Samsung t220 monitörümden çok memnunum ancak bir kaç gündür bir sorun yaşıyorum..
Monitörümü DVI girişinden bağlamıştım... önceleri bilgisayar açılırken ekranın sol üst tarafında önce analog sonra da digital yazardı ve monitör açılırdı... Bu işlem 1 sn kadar sürerdi ancak şimdilerde bu analog ve digital yazısı sürekli yanıp sönmeye ve monitör geç açılmaya ve hatta bazen uzun süre açılmayıp bir analog bir digital yazısı sırasıyla yanıp kalıyor...
Daha önce böyle bir sorun yaşayan varmı ya da herhangi bir fikri olan varmı?
monitörde problem olduğunu düşünüyorum ama siz gene ilk ekran kartına bakın ve bağlantılarını kontrol edin derim oda olmadı monitörünü başkabir kasaya bağla bakayım aynı sorun devam ediyorsa o zaman monitör servise gidicek ama siz dediğim gibi bunları bir deneyin ona göre hareket edin derim..
bu arada benim monitördede var dijital analog diye yazıyor ama bunu kapanırken yapıyor açılırken direk açılıyor.
tşkler... galiba arıza var monitörde, çünkü kabloları kontrol ettim, hatta güç kablosunu da değiştirdim ama problem devam ediyor..
monirörü pcye bağlamadan da elektriği gidip geliyor sürekli kendiliğinden...
şimdide çalışıyor anlamadım:D
Yaklaşık 2 senelik hort oldu ama benzer bir sorunla bende karşı karşıyayım acaba nasıl çözüldü bu sorun?