Şimdi Ara

Samsung Smart TV'de Bulutlanma, Isik Sizmasi ve Bantlanma Problemi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
115
Cevap
4
Favori
29.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hbasaran82

Orijinalden alıntı: darkcald

Orijinalden alıntı: hbasaran82

hocam burdan bakınca st ile vt arasında %50 gibi bir fiyat farkı var 2150tl yerine 3500tl filan fiyatlar farkına değecek birşey var mı? zt en üst seviyesi mi en ucuzu ut gibi 50" 1700tl

http://www.akakce.com/televizyon-plazma/Panasonic.html

spottan bulma imkanımız olursa garantisi olur mu?

oradaki fiyatlar tutarsız sanki.. fazla güvenmemek lzm
    spot derken teşirmi.. teşir ürünlere garanti oluyor evet
    ama farklı yollarlar ülkeye giren panellere (ki daha uyguna satılırlar) garanti olayı var demelerine ragmen sıkıntı oluyor..
    panasonic türkiye garantisi şart.. diger ithalatçi fırma garantisi bilmem ne elektronik garantisi altındadir gibi panellere girmeme lazm

• 50st50 kaça alsak iyidir bulabilirsek vt ile farkı çok diye st uygun göründü hatta vt ye vereceğim o paraya daha büyük bir st almak bile daha iyi olmaz mı? yoksa kalite olarak farkı çok mu?

ayrıca sony philipsler nasıldır? samsung ile lgden geçtik zaten
  • Keşke almadan önce forumu iyice okusaydınız, 2013 modelleri ne durumda tam bilinmez ama Samsung ve LG LED TV ler ile bulutlanma ve ışık sızması problemlerini yaşayan inanılmaz fazla sayıda insan var ve hemen hemen hepsi satış sonrası müşteriye hizmetten son derece şikayetçi ve ilgisiz olduklarından bahsediyorlar.
  • quote:

50st50 kaça alsak iyidir bulabilirsek vt ile farkı çok diye st uygun göründü hatta vt ye vereceğim o paraya daha büyük bir st almak bile daha iyi olmaz mı? yoksa kalite olarak farkı çok mu?

ayrıca sony philipsler nasıldır? samsung ile lgden geçtik zaten

50st50 2250-2300 uygundur 50vt50 sanırım 3200-3400 civarı ve her iki panelde zor bulunur oldur
    55st50 50vt50 parasına eşit
    bencede cok aşırı üst modellere kaçmayıp aynı paraya bir alt seriden büyük ekran almak daha maktıklı sanki..
    birde tahminimce 2500-3000 lira arası piyasaya girecek olan 50st60 larada bakmakta fayda var yalnız?
  • yılın ortasına geldik bu 60 serileri ne zaman gelir 50lerde piyasada pek yok dediğinize göre peki diğer ucuz olan ut filan nasıldır sadece 3d mi eksik yoksa stden aşağısına bakılmaz mı panasonicde
  • quote:

yılın ortasına geldik bu 60 serileri ne zaman gelir 50lerde piyasada pek yok dediğinize göre peki diğer ucuz olan ut filan nasıldır sadece 3d mi eksik yoksa stden aşağısına bakılmaz mı panasonicde

ST nın altına bakınlmaz
    donanımsal olarak çok kısıtlanmış panel
    üstelik neoplazma değil
    örneğin st de 3 hdmı girisi varsa utde 2
    usb aynı şekilde
    görüntü kontrast keskinlik hız performansı bakımındanda oldukça vasat..
  • panasonic paldan ziyade ntsc yönelik üretilmiş diye yorumlar var o konuda ne düşünüyorsunuz bir tv ye 5-6 bin veremiyeceğime göre f/p olarak plazma alacam ve daha önce panasonic 46" idi diye samsung 51" aldmım bu defa neoplazma alacam inş bilgileriniz için çok tşk ederim

sony philipsler için düşünceniz nedir ?
  • Sony yide tercih edebilirsin. Panasonic 50 serisi lcd tvlerde arka ışık ayarı koymamışlar , dolayısıyla ekran parlak gelirse kısamıyorsun.60 serisine arka ışık ayarı koymuşlar.Fakat piyasada ki tüm sonylerde arka ışık ayarı var.

Samsung ve lg den ise uzak dur , markette ki elemanları gazlarına gelip alma , paranla pişman olursun.Çamur gibi görüntü veriyorlar.Adamların görüntü işleme teknolojisi yerlerde geziyor : )

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serin_su842 -- 18 Temmuz 2013; 23:58:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

Sony yide tercih edebilirsin. Panasonic 50 serisi lcd tvlerde arka ışık ayarı koymamışlar , dolayısıyla ekran parlak gelirse kısamıyorsun.60 serisine arka ışık ayarı koymuşlar.Fakat piyasada ki tüm sonylerde arka ışık ayarı var.

Samsung ve lg den ise uzak dur , markette ki elemanları gazlarına gelip alma , paranla pişman olursun.Çamur gibi görüntü veriyorlar.Adamların görüntü işleme teknolojisi yerlerde geziyor : )

Özellikle sd yayınları çok kötü sams.larda magzada yayınlanan hd demolar bile kareleniyor zaman zaman :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: serin_su842

sonunda 50st50 yi 2 adet gözlükle beraber 2389 tl ye mal ettim :):)

hayırlı olsun
    ilk bir ay rodaj olayına dikkat et sinema moduna gel kontr. ve parlaklıgı 1/2 derece aşağıya çek bir ay öyle izle, askamları ara ara beyaz seriti çalıştır (ekran temizleme) yada karıncalı ekrana 1/2 saat bırak, sonra gözüne iyi gelen modu ayarlayabilirsin renklerin ve keskinliğin çok daha iyi oldugunu göreceksin
  • Bendeki samsung 46es7000 de bu söylediğiniz bulutlanma ışık sızması yada çamur gibi görüntü yok daha önce toshiba kullanmış biri olarak samsung daha net gösteriyor sd ve hd yayınlarda keza 3d side çok iyi sonyninde philipssinde çamur gibi gösteren modelleri yada sorunlu panelleri sürüyle çok güzel görüntü istiyorsanız crt tvlerle devam edin elektronik işi şanstır.
  • evet yeni 2013 panellerde hemen hemen yok gibi o dediklerimiz
    ama bir yeni led parasına bir 50 bir 42 st alabiliyorsun fark olmuyor
    sadece evinde bir tv fazla oluyor :)
    ışık sızması bulutlanma riskinide ortadan kaldırmış oluyorsun
    bir tek logo yapışması riski ediniyorsun ama reelde çok nadır insanın karşısına çıkar
  • Selam arkadaşlar capslock isimli alışveriş sitesinden bu tvyi almayı düşünüyorumhttp://www.capslock.com.tr/Samsung-UE40F6400-LED-TV,PR-9997.html aranızda daha önce bu site üzerinden alışveriş yapan arkadaşlar varsa benimle paylaşırlarsa sevinirim ve ürün hakkında da fikirlerinize ihtiyacım olacak amacım ps3 oyun oynamak. şimdiden teşekkür ederim güzel insanlar
  • ithalatçi garantili diyor
    samsg. türkiye garantisi yok demektir
    ithal eden firma kendi çapında garanti veriyor
    ama satana kadar :)
    sattıktan sonra ne derecede teknik destek verirler firma 2 ay sonra dükkanı kapatırsa 3 ay sonrada senin panelde sorun cıkarsa ne yaparsın nereye gidersin bilemiyorum! ürün samsg. olunca sorun cıkarma riski yüksek yoksa şans alırsın 5 yıl tık demez ama aması var..
    sonuc olarak yorum yok!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasaran82 -- 31 Mayıs 2013; 12:18:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikkfiruee

Selam arkadaşlar capslock isimli alışveriş sitesinden bu tvyi almayı düşünüyorumhttp://www.capslock.com.tr/Samsung-UE40F6400-LED-TV,PR-9997.html aranızda daha önce bu site üzerinden alışveriş yapan arkadaşlar varsa benimle paylaşırlarsa sevinirim ve ürün hakkında da fikirlerinize ihtiyacım olacak amacım ps3 oyun oynamak. şimdiden teşekkür ederim güzel insanlar

Ben o siteden daha önce LG47LM660S Serisi televizyon almıştım teslimat garanti vb. bi problem ile karşılaşmadım dist veya ithalat garantisi olduğunu kendilerde yazıyor zaten. zannedersem sirkecide yerleri istersen oradanda gidip konuşup alabilirsin.

• dilimizde tüy bitti. samsung televizyon al-ma-yın!!

bulutlanma problemi çıkabiliyor. bendeki çok fena. köşelerden beyaz beyaz ışıklar var. filmin karanlık sahneleri artık işkence gibi.
  • kumrengi K kullanıcısına yanıt
    Cok haklisiniz. Ben de Samsung'a karsi cok buyuk mucadele verdim ve veriyorum. Buradaki tum sorun yasayan arkadaslari bu sorunu birlikte cozmeye davet ediyorum. Birlikten kuvvet dogar. Lutfenn benimle iletisime gecin. @kumrengi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kumrengi

dilimizde tüy bitti. samsung televizyon al-ma-yın!!

bulutlanma problemi çıkabiliyor. bendeki çok fena. köşelerden beyaz beyaz ışıklar var. filmin karanlık sahneleri artık işkence gibi.

Iletisim kuralim, orgutlenip hakkimizi beraber arayalim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shamasas

3600 TL'ye satin aldigim Samsung smart TV almakla hayatimin hatasini yaptim. TV'de bulutlanma, isik sizmasi ve bantlanma sorunu var. Iki kez servise gitti. Sorun yok dendi. Cagri merkezi sorun cozmek yerine sorun oldugunu bile kabullenmiyor. Yaziklar olsun... Samsung sorun cozmek yerine sorunun kendisi olmaya devam ediyor. Siz forum uelerinden hem hukuki surec hem de yapilmasi gerekenler konusunda yardim istiyorum. Saygilarimla...
    TV'ye ait fotograflar:
    https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151367606160559.510672.627945558&type=1&l=c1e83c78bb

Hocam selam;

Facebook taki resimlere baktım..

Gerçekten durum tam bir faciaaa...Ve bu faciayı kabul etmeyen serviste distrübütörde gerçekten ayrı bir facia...

Şu anki sürecin nedir bilmiyorum ama yapman gereken çok basit...

Önce hakem heyetine git beş kurus masraf etmeden sadece dilekçeni ver ve para iadesi yada değişim talep et.. 1 ayda sonuclanır ve karar %100 lehine çıkar.

Tabi karar ilgili firmaya ulaşınca normalde meblağ acısından bağlayıcı olmasada olayın tüketici mahkeme boyutu riskini almayıp firma gerekeni yapar.

Olaki yapmadı 210 tl verip tüketici mahkemesine davanızı acın gereken yapılır..

Böyle ciddiyetsizlik olurmu yaa TV resmen enkaz durumda...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.