diye xiamio aldı, ve ellerinde kaldı, bakın s10ede yok piyasada mesela çünkü bu telefonlarin çin-kore menşeiili firmalarda alternatifi yok o boyutta telefon yok, emin olun seneye de s20 plus aynı şekilde ellerinde kalacak iddia ediyorum s10+dan daha fazla kalacak, sizinki de doğru olabilir tabii ki benim teorim böyle, işlemci genel Samsung satışlarını kesinlikle düşürmüştür burda hem fikiriz ama s10+ in fiyatinin bu kadar düşmesinin ve en son elde kalmasinin nedeni işlemci değil. |
Bu exynos'a çöp diyenleri anlamıyorum. Note 5 i 4 sene kullandım, Exynos 7 varmış hatta onda daha eskisi. Gayet de stabil cihazdı. Snapdragon verdiler de biz mi almadık, Şu fiyata arıza vermesin gayet iyi donanım |
bu yorumları devamlı görüyorum da koskoca exynos işlemciye nasıl muamele yapmışsınız, tamam snapdragon kadar iyi değil belki ama 1 haftadır kullanıyorum ne donma var ne başka bir sorun, aşırı bir ısınma da olmadı şimdiye kadar. Telefonun fiyatı küçük versiyonu olan S10'dan bile ucuz şu an. Kronik bir problemi de yok. Geçen sene iPhone XS Max'a rakip olarak gösterilmiş telefonu amma yerin dibine soktunuz. Bence bu fiyatlara kesinlikle sıcak fırsat, Samsung TR'nin elinde çokça kalmış anlaşılan, stok bitirmeye çalışıyorlar. Daha önce de yine exynos işlemcili olan S7 kullandım, hatta eşim halen kullanıyor. Onda da bir problem yaşamadım şu ana kadar. Son olarak telefonun (normal garantili, renewed ya da refurbished olmayan) Amerika amazon fiyatı 850 dolar. İnanmayan linke tıklasın baksın |
Burada Exynos da Exynos diye konuşan arkadaşlar gerçekten komik. Tamam Exynos kötü ama; Samsung'un Exynos Flagship işlemcisinden daha iyi performansı olan en son model 800 serisi hariç Snapdragon işlemci yok. Örneğin Exynos 9820 (S10+ işlemcisi) evet Snapdragon 855'ten daha zayıf ancak, 855 ve 865 dışında bu işlemciden daha iyi bir Qualcomm işlemci yok şu anda. S10+ bu fiyata manyak ötesi bir cihaz. "Elde kaldı eki eki" diyeceğinize alın da kullanın. Cihazın malzeme maliyeti 450 USD. Vergileri eklediğinde malzeme maliyetine geliyor. İsteyen gidip Mi Note 10 Lite alsın, bu cihaz uzun zamandır TR'deki en f/p garantili cihaz bu fiyattan. Biri 4500, 2'si 4700'den olmak üzere çevreme 3 tane aldım. |
Benzer içerikler
- türk telekom egm referans olma nasıl yapılır
- blaupunkt ls160 yorumlar
- soruyu bil 4 gb internet kazan
- turkcell 60 gb 390 tl
- turkcell faturasızdan faturalıya geçiş
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X