Şimdi Ara

Samsung SyncMaster 957MB 19' 50TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cracksinan Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

son derece temiz... hiçbir problemi yok... cd'si mevcut...

Samsung SyncMaster 957MB 19' 50TL

(resim alıntıdır, aynısıdır...)

sistemi sattım, elimde sadece monütör kaldı...
    Mekan: şişli - izzet paşa... Sadece Pazar günü Avrupa Yakası eve teslim edilir... Onun dışında evden teslim alınır

Fiyat: 50tl

Takas...
    sağlam sorunu olmayan yan ürünleri tam olan mp3 çalar tekliflerine açığım...
    fiyatlar aynı düzeyde olması koşuluyla teklifleriniz değerlendirilecektir. üzerine nakit talep edilen ürünlerdeki fiyat farkı 20-30 tl yi geçmemesi koşuluyla teklifleriniz bekliyorum...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rizeli -- 13 Mayıs 2010; 0:05:00 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• kardeş pm attım
  • Aynı monitörden bendede var...Evin taşınmazları arsına girdi resmen.Hayır o kadar taş gibi monitörki bozulup yenisinide alamadım.Ve okadar ağırki satmaya cesaret edemedim.Çift monitör kullanmak isteyenler için çok kaliteli bir ürün.
    Hayırlı satışlar...
  • alıcısı varda herkes kapıya teslim istiyor... altımızda araba yokki eve servis yapalım

• Kas çalışılır bu monitörle PM attım
  • CRT Monitör satmak zor iş vesselam, otobüs le olmuyor , araba desen istanbulda kontak çevirsen 10-15 kaat yakıyor zaten ...
  • Adana'ya kargo ne kadara gelir acep süper bir monitör
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: öztin

pm

pm ye cevap verdim ama kotayı doldurmuşsun mesajım iletilemiyor biraz temizlik yap

• Arkadaşlar bilenn biri yardım edebilir mi tazeleme hızı konusunda. Bu monitor 100 hz vermesi için driver yüklemesi gerektiriyor mu? Elimde bir tane 997 mb var ve driver yüzünden windows7 de 100 hz kullanamıyorum.
  • boşalttım
  • Yani var ya demiyim diyorum ama. Madem satıcısınız, sizden 2 hatta 3 oldu rica ediyorum tazeleme hızına windows 7 de bakar mısınız diye ve 2 ay falan da olmuştur. Uğraşmak istemiyorum, bakamam diye düşünebilirsiniz ancak, bence bu cevabı kendince verebiliyorsanız satış yapmayacaksınız. Tabi bu benim kesinlikle kendi fikrim. Bu kadar mı zor yahu. Windows 7 barındıran bir bilgisayarda; laptop, netbook, masaüstü vga çıkışı varsa takıp bakacaksınız bu kadar kolay. Ben alacağım diyorum 100 hz tazeleme veriyorsa. Fiyatınız eyvallah uygun...
    CRT monitörlere özel ilgim var, taşınmaz diyen arkadaşlara güzel bir örnek vereyim. Samsung 997mb yi ilk aldığımda o heyecanla 3 vesayit yapıp kadıköy'den beylikdüzüne kendi başıma bileklerimi morartarak getirdim. Devir xp'den win7'ye kaydı malum. Laptop'a bağlayıp kullanacaktım. Ne yazıkki samsung driver yenilemesi yapmamış. 2-3 kez de mail attım cevap vermediler. CRT kullananları bu kadar mı çabuk sildiler anlam veremiyorum. Hala bir çok lcd'nin görüntü kalitesi yerlerdeyken. Sanki herkesin evinde amoled 120hz 2-5ms lcdler var...
    Biraz isyan havasında oldu ama sen de beni anlarsın umarım dostum. Güzel crtler buluyorum ama hepsi ankara izmir vs gibi yerlerden. Ya da fiyatları senin gibi uygun tutmuyorlar...

• tamam... win7 sistem yok ama format atıp sirf sen istiyorsun diye kurup bakacam...

• 1920x1440 @ 64Hz
    1800x1440 @ 64Hz
    1856x1392 @ 66Hz
    1792x1344 @ 68Hz
    1600x1200 @ 76Hz
    1280x1024 @ 89Hz
    1152x864 @ 104Hz
    1024x768 @ 146Hz
    640x480 @ 160Hz

http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1418&page=3

monitorun verdigi degerler bunlar azicik kafanizi calistirin su google kullanmayı öğrenin artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeAr

1920x1440 @ 64Hz
    1800x1440 @ 64Hz
    1856x1392 @ 66Hz
    1792x1344 @ 68Hz
    1600x1200 @ 76Hz
    1280x1024 @ 89Hz
    1152x864 @ 104Hz
    1024x768 @ 146Hz
    640x480 @ 160Hz

http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1418&page=3

monitorun verdigi degerler bunlar azicik kafanizi calistirin su google kullanmayı öğrenin artık.

Konudan hiç haberin yok celalleneceğine önce biraz araştır. Herhalde benim hz takıntım sebebiyle bu yorumda bulundun. Ama samsunglar 100 hz tazeleme verebilmesi için driver ister. Ve o driver win7' de uyumlu değil. Maksimum 75 hz' de kullanırsın. Crt alıp da böyle kullanmak ne kadar mantıklı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.