Şimdi Ara

Samsung Smart TV'de Bulutlanma, Isik Sizmasi ve Bantlanma Problemi (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
4
Favori
29.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evettt,samsung ile uzun telefon görüşmelerim ve bana giren telefon paralarından sonra,samsung müşteri hizmetlerinde görüştüğüm ve bana şikayet bölümünün başı olduğunu söyleyen Gülşah hanım,bulutlanmayı ve bunun bir arıza olup olmadığını tespit etmek için,ataşehir servisi ataser elektronikten Ahmet beyi yolladı bu sefer de…Dünkü konuşmamızda mutlaka Samsung genel müdürlükten beni mutlaka arayacaklarını söylemişti,ama yalan söylemiş tabi,her müşteri hizmetlerinde çalışan ve soru sorduğunda robot gibi aynı şeyi tekrarlayan samsung müşteri temsilcileri gibi……Samsun ataşehir servisinden gelen Ahmet bey efendi ve samimi bir insan…

Tv’ye baktı,kontrol etti, ‘’evet bulutlanma var,ama bu bulutlanmayı firma ayıplı mal olarak görmez,bütün led’lerde var çünkü ‘’ dedi…

‘’ Peki bu normal mi?,samsung sizin raporunuza göre değişim veya para iadesi yapacak’’ diye sorduğumda ise:, ‘’aramızda kalacak ama bu söylediklerim ‘’ dedi ve devam eti:, ‘’ normal değil tabi ama şimdi ben buna doğrusunu yazıp,değişim raporu tutsam,size yenisi gelse,sizinkisi de samsung ana merkeze gidip incelense,bu tv bulutlanmadan niye geri geldi,bunun iade raporunu kim yazdı,gelsin bakayım derler ‘’ ve sizin tv yi bana kakalarlar ve parasını da benden alırlar ‘’dedi…

‘’E ne yapacağız’’ dediğimde ise ,boynunu büktü…

Yani anlayacağınız,adamın üstüne kalmasın diye ben ben ayıplı ve bulutlanmayı kullanacağım…

*** Türkiye’deki servislerin niye değişim yapmadığı ve Samsung Türkiye Electronics’in oyunu da böylece yetkili bir servisin ağzından itiraf olarak çıktı,değişim yazmıyorlar,çünkü Samsung Türkiye değişim yazmayacaksınız çok büyük bir şey olmadıkça,yaparsanız,parasını sizden alırım diyormuş açıkçası servislerine… ***

Bunları bu foruma buraya niye yazdım?çünkü:,samsung’un değişim yapmayacağı ataşehir samsung servisi Ahmet bey’in anlattıkları ve itirafı doğrultusunda belli oldu…Samsung müşteri hizmetleri beni aradığında,’’ gelen servisin tuttuğu rapor doğrultusunda,tv nizde bir arıza görülmemiştir’’ diyecek:))…Ben de bu yazdığım yazıyı ve tarihini Samsung’a açtığım davada,tüketici mahkemesinin sayın hakimlere sunacağım ve samsung’un yarın ya da öbür gün beni arayarak bu cümleleri bana kurduğunda,daha ne söyleneceğini bilmeden sonucu nasıl bildiğimi ispatlayacağım:))…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turk1965 -- 26 Eylül 2014; 13:15:09 >

• Merhaba arkadaşlar,

Benim 55HU7500'deki bulutlanma durumu da ekteki resimde. Ne dersiniz uğraşmalı mıyım ?

Teşekkürler
     Samsung Smart TV'de Bulutlanma, Isik Sizmasi ve Bantlanma Problemi
  • Bende SAMSUNG HU-48H6870 LED Curved aldım ama maalesef bulutlanma çıktı. Siz siz olun almayın derim. Arkadaş TV resmen bembeyaz servis gelip utanmadan normal dedi. Resmini yüklüyorum. Samsung mu bir dha tövbe.... Tüketici Hakem heyetine başvurdum hakkımı arayacağım.
     Samsung Smart TV'de Bulutlanma, Isik Sizmasi ve Bantlanma Problemi Samsung Smart TV'de Bulutlanma, Isik Sizmasi ve Bantlanma Problemi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Marka bağımsız bütün led panellerde bu durum var. Hangi markayı alırsanız alın. Az veya çok hepsinde var.
    Ben panel aydınlatma, ışık ve kontrast gibi ayarları optimum seviyeye getirerek çözüm buldum.

Dediğim gibi bu LED panellerde ışık sızması olmayanı yok. Kendinizi neden şu markayı aldım yok X markasını alsaydım diye heder etmeyin
  • Alakası yok resmen pasparlak adamlar resmen bozuk ürün satıp müşteriyi dikkate almıyorlar. Özellikle Samsung bu konuda çok geride. Tamam hepsinde olabilir ama aydınlıkta çekilmiş resim bböyle ise düşünün artık karanlıkta nasıl...

• Gece vakti bu topic moral bozuyor.

1 haftadır sony 55w805b kullanıyorum bugün dizi izlerken cloud iyice sinir etti.

Samsung Smart TV'de Bulutlanma, Isik Sizmasi ve Bantlanma Problemi Samsung Smart TV'de Bulutlanma, Isik Sizmasi ve Bantlanma Problemi Samsung Smart TV'de Bulutlanma, Isik Sizmasi ve Bantlanma Problemi Samsung Smart TV'de Bulutlanma, Isik Sizmasi ve Bantlanma Problemi

İşin komik tarafı 6 yıldır kullandığım sony 40w5710'da sıfır clouding var. 3dmiş ledmiş oledmiş vs. her saniye teknolojiyi ilerleteceklerine mevcut teknolojide sorunları minumuma indirseler kullanıcılar daha mutlu olacak ama tüketim çılgınlığı olduğu müddetçe bu firmaların sırtı yere gelmez.

• bende de aynı sorun var teknosadan alınma 40es6340 sol alttan ışık sızması ve bulutlanma başlangıcı var ne yazıkki
  • Yeni seride olmaz diye 48j6470 4K Samsung aldım ancak daha 1 yıl olmadı bulutlanma başladı. Demek ki değişen bir şey yok...

• 1 ay once teknosadan aldıgım 55ju700 yetkılı servıs kurdu ekranda 2 adet baya bı gozle belırgın kırmızı lekeler gorulmesı uzerıne servıs panelde 2 adet mor leke oldugunu belırtıp musterı tvnın degısımını ıstıyor dıye servıs formu duzenledı.ıns tvmı sorunsuz bır tv ıle degıstırırler Samsung Smart TV'de Bulutlanma, Isik Sizmasi ve Bantlanma Problemi
  • Samsung 49k6500 curved aldım .Dediğiniz gibi inanılmaz bulutlanma vardı ertesi gün aldığım yerden aynı ürün ile değiştirdim. Sonuç diğerine göre daha az bulutlanma ama gene de siyah ekranda rahatsız edici servis arkadaş bunu servise yollarsak kabul etmezler ışık ayarlarıyla düzeltelim dedi kısmen düzeldi ama istediğim gibi değil.

3 bin liralık led tv alıyorsun sonuç hüsran Resimlerde görüldüğü gibi
    Bu arada mobilden resim ekleyemedim yakışmıyor bu siteye

Ne yapmamı önerirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WORLDTHUNDER -- 2 Ocak 2017; 2:27:51 >
  • Gördüğüm kadarıyla yaşanan rezaletler (clouding, banding vs.) tüm markalarda ortak.
  • 2019 modellerinde var mı bu sorunlar?
  • bende yeni cikti işik hatasi tv 1 tane onem vermedim simdi iki tane oldu
  • Benim de 2010 philipste sıfır ışık sızması var o kadar hor kullamıyorum sapasağlam

• LG 70UM7100 aldım benzer sorunlar var.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.