Şimdi Ara

Samsung T220 İncelemesi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
0
Favori
25.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
    blue mc: CPU ve/ya Ekran Karti
  • 2232GW ve T220 arasında gidip geliyorum. Bu iki monitör arasındaki parlaklık oranını kıyaslarsak, T220 çok matmı kalıyor 2232 ye göre
  • hocam bende ikisi arasında kararsızım..2232gw de fazla şikayet var ama baktığım kadarıyla parlaklık yönünden..
  • merhaba arkadaşlar ben vatandan samsung un 2233bw modelini almıştım ve renk geçişleri falan hiç hoşuma gitmedi gök kuşağı gibiydi resmen özellikle grilede bu çok belliydi ve bende geri verdim şimdi bu t220 modelini almayı düşünüyorum renk geçişlerinde tonlardaki farklılıkları patlama olmadan sağlıyabiliyormu ben grafik öğrencisi olduğum için ve evdeki monitörümlede freelance işler yaptığıım için sorunlu bir monitör istemiyorum bu fiyat çerçevesinde bir şey bu monitör hoşuma gitti ama bilen bir arkadaş soruma cevap verirse sevinirim sağolun bu arada bende 2232gw ve t220 arasında kaldım ama 2232gw parlak olduğundan sorun çıkartır sanırım.

sorular özetle t220 için renk geçişi nasıl ? 20.000 dc mi 3.000 dc mi iyi ? teşekkürler saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taylangu -- 27 Ocak 2009; 4:09:10 >
  • arkadaslar . bende şuan bu monitorden var.
    ve ben bu monitore PS3 baglamak istiyorum
    araştirdim biraz hdcp ozzelligi olmaliymis monitorde
    sonra hdmi to dvi aparati ile baglanabiliyormus dediler.
    sizce oylemi?
    ve dhcp özelli var mi?
    işletim sistemim XP.
  • güzel monitör alan herkeze hayırlı olsun ...
  • ben bunun T190 serisini canlı olarak inceledim ekran büyüdükçe kalitesi bozulmaz ama nokta aralığı,kontrast,tepkime süresi bunlara bakılıyor özellikle alınırken ama tek kasaya bağlı halde incelerseniz daha net bilgi alabilirsiniz.. çünkü ben inceledim hiç anormal görmedim nasıl görünüyorsa öyle gözüküyor görüntü bozukluğu yok,crt kadar net kalitesi var ama çoğu lcdlere bakarsanız yazıların biraz net olmadığını anlarsınız.

internet ve yazı yazma işleri ile uğraşanlar için yazı netliği,mat ekran,kontrast önemlidir.(buda ben varım birde-bende yazıların net olmasına önem veririm)

alacağım zaman T200 serisini düşünüyorum.
    tabi ölü piksel garantisi olması şart.
  • şuan için bende bu monitörü almayı düşünüyorum ve bir çok sitede inceledim hiçbir kötü yorum bulamadım üstüne çok fazla övgü dolu şeyler yazmışlar. Tek düşündüren yanı ise 550 TL lik fiyatı
  • ya arkadaşlar bendemi sorun var acaba sadece gıcık oldum t220 monitörü aldım ben renkler falan çokgüzel herşeyi güzelde benim sistemdemi sorun var anlamadım aşırı derecede griden griye geçişlerde geçişler bariz belli hatta sizlere örnekle anlatıyım neden kaynaklı acaba sorun yada o durumu tam olarak test etmenin bir yolu varmı ekran kartım zotac 8800 gt amp!http://img187.imageshack.us/my.php?image=olmasgereken.jpg
    http://img187.imageshack.us/my.php?image=kabacagzken.jpg

• Bu da benim incelemem;http://www.bilgiustam.com/samsung-syncmaster-t220-lcd-monitor-incelemesi/ belki faydası dokunabilir.
  • merhaba arkadaslar bu monitoru laptopa bagladim fakat 1280*1024 ten fazla ekran cozunurlugu cikmiyor. 1680*1050 diyordu. xp kullaniyorum alanlar hep desktop icin mi aldi, laptop ta kullanan yok mu ?
  • @bisanthe

senin laptopun ekran kartı üstünü desteklemiyor olamazmı ? niye hemen monitöre suç atıp insanların aklını çeliyorsun anlamadım.
  • alanlara hayırlı olsun memnun kalıcaklarından eminim
  • abiler bende t220hd var almanyadan aldım.Ancak xbox oynarken verim alamıyorum tam anlayamadım sorun ya çok bulanık oluyor yada çok net oluyor yakından gözlerim bozulacfak gibi sanki bu probleme nasıl bi çağre bulurum?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bisanthe

merhaba arkadaslar bu monitoru laptopa bagladim fakat 1280*1024 ten fazla ekran cozunurlugu cikmiyor. 1680*1050 diyordu. xp kullaniyorum alanlar hep desktop icin mi aldi, laptop ta kullanan yok mu ?

içerisinden çıkan cd ile onu yükseltebiliyoruz diye biliyorum ben ama :S yanlışım olmasın içerisinde bir yazılımla çözünürlüğü yükseltebiliyorsun. bende toshiba sa30-303 tip laptop var ve ona syncmaster 997 MB crt bağlı. Toshibamda max çözünürlük 1024x768 di. Cd yi yükledikten sonra 2048x1536 ya kadar yükseltebiliyorum. Tek sorun şu oluo laptop u sonra monitörden çıkardığın zaman laptop un ekranı o çözünürlüğü desteklemediği için ekran büyük kalıyor ve ekran ayarlarından tekrar 1024x768 e düşürüyorum. Onun dışında 2333SW aldım apple ım için ordan da DVI olarak bağladım hiç bir yazılım yüklemeden direk istediğim çözünürlükte kullanabiliyorum. Ekran kartıyla alakalı bir şey. Sorununu cd yi yükleyerek çözebilirsin. Umarım sorununu çözer :)

• Arkadaşlar samsung T 200 Serisini önümüzdeki ay almayı düşünüyorum maaş aldığımda tabiki nokta aralığına takıldım ben T 200-220 de çözünürlük aynı ama nokta aralığı farklı.. yani alacaksam T 200 almam daha mantıklı geliyor bana ama siz ne diyorsunuz bu konuya?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.