zaten olay oraya gidiyor |
Samsung shop S10 plus + Galaxy Fit 2 4900 tl (2. sayfa)
-
-
o telefon kibar telefondu donanım bir .. ka yaramadığından tutulmadı
-
S10 Plus'ın işlemcisi SD 765'ten her halükarda daha iyi. 765 olsa ne olacak. 855 ya da 865 olmadıkça bu işlemciden daha iyi bir Qualcomm işlemci yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: nightsnifferS10 Plus'ın işlemcisi SD 765'ten her halükarda daha iyi. 765 olsa ne olacak. 855 ya da 865 olmadıkça bu işlemciden daha iyi bir Qualcomm işlemci yok.
o zaman 4200 tl ye bu şekilde koysunlar hangisi en çok satar
S10 plus + Exynos
S10 plus + SD 765
Açık ara SD 765 derim
-
bu da olabilir ama se2 küçüçük telefon , se2 satışına sataşmak isteseydi s10e yi satması daha mantıklı olmaz mıydı?
-
Samsung müşteri hizmetleri de öyle hocam Allah işinizi düşürmesin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla aldık bakalım hocam. Açıkçası o fiyatlara xiaomi gibi cihazlar almak istemedim premium bir cihaz varken. Bir 4 senelik s7 kullanıcısı olarak yine bir premiuma geçmek istedim -
Sd 765 120 hz ekran desteklemiyor sonra bütün özelliklerden kırpılacak.
quote:
Orijinalden alıntı: bjkyenerişlemcisi yüzünden telfon satılmıyor
işlemci telefonun %50 sidir 4700 tl fazla
en fazla edeceği 4000 - 4250 tl
telefonda SD 865 olsa 5500 tl, SD 765 olsa 5000 tl ederdi
Exynos işlemci koyarak telefonu öldürüyorlar
Samsung test yapan firmalara incelemesi için SD işlemcili telefon veriyor millete telefon satarken Exynos işlemcili telefon satıyor Bu 3 kağıtçılık değilde nedir
bu yorumları devamlı görüyorum da koskoca exynos işlemciye nasıl muamele yapmışsınız, tamam snapdragon kadar iyi değil belki ama 1 haftadır kullanıyorum ne donma var ne başka bir sorun, aşırı bir ısınma da olmadı şimdiye kadar. Telefonun fiyatı küçük versiyonu olan S10'dan bile ucuz şu an. Kronik bir problemi de yok. Geçen sene iPhone XS Max'a rakip olarak gösterilmiş telefonu amma yerin dibine soktunuz. Bence bu fiyatlara kesinlikle sıcak fırsat, Samsung TR'nin elinde çokça kalmış anlaşılan, stok bitirmeye çalışıyorlar.
Daha önce de yine exynos işlemcili olan S7 kullandım, hatta eşim halen kullanıyor. Onda da bir problem yaşamadım şu ana kadar.
Son olarak telefonun (normal garantili, renewed ya da refurbished olmayan) Amerika amazon fiyatı 850 dolar. İnanmayan linke tıklasın baksın
-
Bak bu da 679 dolar (170 dolar ucuz)
-
quote:
Orijinalden alıntı: bjkyenerBak bu da 679 dolar (170 dolar ucuz)
Bu telefonu da burada uygun fiyatlara satsınlar onu da değerlendirelim. Benim bildiğim, One Plus'ın bırak servisi olmamasını, distribütörü bile yok Türkiye'de.
Attığınız resimdeki fiyat 2.el fiyatı yalnız. asıl fiyat 750 dolar https://www.amazon.com/OnePlus-Ultramarine-Unlocked-Smartphone-Wireless/dp/B08723GJ2T/ref=sr_1_1_sspa?crid=2TDRV4XL2LX8N&dchild=1&keywords=oneplus+8+pro+8gb+128gb&qid=1606637981&sprefix=one+plus+8+pro%2Caps%2C273&sr=8-1-spons&psc=1&spLa=ZW5jcnlwdGVkUXVhbGlmaWVyPUEyOUZWMDRGM1hHNURCJmVuY3J5cHRlZElkPUEwMzY0MTc1MjM1N0czNldDWExTNSZlbmNyeXB0ZWRBZElkPUEwNjk1Njk3MlpUMUIxUDAxTjUwOSZ3aWRnZXROYW1lPXNwX2F0ZiZhY3Rpb249Y2xpY2tSZWRpcmVjdCZkb05vdExvZ0NsaWNrPXRydWU=
son olarak one plus'ın 750'e dolara daha yüksek spec'li cihaz satmaya çalışması tabii ki normal. Pazar payı kapmaya çalışıyor. Aaynı şey huawei xiaomi oppo vs için de geçerli
-
Yıllardır Samsung Snapdragon işlemcili telefon kullanmış biri olarak söylüyorum: Snapdragon saplantısı gereksiz.
Çift hatlı Snapdragon Note 4 kullandım,Çift hatlı Snapdragon Note 9 kullandım,şuan elimde çift hatlı Snapdragon Note 10 plus var.
Note 9 öncesi mecburen note 7-8 fiyaskosu yüzünden yurt dışı Exynos çift hatlı S7 Plus kullandım 3 yıl. Ben hiç bir telefondan o kadar memnun kalmadım. Pil 3 yıl sonunda bile %5'den sonra 10 dakika video izlettirip %1'görüyordu. Müthiş stabil,hızlı bir cihazdı. Bataryası çok iyiydi.İnternet hızı çok iyiydi. Daha sonra Snapdragon Note 9 aldım illa snapdragon olsun diyerek. Şuan da Snapdragon Note 10 plus kullanıyorum,inanın ısınma dışında artısı olduğunu düşünmüyorum. Hatta Exynos Samsungların daha stabil iyi olduklarını düşünüyorum. Sadece ve sadece cihazın ısınma konusunda Exynoslar daha çok ısınıyor olabilir. Bunu da s10 plus ve note 10 plus exynos kullananlar söyleyebilir. Note 10 plus snapdragon cihazımda da mobilden yoğun video izlendiğinde,yarım saat aralıksız konuşulduğunda ısınma oluyor biraz.
Ben şahsen artık Samsung alırken Exynos işlemciden kaçmayacağım. Snapdragon artık gereksiz bir saplantı bence. Samsung son işlemcilerinde bsşarılı diye düşünüyorum.
Samsung'un Türkiye'de satılmayan Snapdragon cihazlarını yurt dışından alıyoruz ama CSC ve bant sıkıntısı olduğunu,çekim kalitesini olumsuz etkilediğini biliniz.
Arkadaşta TR Exynos Note 10 Plus var,bende çift hatlı Snapdragon Note 10 plus var,ikimizin hattı da Turkcell ve paketler de aynı. Aynı yerde aynı m2 içinde aynı anda benim internet hızım 80 mbps,exynos cihazlı arkadaşın internet hızı 140 mbps.
Değişik yerlerde de denedik,fark aynen devam ediyor. Tabiki bunun sebebi Snapdragon değil,illa Snapdragon kullanacağım diye yurt dışından gelen Note 10 plus cihaz almam. Eğer CSC TUR olsaydı fark olmazdı tabiki ama illa Snapdragon Note 10 plus yada S10 plus kullanacağım derseniz CSC sıkıntısını göze alacaksınız ve sıkıntılı çekim ve internete katlanacaksınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben de s7den geçiyorum hocam. S7de de şarj dışında hala hiçbir sorun yok. Ve s7nin bataryası 3000 mah. Yine de hala 4 saat kadar ekran süresi veriyor. Normal bir kullanıcıyı akşama çıkarıyor. 32 gb olmasa öldürene kadar da kullanırdım işin gerçeği ama hafıza sorun oluyor. Onun dışında ne bir uygulama çökmesi ne bir donma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rubelhizb -- 30 Kasım 2020; 0:38:22 > -
Ben aslında iphone 8 plus tan geçtim s7 den 8 plus a geçmiştim, şimdi buna geçtim. Bu paraya bu ekran, ses kalitesi, malzeme kalitesi, incelik hafiflik vs. 3.5mm girişi bile var. Üstteki mesajında söylemiştim sıcak fırsat kesinlikle. Batarya yaklaşık 6 saat ekran süresi veriyor bir haftalık kullanıma göre hiç de kötü değil.quote:
Orijinalden alıntı: rubelhizb
Ben de s7den geçiyorum hocam. S7de de şarj dışında hala hiçbir sorun yok. Ve s7nin bataryası 3000 mah. Yine de hala 4 saat kadar ekran süresi veriyor. Normal bir kullanıcıyı akşama çıkarıyor. 32 gb olmasa öldürene kadar da kullanırdım işin gerçeği ama hafıza sorun oluyor. Onun dışında ne bir uygulama çökmesi ne bir donma.
Sonuçta, geçen senenin de olsa, amiral gemisi telefon -
exynos çöpüne bu para verilmez ısınır kasar şarj cabuk bitirir haliyle lanet bir işlemcidir kendileri
Samsung bi ara iyi ivme kazanmıştı ama premium da Apple ile baş edemedi gerçi hiçbir marka edemiyor Apple ın ismi algısı yüksek parça kalitesi vs herşeyi ile tam bir premium ve temelden gelen bu premiumluğuda balon olmayan bir marka bir özellik getirdilerse o özellik gerçekten gelmiştir stabilitesi ve kullanıcı dostu arayüzünü hiçbir telefon yakalayamadı onun dışında watch airpods vs gibi cidden sihirli gibi şeyler çıkarıp masaya vurdular millet airpods almak için watch almak için bile apple aldı
Bir diğer samsungu bitiren şeyde hatta asıl gerçek kaybı yaşatan huawei ve xioami oldu şimdi işte oppo da giriyo piyasaya bunlar ucuz paralara apple dan bile hızlı telefonları piyasaya sürdüler ve telefonların kasa malzeme vs kaliteleridr düşük değildi alt kitleyi çekti kendine bu 2 marka
Huawei ileri gitti premiuma da göz dikti çok güzel akıllı saatleri var mesela ama samsung gibi huawei oda xioami ile rekabet edemez bence
bazen aklıma xioami acaba apple ın mı sorusu gelmiyor değil xioami de var bi iş hissediyorum resmen domine etti piyasayı ve bana apple havası veriyor çalışma prensipleri eğer xioami yi apple kurduysa tarih kitaplarına koymalık harika bir olay çıkar piyasaya nasıl hakim olunur diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu gidişle önümüzdeki günlerde 4000 seviyelerini görecek gibi. Geçen sene 7500'den çıkış yapan bir telefonun kısa sürede bu kadar değer kaybetmesi düşündürüyor açıkcası. Apple cihazlar alındığı fiyata satılıyor neredeyse 2.elde.
-
ben Samsung com tr sitesinden s20 fe satın aldım, 500 tl geri ödeme kampanyası var, bu telefonu buds+ kulaklık ve fit bileklik hediyesi var normalde,, 500 geri ödeme kampanyasından faydalandığım için, buds+ ve bileklik hediye vermezler mi,, bilen var mı yardımcı olur musunuz,, eğer vermez ise hemen siparişi iptal etmek istiyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Dura-AceBu gidişle önümüzdeki günlerde 4000 seviyelerini görecek gibi. Geçen sene 7500'den çıkış yapan bir telefonun kısa sürede bu kadar değer kaybetmesi düşündürüyor açıkcası. Apple cihazlar alındığı fiyata satılıyor neredeyse 2.elde.
Darısı s20 nin başına.
Halen 7k?!
Iphone 8 plusimi garantisi bittikten sonra 4500 e satip, ayni fiyata s10 plus aldim. Simdi diyorum ki s10plus telefonsa 8plus neydi. Suan 8 plus hala 6200 tl civarina satiliyor ! 3.5 saatte sarj olan, sarji 1 gun zor dayanan, kocaman parmak izi okuyucusu bulunan ve ekran orani bok gibi olan bir telefon. S10 plusin sirf ekrani bile Iphone 11 den guzel. Android-ios tartismasina girmeyecegim ama gecmiste apple cihazlari kullanan biri olarak android beni rahatlatti suan. 4500 tl ye s10 plus kacmaz, artik xiominin orta sinif telefonlari 5 k civarina satiliyor, s10 plus ise 2019 un amiral gemisi !
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X