Şimdi Ara

Samsung Star Wifi mı ? Yoksa klavyeli Samsung b3410 mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Rahatça mesaj yazabilmek istiyorum.Böyle diyince b3410 al o zaman dersiniz tabi ama star ın da güzel bi stili var.
    Acaba star da mesaj kolay yazılabiliyor mu merak ediyorum ??
    Star'ın artısı da wifi olması ! Wifi olmazsa olmazım değil ama olursa da bayağı işime yarar düşüncesindeyim

Bir de klavyeli b3410'un wifi lisi çıkacakmış.Çıkınca onu almak isterim aslında ama biraz tuzlu olacak gibi geliyor.

Samsung B3410 WiFi çıkış tarihi ve tahmini fiyatı belli midir ?? Eğer ucuz olacaksa beklemeyi düşünüyorum.Pek acelem yok

Şimdiden teşekkürler

• up
  • Star yerine Lindy yada Corby wifi almak daha mantıklı. Daha hassas bir ekrana sahip, haliyle mesaj yazman da daha kolay olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖnceVatan

Star yerine Lindy yada Corby wifi almak daha mantıklı. Daha hassas bir ekrana sahip, haliyle mesaj yazman da daha kolay olacaktır.

Corby Wi-Fi vatan'da 415 TL'ye kadar düşüyor.
    Lindy 'i şuan bi yerde göremedim ama bildiğim kadarıyla biraz pahalı o.Bütçemi aşar tahminen.

Sizin söylediğinize göre corby , star'dan daha hassas ? Artık deneyip karar vereceğiz.

Mesaj benim için ön planda olduğundan b3410 düşünüyorum.Ama biraz kaba.Eğer wifi 'li çıkarsa , kabalığı bi yana bırakabilirim !
    Biraz ortamında araştırma yapmak gerekecek.Sağolun yorumlarınız için

Not: Aklımdaki sorular dokunmatik ekrana alışıp alışamaycağım konusunda
  • Çok mesaj yazıyorsan klavyeli bir model alman uygun olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirt -- 14 Mart 2010; 21:57:46 >
  • arkadaşım bence b3410w al hem klavyeli hem wifi
    benim arkadaşta b3410 var wifi yok ama internet bedava
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.