< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung shop S10 plus + Galaxy Fit 2 4900 tl (3. sayfa)
-
-
Alan oldu mu? Kargoya bile verilmedi benim sipariş. -
Cumartesi sipariş verdim bugün kargoya verilmiş hocam -
Yav arkadaş ne oldu da S10 plus'ın fiyatı bu kadar düştü? Üstelik galaxy fit le beraber 5000 tl komik geliyor bana fiyatı. -
quote:
Orijinalden alıntı: tubytube
Normal kullanımda pek sorun çıkaracağını zannetmiyorum, birçok kişi aynı şeyi söylüyor hatta uyumluluğu yüksek bile olabilir Samsung üretimi olduğu için, aşırı performans gerektiren oyunlar oynamıyorsanız tercih edilebilir...
Fiyatlar ve telefonlar döviz kuruna göre iyi seviyede, Samsung özel fiyatlandırma politikasını daha ne kadar sürdürebilir merak etmekteyim...
Alıntıları GösterBu exynos'a çöp diyenleri anlamıyorum.
Note 5 i 4 sene kullandım,
Exynos 7 varmış hatta onda daha eskisi. Gayet de stabil cihazdı.
Snapdragon verdiler de biz mi almadık,
Şu fiyata arıza vermesin gayet iyi donanım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Exynos işlemciler 120 Hz ekranı desteklemekteler, ekran kalitesi benim için çok önemli olduğundan şu an Samsung markalı ürün satın almak istesem Exynos işlemcili olacak büyük olasılıkla...quote:
Orijinalden alıntı: ercuezelBu exynos'a çöp diyenleri anlamıyorum.
Note 5 i 4 sene kullandım,
Exynos 7 varmış hatta onda daha eskisi. Gayet de stabil cihazdı.
Snapdragon verdiler de biz mi almadık,
Şu fiyata arıza vermesin gayet iyi donanım
Alıntıları Göster
Kullanmayı bilmiyorlar, derin ayarlara inecek kafa yapıları yok veya zamanları sonra da kötülüyorlar, bence de servislik sorun çıkarmayacaksa Exynos yerinde olur. Servise gönderip elletmeyi hiç sevmiyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
4 senedir s7 kullanıyorum ben de. Pil dışında servise uğramadı -
aypon se daha ucuzken neden bu alınsın ki 🤔
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Akhenatonnn
aypon se daha ucuzken neden bu alınsın ki 🤔Se, 8, 8plus bunun köpeği bile olamaz. Sadece rakamlara bakmayın! İşlevsellik konusunda ios kadar saçma bir sistem yok!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ilginmiş kullanmasak inanıcaz🤔
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Akhenatonnn
ilginmiş kullanmasak inanıcaz🤔Forumda daha önce kullanılan bir cümle vardı;
akıllı telefon kullanmak istiyorsanız; android,
akıllı telefonun sizi kullanmasını istiyorsanız; iphone alın!
bizde de maalesef 3 tane var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba,
Hepsiburadadan aldığım ürün geldi. Ancak kutu dışında jelatin yok. Güvenlik bandı vardı ama jelatini yoktu. Acaba size gelenlerde bu şekilde mi idi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: mbeg44Arkadaşlar merhaba,
Hepsiburadadan aldığım ürün geldi. Ancak kutu dışında jelatin yok. Güvenlik bandı vardı ama jelatini yoktu. Acaba size gelenlerde bu şekilde mi idi?
Ben n11'den aldım, Samsung TR malı, aynı şekildeydi problem yok.
Arkadaş telefon ucuzlayınca sevinip, alıp kullanacağıza çöp muamelesi yapıyorsunuz. Telefonu illa 8-10 bine almak lazım değil. Bu telefonun ekranı OLED kalibrasyonunu bir sürü telefon ile karşılaştırdım. acayip iyi. Kamerası DxOMark tarafından ödüllü, hoparlör ses kalitesi, telefon görüşmeleri vs acayip kaliteli. 3.5 mm jack var, touch ID var, hızlı şarj destekliyor, kablosuz şarj, ters kablosuz şarj. Kutudan hızlı şarj adaptörü çıkıyor, kulaklık çıkıyor.
Kimi takmış işlemciye gitmiş alt segmentle kıyaslamış, kimi gitmiş alt segment telefonla karşılaştırmış. Ben 2 senelik iphone 8 plus kullanıcısydım, buna geçtim, 2 haftadır kullanıyorum, gayet memnunum. iphone 8 plus'tan sonra bir sürü özellik daha iyi ve gelişmiş. iphone 8 plus'tan sonra ekranı ve kamera sistemi s10 plus seviyesi olan bir ios cihazı almak istesen en ucuz iPhone 11 Pro Max olurdu herhalde, onu da 11bin civarına satıyorlar. Kaldı ki n11'den 4600'e aldım bu telefonu. Bu paraya neredeyse herşeyi düşürülmüş (ucuz olsun diye) M51 alıyorsunuz. Geçen senenin de olsa, amiral gemisi bu telefon. Samsung'un geçen sene ki en iyi telefonu, rakibi iPhone XS Max ve aynı dönem diğer android telefonlar. Ona göre kıyaslama yaparak değerlendirin bence.
-
Aynen ben de senin gibi düşündüm, bu özellikleri verebilecek en yakın Iphone modeline 11 pro ya da max dedim ve gittim 8 plusdan sonra ( ikinci elde 4.500 e sattım :D ) bu telefonu 4.500 e aldım, mobil cihazların ne kadar geliştiğini gördüm ve telefondan gayet memnunum. Hele oled ekranına aşık oldum. Sarjı da beni 8plus dan daha iyi götürüyor, ayrıca 8 plus gibi 4 saatte sarj olmuyor :) 1.30 saatte %95 sarj oluyor. Hdr destekli ekranı ile netflix izlemek falan muazzam. Hele ki dolby atmos destekli speakerları ne kadar premium bir cihaz oldugunun göstergesi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: smalsrolAynen ben de senin gibi düşündüm, bu özellikleri verebilecek en yakın Iphone modeline 11 pro ya da max dedim ve gittim 8 plusdan sonra ( ikinci elde 4.500 e sattım :D ) bu telefonu 4.500 e aldım, mobil cihazların ne kadar geliştiğini gördüm ve telefondan gayet memnunum. Hele oled ekranına aşık oldum. Sarjı da beni 8plus dan daha iyi götürüyor, ayrıca 8 plus gibi 4 saatte sarj olmuyor :) 1.30 saatte %95 sarj oluyor. Hdr destekli ekranı ile netflix izlemek falan muazzam. Hele ki dolby atmos destekli speakerları ne kadar premium bir cihaz oldugunun göstergesi.
Dostum ekranı iphone seviyesi kalibrasyonda kullanmak istiyorsanız, tavsiyem ekran ayarları altında "doğal" beyaz dengesi ile kullanın, başta biraz soluk gelecek ama doğru renkler bunlar. HDR10+ videolar gerçekten çok harika, belki biliyorsunuzdur zaten ama telefon kendisi de HDR10+ çekebiliyor. çektiğiniz videoları HDR10+ ekranda izlemeniz şart ama.
İngilizcesi olan arkadaşlar için şu videoyu da bırakayım, özellikler hakkında burada uzun uzun anlatmış adam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eksi273_kelvin -- 2 Aralık 2020; 23:25:53 >
-
Fanboylar toplanmış yine. Senelerden 2013...
Herkes Samsung Exynos işlemcilere küfrediyor, Snapdragon 800 al müthiş diyor.
Aldık. 2-3 senemi bana zehir etti. Evet çok hızlı ama çabuk ısınıyor ve işlemci soğumak için yavaşlıyor, donuyor, takılıyor.
LG G2 kullandım, HTC One M8 Kullanım, Xperia Z1 Kullandım. Kullandım da kullandım. Kimse bana gelip bir daha Snapdragon iyi diyemez.
04.2016'dan beri S7 Edge'ye sahibim. Exynos işlemci. Ne ısınır, ne donar, ne batarya sorunu çıkarır.
Diyebilirsiniz ki Son işlemcileri Kullanmadan yorum yapıyorsun.
Evet güncel Snapdragon kullanmadım ama kullanmakta istemiyorum.
Samsung'da çalışıyorum halen 4 yıllık cihazımı kullanıyorum ama elimde son model Exynos'lar dolaşıyor. Emin olun hepsi çok iyi. Siz kimseye bakmayın. Cihazların fiyatları uçuk ona diyebilecek bir şeyim yok. Açıkçası benim gözümde hiç biri ama hiç biri bu parayı hak etmiyor.
Bana göre Z Fold 2, Note 20 Ultra, S20 Ultra gibi ultra premium cihazlar hariç diğer modellerin en pahalısı 5000 TL olması gerek. Note 10+ bile olsa S20+ bile olsa 5k üzeri bir telefona vermek cidden komik. Tüm dünya bize gülüyordur.
Ekleme:
Ben S7 Edge aldığımda ilk sevindiğim şey ise Mobil veri açtığım ve dakilarca internette dolaştığım halde sanki hiç mobil veri açılmamış sanki hiç bir şey yapmıyormuşum gibi pilimin yavaş yavaş düşmesi ve cihazın zerre ısınmaması idi.
Resmen LG G2 Snapdragon 800 kullanırken "ben bu telefonda mobil veri kullanamayacak mıyım ya" diye çıldırdığım olmuştur. Sanki radyasyonlu bir odaya giriyormuş gibi hissettiriyor size.
Bir şeye bakmak için mobil veriyi açıyorum işlerimi jet hızında halledip mecburen kapatmak zorun kalıyordum. Çünkü cihaz alev alev yanıyordu. Wi-Fi ile 7 saat ekran süresi alırken mobil veri ile 2.5 saat alıyordum. S7 Edge ile ise hiç fark etmiyordu belki en fazla 30dk.
Siz siz oldun fanboylardan uzak durun arkadaşlar. Çalıştığım firmanın hiç önemi yok bu arada. Kesinlike tecrübeye dayanan bir şey bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claswan -- 3 Aralık 2020; 20:45:27 >
-
samsung kendi işlemcilerinde sorun var . ısınma ve pil sorunu var. günde 2 kere şarj edeceksem neden böyle bir telefon alayım ki. isterse kamerası 1. olsun.. 6k pilli m31, 7k pilli m51 ( snapdragon )den daha yavaş sarj oluyor. performans olarak fena olmayabilir ama stabilite olarak sorunları var .bunu kendileri de biliyor ki her yerde snapdragon kullanırken bizim gibi ülkelerde kendi işlemcisini kullanıyor.
-
Bu siteden alışveriş yapmanızı önermem. Ürün 5 gündür kargoya verilmediği gibi tedarik edilip edilemeyeceği de belli değil. -
alın size ana konudan bir yorum...
Arkadaşlar ben telefonu 14. gün sonunda mecburen iade ettim. Ekran açık süresi 3-4 saat veriyor. Gerçekten bu kadar az olabiliceğini tahmin etmemiştim. Telefon gerçekten çok güzeldi. Tasarım ve kullanışlılığı oldukça başarılı. Ekranı ise mükemmeldi. Ancak bu kadar yetersiz batarya süresiyle idare etmem mümkün değildi. Daha sıfır telefonu günde 2-3 defa şarj etmek gerçekten can sıkıcı. İdareten kullandığın galaxy m20 8-9 saat ekran açık süresi veriyor. Bugün 2. günümdeyim ve şarjım hala %40. Sanırım iPhone 11 e geri döneceğim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X