Şimdi Ara

Samsung Smart TV'de Bulutlanma, Isik Sizmasi ve Bantlanma Problemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
4
Favori
29.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne olacak bu samsung un halı böyle.Ben de 32C650 modeli var baya güzel bir panel ama şu anki modeller kalite olarak çok uzaklar da galiba.bu resimleri gördükçe her seferinde samsung almaktan vaz geçiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sorunları Başbakanlık iletişim merkezine yazan olmuyor mu? Sanayi bakanlığı çalışmıyorsa başbakanlık çalıştırsın...
    İletişim/internet konularındaki şikayetlere btk anında cevap veriyor ve takip ediyor.
    Başbakanlık da sağlık/eğitim ile ilgili şikayetlere müthiş hızlı takip yapıyor.
    Bu tür sorunlar daha çok iletilirse yakın zamanda bunları hizaya getirirler.
    Herkes buraya yazdığının yarısını şikayet olarak yazsa bu adamlar ülkemize bu şekilde TV sokamaz...

BİMER:http://bimerapplication.basbakanlik.gov.tr/Forms/pgApplication.aspx

Tüketici Bilgi sistemi:http://www.tuketici.gov.tr/?wapp=8D0EF0C5-515B-43DD-BC62-709940CA6566

ilgisi yok ama ek bilgi olarak BTK şikayet sitesi:https://tuketici.btk.gov.tr

• arçelik marka A40-LEG-6B modelli tv aldım kenalarında ışık sızması var.7 gün oldu alalı.sizce değiştirmeliyim?
  • değiştirdiğinizde de aynı şekilde veya fazla olma ihtimali her zaman var. Çok rahatsız etmiyorsa bence gerek yok...
  • teşekkürler.
  • hala farkına varmadınızmı çoğu marka ve led modeller şık görüntü aşırı parlak görüntü ve bi yıgın smart özelliği hariç hiç bir işe yaramaz.. bunların başında samsg ve lg geliyor ki bunlar görüntü kalitesini ve genel kaliteyi bir kenara bırakıp her ay yeni model, yeni seri, yeni teknl. diye kaliteden yoksun serii üretim yapan markalar.seri üretim yapan bir tofaşin lineasını düşünün birde seri üretim yapmayan honda civic düsünün.. öyle deil ama ikiside aynı para olsa hangini alırdınız? plazma modellere yönelin led modellere göre cok daha az sonunları var ve gerçekten görüntü veriyorlar smartmıs kamerası varmış faceye giriyormus geçin bunları, tv görüntü kalitesi için alınır diger özellikleri yapan zaten harici onlarca cihaz var bluearay playerlar, mediaplayerler, laptoplar ippadlar v.s.v.s.v.s..kısacası herkez haddini bilecek (ama teknoloji hızlı gelisiyor herseyi tek aletin içine sıgdırıyorlar sonra vatandaş ugsaşşın) kanmayin bunlara :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sinematör

quote:

Orijinalden alıntı: bigFreeze

quote:

Orijinalden alıntı: Shamasas

quote:

Orijinalden alıntı: bigFreeze

quote:

3600 TL'ye satin aldigim Samsung smart TV almakla hayatimin hatasini yaptim. TV'de bulutlanma, isik sizmasi ve bantlanma sorunu var. Iki kez servise gitti. Sorun yok dendi. Cagri merkezi sorun cozmek yerine sorun oldugunu bile kabullenmiyor. Yaziklar olsun... Samsung sorun cozmek yerine sorunun kendisi olmaya devam ediyor. Siz forum uelerinden hem hukuki surec hem de yapilmasi gerekenler konusunda yardim istiyorum. Saygilarimla...
    TV'ye ait fotograflar:
    https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151367606160559.510672.627945558&type=1&l=c1e83c78bb

Bu konuyu incelemenizi tavsiye ederim. Bende işık sızması ve ölü piksel sorunu var. Ben 2 hafta önce yasal süreci başlattım. Gelişmeleri bu link altında paylaşacağım.

http://forum.donanimhaber.com/m_56193556/mpage_1/key_/tm.htm

Samsung Smart TV'de Bulutlanma, Isik Sizmasi ve Bantlanma Problemi

Olu pikseli nasil anlayacagiz. Bir arkadasim TV'da olu piksel de oldugunu soyledi bana. Ama servis bize degil Samsung'a calistigi icin bunlarin tespiti de bize kaliyor. Davanizi destekliyor ve ilgiyle takip ediyorum. Samsung musteri memnuniyetini hice sayan bir firma maalesef. Cok kisinin cani yanmis. Bende de bulutlanma var ve sadece kkoselerde de degil. Yaziklar olsun ki Sanayi bakanligimiz bizi bu sirketlere yem yapiyor, arkamizda durmuyor.

Size verdiğim linkte arkadaşlar paylaşmışlar gerekli programları. Onları kullanarak tv'nizi test edebilirsiniz. Genelde toplu igne başı büyüklüğünde siyah rengde oluyor. en iyi sonucu beyaz ekranda alırsınız. ama diğer renklerdede denemenizde fayda var. kırmızı, mavi de olabiliyor. Bu konu hakkında bizim bildiğimiz bir standart yok. sadece 2010 yılında iptal edilen bir iso standart vardı.

bu forumda kim ölü pikselden bahsetse bazı uzman kesilen kişiler hemen önümüze bir tablo koyuyor. 13406-2
    uzun süre yedirdiler de. aynı şeyi servisler de söyleyip duruyor. kimse de iptal edilen standarttan bahsetmedi.
    bu durum bazı kişiler hakkında ciddi şüpheler uyandırıyor insanda. forum servis elemanları ve satıcılarla dolu.
    bundan bir kaç ay önce ''nedir bu 13406-2 dedim google amcaya yazdım. standardı öğrenelim dedik.
    şok oldum tabi ki. 2.5 yıldır iptal edilmiş. 2.5 yıldır suyu önümüze konuyor. yemek kalmadı suyu var.
    yerinde başka yemek de yok.
    bunu bilerek saklayanlar utansın diyorum. başka söze gerek yok.

Tesekki ederim. Test edecegim. Olumllu bazi gelismeler olacak gibi. Sizi haberdar edecegim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

hala farkına varmadınızmı çoğu marka ve led modeller şık görüntü aşırı parlak görüntü ve bi yıgın smart özelliği hariç hiç bir işe yaramaz.. bunların başında samsg ve lg geliyor ki bunlar görüntü kalitesini ve genel kaliteyi bir kenara bırakıp her ay yeni model, yeni seri, yeni teknl. diye kaliteden yoksun serii üretim yapan markalar.seri üretim yapan bir tofaşin lineasını düşünün birde seri üretim yapmayan honda civic düsünün.. öyle deil ama ikiside aynı para olsa hangini alırdınız? plazma modellere yönelin led modellere göre cok daha az sonunları var ve gerçekten görüntü veriyorlar smartmıs kamerası varmış faceye giriyormus geçin bunları, tv görüntü kalitesi için alınır diger özellikleri yapan zaten harici onlarca cihaz var bluearay playerlar, mediaplayerler, laptoplar ippadlar v.s.v.s.v.s..kısacası herkez haddini bilecek (ama teknoloji hızlı gelisiyor herseyi tek aletin içine sıgdırıyorlar sonra vatandaş ugsaşşın) kanmayin bunlara :)

Cok haklisiniz. Yeniden TV alsam Neo plasma alirim. Sadece TV ve HD olmasi yeterli. Maalesef yanildim.

• quote:

quote:

hala farkına varmadınızmı çoğu marka ve led modeller şık görüntü aşırı parlak görüntü ve bi yıgın smart özelliği hariç hiç bir işe yaramaz.. bunların başında samsg ve lg geliyor ki bunlar görüntü kalitesini ve genel kaliteyi bir kenara bırakıp her ay yeni model, yeni seri, yeni teknl. diye kaliteden yoksun serii üretim yapan markalar.seri üretim yapan bir tofaşin lineasını düşünün birde seri üretim yapmayan honda civic düsünün.. öyle deil ama ikiside aynı para olsa hangini alırdınız? plazma modellere yönelin led modellere göre cok daha az sonunları var ve gerçekten görüntü veriyorlar smartmıs kamerası varmış faceye giriyormus geçin bunları, tv görüntü kalitesi için alınır diger özellikleri yapan zaten harici onlarca cihaz var bluearay playerlar, mediaplayerler, laptoplar ippadlar v.s.v.s.v.s..kısacası herkez haddini bilecek (ama teknoloji hızlı gelisiyor herseyi tek aletin içine sıgdırıyorlar sonra vatandaş ugsaşşın) kanmayin bunlara :)

Cok haklisiniz. Yeniden TV alsam Neo plasma alirim. Sadece TV ve HD olmasi yeterli. Maalesef yanildim.

özellikle hd yayınlarda kesinlikle plazmalar yeni nesil led lerin yerini tutamıyor , 2 gün önce adapazarı vatan bilgisayarda bir daha 55vt50 yi izledim/gözlemledim tamam temiz bir görüntü veriyor ama sözüm ona doğallıktan dolayı sönük vede karanlık dinamik modda olmasına rağmen. Birde es8000 e baktım dehşet bir keyif verici canlılığı, keskinliği vardı görsellik manasında son seri ledler bence çok daha keyif verici ... es serisi şu clouding/ışık sızması problemi olmasa görüntü açısından bence en çok keyif veren verimi sunmaktadır....

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuftaner

quote:

quote:

özellikle hd yayınlarda kesinlikle plazmalar yeni nesil led lerin yerini tutamıyor , 2 gün önce adapazarı vatan bilgisayarda bir daha 55vt50 yi izledim/gözlemledim tamam temiz bir görüntü veriyor ama sözüm ona doğallıktan dolayı sönük vede karanlık dinamik modda olmasına rağmen. Birde es8000 e baktım dehşet bir keyif verici canlılığı, keskinliği vardı görsellik manasında son seri ledler bence çok daha keyif verici ... es serisi şu clouding/ışık sızması problemi olmasa görüntü açısından bence en çok keyif veren verimi sunmaktadır....

Konuyu dahi okumamışsınız bu yorumu yazmışsınız, kontrast değeri farklıdır sonrasında ise konudaki problemlerden ortalık geçilmez hale gelir !

Kenar aydınlatmalı cihazlarda bu sorun arkadan aydınlatmalı serilere göre çok daha fazla riskliler !

VT50 alırsın hangi açıdan bakarsan bak %100 simsiyah bir panel görürsün yani net siyah yani sonsuz ve prüzsüz renkten bahsediyorum !

VT50 izlerken tüm ışıkları kapadığında sadece cihazın ürettiği resmi görürsün, resim o kadar sorunsuzdurki en parlak sahnede dahi odada tek hakim olan şey panelin ürettiği resimdir !

LcdLed ürünlerde ise oda gazinoya döner, suni ışık ve yapay renkler evin içine hakim olur, tabiki zevk meselesi !

LcdLed alırsın ES8000 olmuş yada PHL9007 veya en üst marka Amiral serisi fark etmez, ışık sızması riski olabilir olmasa dahi, masada otururken izlersin harika kalitede siyah görürsünüz biraz açılı izlersin ya köşelerde yada gri resimlerde detay kayıpları görürsün !

Genellikle açılı izlenmelerde sorunludurlar ışık sızmlarını saymıyorum bile, Plasmalarda ise hangi açıdan bakarsan bak görüntü kaybı tartışmasız çok daha üst seviyede ve sorunsuzdur !

Şikayet konusuna gelince, tavsiyem Tüketici mahkeleri ile birlikte BTK sitesine firma hakkında şikayette bulunun özellikle değişim problemlerinde, muhatabınız süresine göre satıcı firmadır değişim konusunda ve bu tür ürünlerde sorun var ise muhakkak firmadan veya servisten ıslak imzalı rapor alın !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 3 Mart 2013; 0:54:51 >

• Biri de çıkıp dememiş ki ağa madem askı aparatı tv ye zarar veriyor o vesa deliklerini hangi akla hizmetle tv kasasına koyuyorsun. Odunla girişilesi servisler var ülkemizde.

• quote:

Orijinalden alıntı: andy1

quote:

Orijinalden alıntı: yusuftaner

quote:

quote:

Konuyu dahi okumamışsınız bu yorumu yazmışsınız, kontrast değeri farklıdır sonrasında ise konudaki problemlerden ortalık geçilmez hale gelir !

Kenar aydınlatmalı cihazlarda bu sorun arkadan aydınlatmalı serilere göre çok daha fazla riskliler !

VT50 alırsın hangi açıdan bakarsan bak %100 simsiyah bir panel görürsün yani net siyah yani sonsuz ve prüzsüz renkten bahsediyorum !

VT50 izlerken tüm ışıkları kapadığında sadece cihazın ürettiği resmi görürsün, resim o kadar sorunsuzdurki en parlak sahnede dahi odada tek hakim olan şey panelin ürettiği resimdir !

LcdLed ürünlerde ise oda gazinoya döner, suni ışık ve yapay renkler evin içine hakim olur, tabiki zevk meselesi !

LcdLed alırsın ES8000 olmuş yada PHL9007 veya en üst marka Amiral serisi fark etmez, ışık sızması riski olabilir olmasa dahi, masada otururken izlersin harika kalitede siyah görürsünüz biraz açılı izlersin ya köşelerde yada gri resimlerde detay kayıpları görürsün !

Genellikle açılı izlenmelerde sorunludurlar ışık sızmlarını saymıyorum bile, Plasmalarda ise hangi açıdan bakarsan bak görüntü kaybı tartışmasız çok daha üst seviyede ve sorunsuzdur !

Şikayet konusuna gelince, tavsiyem Tüketici mahkeleri ile birlikte BTK sitesine firma hakkında şikayette bulunun özellikle değişim problemlerinde, muhatabınız süresine göre satıcı firmadır değişim konusunda ve bu tür ürünlerde sorun var ise muhakkak firmadan veya servisten ıslak imzalı rapor alın !

sayın andy1 ;
    konuyu okumamışsınız demişsiniz ama sanırım siz okumadınız;
    hbasaran82 nin "...hala farkına varmadınızmı çoğu marka ve led modeller şık görüntü aşırı parlak görüntü ve bi yıgın smart özelliği hariç hiç bir işe yaramaz...."

cevabına istinaden özet olarak demek istedim ki "son seri ledler bahsedilen sorunları olsa da (ki bu can sıkıcı sorunları kabul ediyorum) özellikle hd yayınlardaki görsel zenginlik-canlılık ve keskinlik sebebi ile (ki bu zevk işi ve kişileri bağlar) plazmalara hava aldırıyor" buna vt serisi plazmalarda nihayetinde plazma oldukları için bu sınıfa dahil. Beni yok referans panelmiş yok bilmem neymiş alakadar etmiyor , ben kendi gözümün gördüğü ve bana verdiği keyfe göre düşünürüm .... Tabiki plazmalarında kendi teknolojileri/yapıları gereği avantajları var ona da kimse birşey demiyor.

Ama edge ledlerin bazı kronik sorunları var diyede "led tv alınmaz zaten görüntüsü de plazmalardan kötüdür.. plazmaların görüntü kalitesi daha iyi vs..." düşüncelerine katılmıyorum. buna istinaden yazmış olduğum bir cevaptır. saygılarımla.

• Bir dünya Led Lcd ve plazma modelleri var ve herkez bütçesine veya göz zevkine göre TV seçiyor. Tamam plazmalar siyahlarda mükemmel performans sergiliyor ama?. Ara sıra mağzaları geziyorum ve plazmaları kumanda ile kurcalıyorum (özellikle vt50 ve st50'nin görüntü ayarları ile), ve iyiki plazma almamışım diyorum. Arkadaşlar ben sinema formatı kontrastı ile gündelik zaman geçirmek zorundamıyım? ekran soluk görünüyor istediğim beklediğim görüntü yok yok yok. biz filmde izliyoruz PS3'te oynuyoruz sabahtan akşama kadar eşim haber eğlence dizi izliyor. Plazma önündeki koruma camı bildiğiniz cam gibi arkadaşlar ışığı emmiyor ve direk dıştan gelen ışığı (pencere oda lambaları vs.) yansıtıyor çok çirkin bir durum oluşuyor. Samsung veya diğer Led Lcd hep sulu boya pastel renklerden bahsediliyor, arkadaşlar adamlar dünyanın görüntü ayarını koymuş bıraktım ayarı aç menüyü bas film moduna al sana plazma kontrastı ve doğallığı. Ben akşamdan akşama film için TV açıyorum diyorsanız kesinlikle plazma alın, ama ben mix kullanırım diyorsanız ıstediğim pastel renkleri veya doğal görüntüyü almak istiyorum diyorsanız mümkün olduğunca high en seviyesinde Led Lcd alın rahatınıza bakın...

• quote:

Orijinalden alıntı: pocemonmutlu

Bir dünya Led Lcd ve plazma modelleri var ve herkez bütçesine veya göz zevkine göre TV seçiyor. Tamam plazmalar siyahlarda mükemmel performans sergiliyor ama?. Ara sıra mağzaları geziyorum ve plazmaları kumanda ile kurcalıyorum (özellikle vt50 ve st50'nin görüntü ayarları ile), ve iyiki plazma almamışım diyorum. Arkadaşlar ben sinema formatı kontrastı ile gündelik zaman geçirmek zorundamıyım? ekran soluk görünüyor istediğim beklediğim görüntü yok yok yok. biz filmde izliyoruz PS3'te oynuyoruz sabahtan akşama kadar eşim haber eğlence dizi izliyor. Plazma önündeki koruma camı bildiğiniz cam gibi arkadaşlar ışığı emmiyor ve direk dıştan gelen ışığı (pencere oda lambaları vs.) yansıtıyor çok çirkin bir durum oluşuyor. Samsung veya diğer Led Lcd hep sulu boya pastel renklerden bahsediliyor, arkadaşlar adamlar dünyanın görüntü ayarını koymuş bıraktım ayarı aç menüyü bas film moduna al sana plazma kontrastı ve doğallığı. Ben akşamdan akşama film için TV açıyorum diyorsanız kesinlikle plazma alın, ama ben mix kullanırım diyorsanız ıstediğim pastel renkleri veya doğal görüntüyü almak istiyorum diyorsanız mümkün olduğunca high en seviyesinde Led Lcd alın rahatınıza bakın...

güngüzleri hanım evde ne kadar kadın prog.magazın pgor. var hepsini izliyor derseniz led tv alınız

yada yemişim gunduz yansımasını yıllardır tatil günleri hariç gündüz evde tv basında vakit geçirmiş biri değilim tvye askam bakıyorum filimleride dizileride maçlarıda gece izliyorum yansıma olursa hanım evde açsın diger odadaki 82ekran lcdyi onunda idare etsin benim keyfim film spor diyenlere önerim plazma :)
    daha uzatmaya gerek yok her iki teknlojide kusursuz değil
    ama genelde F/P olan led tvler hatta bazı referans ledler hızlı sahnelerde çok affallıyo bea.. karekare oluveriyo taa 4 metre uzaa gitmen lzm farketmemek için..

bu arada andy beye plazmanın rengi plazmada kalıyor ledinki gazino gibi evi aydınlatıyor cümlesinde %100 hemfikirim doğru bir tesbit!

• Askı aparatında, inanılmaz şikayetler aldım sadece Samsunga özel birşey değil, okuyan servisler varsa şunu diyorum ya firmalar size yeterli eğitimi vermiyorlar yada dikkat etmiyorsunuz, tabiki tüm servisler için geçerli değildir fakat servis duvara monte yapacaksa, taktırmadan önce kısa bir sohbet yapın !

Takılacak duvar önemlidir nemli ise rutubet var ise, sabah kalktığınızda duvarlarda nem vs hissediyorsanız,özellikle deniz olan bölgeler, duvara taktırmayın yada taktırmadan önce panelin takılacağı bölgeyi izole ettirin !

Firmaların hediye verdiği panele yapışık sabit askıları kullanmayın, risklidirler panel hava almaz devamlı ısıya ve soğumaya bağlı neme maruz kalacaktır ki %75 cihaz problemlerinde en fazla görülen sorunlardan biridir !

Hareketli askı aparı tercih edin duvarla panel arasında mesafe olsun, ben kullanıyorum birşey olmadı diyenlerin sayısı fazla olacaktır, askıdan çıkarıp cihazı masa üstüne aldığınızda büyük ihtimal cihaz farklı performans verecektir veya pixsel hataları ve en ufak dokunma olmamasına rağmen ekran çatlamaları olma riski vardır !

Montajda kullanılan vidalar ve panelin esneklik oranı %100 sorunsuz olmamalıdır en ufak gerilimde cihaz durduğu yerde çatlayabilir yada bölgesel pixsel ölümleri oluşur !

Firmalar bu durumlarda cihazı kendi servisi kurmasına rağmen en ufak sorumluluk almama hakları var, çunki bu olaylar takıldığı anda yaşanmaz belli sürelere bağlı yaşanır özellikle mevsimsel ısı farkları cihazlara hasar verir !

Özetle hareketli askı apartaları tercih edin pahalı olabilirler fakat cihaz daha sağlıklı çalışacaktır, kapadıktan sonra cihazı öne çekip sağlıklı soğumasını sağlayın hava akımı alan cihazlarda arıza riski çok azdır !

• andy1 bey nerde sizin o renkli yazılarınız?

""Haftasonu Kampanyasından 46ES8000 aldım sizce fiyat nasıl?"" Başlığında bir yazınızı gördüm,

quote:

Orijinalden alıntı: andy1

quote:

Orijinalden alıntı: gkrt_07

http://www.samsungavm.com/?urun-454-SAMSUNG-UE46ES8000-117-EKRAN-3D-LED-TV---3-GOZLUK-HEDIYE-.html

46ES8000 (KUTU İÇİ 2 GÖZLÜK) + 1 ADET ŞARJLI SSG-3300 GÖZLÜK HEDİYE OLARAK 12 TAKSIT + ÜCRETSİZ KARGO
    Samsung Türkiye garantili olarak aldım. zaten resmi samsung bayileri var firmanın , daha önceki msjlarımda da belırttım her zaman da tavsiye ettim bu yeri.

Haftasonu için 7 ve 8 serilerinde TOPLAM 3 gözlükle beraber satıyorlar kampanyası varmış, teknosanın turuncu indirim fiyatlarından daha avantajlı, şartlar da daha cazip.
    gördüğüm en uygun fiyat bu üründe. İthalatcı garantılı urunler almayı tercıh etmem resmı samsung turkıye garantılı aldım. takip ediyordum uzun zamandır.
    bu firmadan daha önce de alışverişim oldu tabletımı, telefonumu burdan aldım hep.

sabah aldım araca yüklenmıs oldugunu ögrendım su an ürünün. TV Arastıran varsa şu an 7 ve 8 serilerinde kampanya seçeneklerı mevcut ürün sayfasından kampanyanızı siz belırlıyorsunuz. çok güzel bir olay. hatta tv alacak olanar için ayrı bir konu acacagım tavsiye etmek adına.

şartlar sizce nasl?

Hayırlı olsun, fiyatı bence düşümeyin, piyasada şuan alınabilecek tartışmasız en iyi paneli almışsınız, Panasonic VT serilerinden sonra demek isterim sakın alınmayın, tartışma maksatlı yada asabınızı bozmak için yazmadım, sonuçta aynı keyfi alacağınız bir paneli zaten almışsınız !

3D özelliği ortada bir panel şuanda en iyi resim netliğini sunan panellerden biri, VT50 ile test aşamasında fark minimum düzeyde !

Detay olarak zaten inanılmaz zengin bir paneli akıllı ortam ışık algılması, gelen ışığa göre otomatik ideal değrlere dönmesi, 3D izlenimde gözlükler ile inanılmaz seviyedeki resim kalibrasyonu ile sizi zaten mutlu edecektir !

Pro seçeneklerinden Gündüz otomatik ortam algılaması, o kadar fazla detay varki yazmakla bitmez !

Eğlenceli yanı ise sesli komut özelliği, kavga edeceğiniz bir Arkadaşta edinmişsiniz, bir hayli keyiflidir kullanımı :)

SD-HD yayınlardaki başarı gerçekten mükemmele yakın !

Siyah renk kalibrasyonu çok üst seviyelerde, Sony panel vardı bu paneli test ederken, abartısız siyah renk kalibrasyonu, hepimizi şaşırtmıştı, derinlik tek kelimeyle mükemmel !

RGB-Y renk kalibrasyonu çok keyifli ve o eski doğal olmayan, doygun renkler tarihe karışmış, İnsan ten rengi üzerinden, jaggies renk tutuşu mükemmel, renklerin resim sabitliği mülemmel, arka fonda en ufak kırılma yok, 3D panellerde bu detay çok ama çok önemlidir,Samsung bu olayı başarmış !

Tek dikkat etmeniz bir olay var, Test ettiğimizde 3D görüntü izlerken, ortamdaki eşyaların dizaynını tecrübe ile göreceksiniz, bunlar nedir derseniz, gözlüğe yansıcakak, almba ışık, yada parlak nesneler, vazo yada ayna gibi, ışık yansımalarına dikkat edin, bazıları şikayet eder iyi değil diye, bilinciz kullaımla alakalı sorunlardır !

3D renk ve Kontrast +ışık kalibrasyonu dediğim inanılmaz seviyede performans sunuyor, crosstalking probelemi inanılmaz seviyede Samsung tarafından üst seviyeye getirilmiş, diğer 3D panellerden çok ama çok başarılı resim sunuyor !

Hayırlı olsun, Sağlıkla Güle Güle kullanın, 2012 senesinin en iyi alınabilecek 2 panelden birini almışsınız !

Hayırlı olsun.

En azından yazılarınızda okey dediğiniz modelleri belirtinki bazı arkadaşlar yazılarınızdan birşeyler alıp bütün LedLcd TV'ler odayı gazino ışığına döndürüyormuş (Philips TV'ler döndürüyor doğru = Amblight) gibi düşündürtmeyin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 3 Mart 2013; 20:52:26 >

• al benden de aynısı
     Samsung Smart TV'de Bulutlanma, Isik Sizmasi ve Bantlanma Problemi Samsung Smart TV'de Bulutlanma, Isik Sizmasi ve Bantlanma Problemi

• 1. Problemsiz ve uniform panel için Plazma şart. VT50 en iyi örneklerinden, belki de satışta olan en iyisi şu anda.

Bundan çok daha az bulutlanma olan LG panelimi 47LM660S, vertical banding sebebi ile, ki azdı ama gözüme takılıp beni çok rahatsız ediyordu değiştirttim.

Normal yolları deneyin, olmadı mı? Samsung Türkiye genel müdürüne direkt mail atın, mümkünse iş mail adresinden atın varsa. Bence netice verir.

Olmazsa hukuki yollara başvurursunuz.
  • Yazık günah görüntüye bak , geçmiş olsun. Artık sony tvlerinde fiyatları gayet ucuzlamışken , neden gidip korelilerin tvlerine aynı parayı veriyorsunuz anlamıyorum. Samsung ve lg benim evime giremez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben boşuna demiyorum MARKA MODEL NEOLURSA OLSUN led tvlere bu kadar para yatırmayın bunlar tv felan deil hepsi birer oyuncak diye ama tınlayan yok.. bu sorunlar led tv alan herkesin er yada geç karsısına çıkması kaçınılmazdır (%95).. ister 1000 liraya led al ister 10 000 liraya o resimdekiler kadar olmasa bile illa birgün o kronik sorunlarda karşılaşırsın.. yol yakınken geri gönün paranızla rezil olmayın tvlerin smart özelliklerine inanmayın.. bunlar led panelin bu sorunlarını yok edemedikleri için ortaya çıkarılan süslü ucuz teknolojilerdir. bu teknlojiler zaten evinizde laptopunuzda var aynına birdaha tonla paralar vermeyin.. bu firmalar plazmanin maliyeti cok yüksek oldugundan ve başarısız olacaklarından dolayı bu ledleri serii halde üretip teknomareklere extra kiralar primler verip yığıyorlar 1 numara olduklarından cok kaliteli olduklarından vitrinleri suslemiyorlar.!! Örng. Teknosada samsung satan sorumlu kişi bir tvye aldiği prim 10 lira ise lg ye 8 digerler marka modeller 2-3 liradir. bu adamların dedikleri bir çok seye inanmayın onlar kendi cebini doldurmayi dusunur sizi değil.. bu devirde plazmanın üstüne tv yok üstüne basa basa soluyorum
    4BİN LİRAYA LED ALIP 4 YIL KULLANACAGINA
    4 BİN LİRAYA PLAZMA AL 8 YIL KULLAN
    aa dersen ben 2 yılda bir tv değiştiririm paranın önemi yok o zaman bu yazıyı okumamış say :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.