Şimdi Ara

Samsung shop S10 plus + Galaxy Fit 2 4900 tl (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
8.482
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: acemix

alın size ana konudan bir yorum...

Arkadaşlar ben telefonu 14. gün sonunda mecburen iade ettim. Ekran açık süresi 3-4 saat veriyor. Gerçekten bu kadar az olabiliceğini tahmin etmemiştim. Telefon gerçekten çok güzeldi. Tasarım ve kullanışlılığı oldukça başarılı. Ekranı ise mükemmeldi. Ancak bu kadar yetersiz batarya süresiyle idare etmem mümkün değildi. Daha sıfır telefonu günde 2-3 defa şarj etmek gerçekten can sıkıcı. İdareten kullandığın galaxy m20 8-9 saat ekran açık süresi veriyor. Bugün 2. günümdeyim ve şarjım hala %40. Sanırım iPhone 11 e geri döneceğim

6 saat civarı ekran zamanı rahat alıyorum telefondan, bence yeterli. 3-4 saati geçemeyen telefonla ne yapıyor merak ettim
    Samsung shop S10 plus + Galaxy Fit 2 4900 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: acemix

samsung kendi işlemcilerinde sorun var . ısınma ve pil sorunu var. günde 2 kere şarj edeceksem neden böyle bir telefon alayım ki. isterse kamerası 1. olsun.. 6k pilli m31, 7k pilli m51 ( snapdragon )den daha yavaş sarj oluyor. performans olarak fena olmayabilir ama stabilite olarak sorunları var .bunu kendileri de biliyor ki her yerde snapdragon kullanırken bizim gibi ülkelerde kendi işlemcisini kullanıyor.

Yanlış, her yerde değil sadece Amerika ve Çin'de Snapdragon kullanılıyor. Çünkü altyapı uyumsuzluğu var. Kopmalar yaşanıyor Snapdragon modellerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claswan -- 4 Aralık 2020; 19:26:9 >
  • iPhone kullanan biri ne kadar telefondan anlıyorsa o da o kadar bildiği şeylerle kullanmıştır ne diyebiliriz ki? :D Yorum yok.

• Bu telefon varsa aksiyon kamerasına gerek yok aynı işi yapıyor aynı kalitede gopro 9 black ile yarışıyor, kimsede kameradan bahsetmemiş, bu paraya aksiyon kamerası alırdın, her yarım saatde bir yedek pil sok çıkar yapmazsan kullanmazdın, 5 on tane pil taşıman lazım bunun kadar kayıt yapabilmesi için, inceliği kolaylığı ve yaptığı bilgisayar işleride artısı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eksi273_kelvin

6 saat civarı ekran zamanı rahat alıyorum telefondan, bence yeterli. 3-4 saati geçemeyen telefonla ne yapıyor merak ettim

Alıntıları Göster

ben yeri geliyor 5 saat alıyorum yeri geliyor 9. Ekranı full parlaklıkta acıp, çözünürlüğü max yapıp oyun oynarsa tabi 4 saat alır. Ben kimi zaman kullanımıma göre 2 günde 1 sarj ediyorum. Dersin ki iphone 11'de 10 saat ekran süresi alıyor. Bırak hocam 2 katı para bayılmaya meraklıysa gitsin 10 plus'ın yanından gecemeyecek özellikleri olan iphone 11 alsın

• Şu an için geçerli değil bu fırsat yoksa benmi göremiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • songokusn S kullanıcısına yanıt
    Yok hocam kasımda bitti. Bu arada cumartesi sipariş ettiğim s10 plus+ galaya fit 2 perşembe geldi. Geri ödeme başvurusunda da bulundum. Bence güzel alışveriş oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smalsrol

ben yeri geliyor 5 saat alıyorum yeri geliyor 9. Ekranı full parlaklıkta acıp, çözünürlüğü max yapıp oyun oynarsa tabi 4 saat alır. Ben kimi zaman kullanımıma göre 2 günde 1 sarj ediyorum. Dersin ki iphone 11'de 10 saat ekran süresi alıyor. Bırak hocam 2 katı para bayılmaya meraklıysa gitsin 10 plus'ın yanından gecemeyecek özellikleri olan iphone 11 alsın

Alıntıları Göster

Bu arada 30 kasımda tam 10 saat ekran süresi almısım :D

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.