Şimdi Ara

Samsung T220 İncelemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
0
Favori
25.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce sanırım bir adet renkli bir piksel fark ettim Rengi siyah değil kırmızı yeşil beyaz karışımı birşey ve sadece arka plan siyahken belli oluyor diğer renklerde görünmüyor. Sanırım bu ölü piksel değil ama stucked piksel. Bunu düzeltme şansımız var mı? Ve sizce değiştirmeye değer mi monitörü 1 piksel için?
  • HAYIRLI OLSUN ALANLARA

BNM 2232 GW ILE AYNI FIYATTA ve GW nun goruntusu daha net neden bu modelı tercıh ettıgınızı merak eettım???
  • MaGeSuKo,kontrast ayarı movie olarak seçili öyle kullanıyorum.Geceleri bazen gözümü aldığı için texte veya internete çeviriyorum.Ölü piksel için de imkanın varsa içinde kalmasın değiştir ama değiştirirken deneyerek al ki aynı sorunu tekrar yaşamayasın..

BERGX, sağol da GW'nin daha net görüntü verdiğini nereden çıkardın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mens Rea

MaGeSuKo,kontrast ayarı movie olarak seçili öyle kullanıyorum.Geceleri bazen gözümü aldığı için texte veya internete çeviriyorum.Ölü piksel için de imkanın varsa içinde kalmasın değiştir ama değiştirirken deneyerek al ki aynı sorunu tekrar yaşamayasın..

BERGX, sağol da GW'nin daha net görüntü verdiğini nereden çıkardın?

arkadaş net derken renkler daha canlı demek istemiş bu parlak ekranların bir özelliği renkler daha canlı gözüküyor ama yansıma arkanızda pencere vs vs varsa ölümcül derecede oluyor.bende 2232gw kullanıyorum ve renklerin bütün mat lcd lerden çok daha kanlı canlı göründüğünü iddiaa edebilirim .
  • monitör internetten alınmazki gitcen görcen incelecen stoklarımıza daha girmedi bu monitörler
    color of the touch serisi teknoloji olarak diger monitörlerden üstün monitörler bunlar kesinlikle tavsiye edilir inceledik mükemmel görüntü kalitesi ve tasarıma sahipler.

vatanbilgisayar yane şuan stoklarımızda monitörler t260 t220 ve t190 geldi 1 ay ölü piksel garantisi veriyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4L1 -- 26 Temmuz 2008; 12:46:39 >
  • @Mens Rea
    gec oldu ama hayırlı olsun
    güzel inceleme olmus eline sağlık bu aralar alınabilecek en güzel lcd ..
    ölü piksel her alanda cıkıyo galiba
  • nofear72, hocam çok sağol senin konu gerçekten çok yardımcı oldu bu monitörü almamda.

4L1,stoklarımıza girmedi derken? Satış mı yapıyorsunuz?
  • t240 veya üst modelleri ne zaman gelecek acaba. ben full hd istiyorum da, viewsonicden iyidir herhalde bu değilmi, kontrast değeri çok iyi
  • teknik bu kadar gelişmesine rağmen hatta tür bitip oled cıkıcak olmasına rağmen samsungta hala ölü pixelli yeni modeller cıkıyor, bu kötü tüketici için kötü , samsung ya ölü pixel politikasını yada üretim kalitesini değiştirmeli
  • quote:

Orjinalden alıntı: cavador

teknik bu kadar gelişmesine rağmen hatta tür bitip oled cıkıcak olmasına rağmen samsungta hala ölü pixelli yeni modeller cıkıyor, bu kötü tüketici için kötü , samsung ya ölü pixel politikasını yada üretim kalitesini değiştirmeli

hic ölü pixsel cıkmayan marka mı var ,dediginiz cok sacma
  • Pes2008 oynuyorsan güzel göstermez ama fifa tak düzelir
  • Mens Rea dostum elindeki wallpaperler gerçekten güzelmiş hepsini bir paket yapıp rapide atabilir misin? Ayrıca elindeki akvaryum resimleri resim mi yoksa screensaver mi? Eğer screensaver ise onuda alabilir miyim
  • merhaba,
    öncelikle hayılı olsun güle güle kullanın, bu monitörün ayağı ayarlanabiliyormu, arkasında vida delikleri görmedim duvara monte edilebilirmi...
  • MaGeSuKo, burdakileri ve ek olarak birkaç tane daha wallpaperı upload edebilirim ama hepsini upload etmek çok uzun sürer çöz.leri 1920*1200 çünkü..Akvaryum resimleri ise videodan çekildi, o videonun da boyutu 1080p olduğu için oldukça büyük.Keşke link verebilseydim ama bir arkadaşımdan almıştım.

Upload ettiklerimi buradan indirebilirsin http://www.sendspace.com/file/14t9yn

niyatovic, teşekkürler..

Monitörün yükseklik veya sağ-sol ayarı yok sabit duruyor ama çevirmek oldukça kolay.Duvara monte durumunu tam olarak bilmiyorum ama kutu içinden öyle bir aparat çıkmıyor ek bir aparat ile belki yapılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mens Rea -- 19 Temmuz 2008; 0:59:31 >

• Mens Rea,

Hocam eline bir metre alıpta monitorun enini ve boyunu ölçermisin ?
  • Hocam özelliklerde yazmıştım zaten görmemişsin sanırım..20.47" x 17.4" x 8.46" olarak herbirini 2.5 ile çarparsan cm değerinden ölçüleri bulabilirsin.

Ama başka bir nedenden soruyorsan ölçebilirim tabii ancak kesin değerler üstte yazdıklarım
  • Hocam ben pek anlamadım sen bana tam olarak, Enin ne kadar CM, boyu ne kadar CM yazarsan sevinirim. Çapraz'a gerek yok sadece En ve Boy istiyorum. Metrede kaç çıkıyorsa yaz Çerçeveleride al içine hocam. 22" nin boyuna bir bakalımda ne kadarmış 24" ne kadar olur ona göre tahmin üreticem hocam.
  • Yukarıda yazdıklarım (20.47" x 17.4" x 8.46") sırasıyla en,boy ve genişliktir.İnçi cm'ye çevirirsek 20.47*2.5=51.175cm yapar bu eni, 17.4*2.5=43.5cm bu da boyu..

24"lik olanın da özelliklerinden boyutlarına bakarak aynı işlemi yapabilirsin tahmin yürütmene gerek yok
  • Hocam saol teşekkürler de bu 24" olanıdamı 2.5 ile çarpıcam ?
  • Evet onu da 2.5 ile çarpacaksın..Sadece birim değiştiriyoruz inç'ten cm'ye çeviriyoruz yani
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.