Şimdi Ara

Samsung T220 İncelemesi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
0
Favori
25.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar alan herkese hayırlı olsun ekran güzel ama bu ayak beni öldürecek sopa yutmuş gibi duruyor bu modele uyumlu ayak bulunmazmı piyasada
  • quote:

Orjinalden alıntı: BoyiiiM Mi Abi

quote:

Orjinalden alıntı: Cinardali

3 gündür bende t220 kullanıcısıyım. t260 ile t220 arasında çok gittim geldim fakat hem 5 ms olayından hemde yakından inceledim iki monitörü t260 biraz büyük geldi ve t220 almaya karar verdim. fakat yeni sistemime rağmen hala oyunlarda götüntüde şu yatay çizgi olayı düzelmedi. gerek pes 2008 oynarken yaşadığım gerek crysis'in ara videolarındaki şu hareketli sahnelerde monitörde yaşanan yatay görüntü bozulamaları beni tav etmeye devam ediyor. galiba bu normal bir durum anlayamadım. bu konu hakkında çözüm warsa cahilliğime verip yardım eden arkadaş çıkarsa ne mutlu bana.

ekran kartımda hd4870 bu arada belirteyim.

Yatay görüntü bozulmaları dediin , görüntü kırılmaları ise CCC'den veya oyun menüsünden Vertical Synch'ı aç bir de öyle dene.

cahilliğim tarafından giderilmiştir ve sorun düzelmiştir. teşekkür ederim boya abi :)
    hem düzelince araştırdım ne merettir öğrendim vertical sync
    çok sağol, ekşi sözlükte sağolsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cinardali -- 7 Ağustos 2008; 17:30:04 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: BoyiiiM Mi Abi

quote:

3 gündür bende t220 kullanıcısıyım. t260 ile t220 arasında çok gittim geldim fakat hem 5 ms olayından hemde yakından inceledim iki monitörü t260 biraz büyük geldi ve t220 almaya karar verdim. fakat yeni sistemime rağmen hala oyunlarda götüntüde şu yatay çizgi olayı düzelmedi. gerek pes 2008 oynarken yaşadığım gerek crysis'in ara videolarındaki şu hareketli sahnelerde monitörde yaşanan yatay görüntü bozulamaları beni tav etmeye devam ediyor. galiba bu normal bir durum anlayamadım. bu konu hakkında çözüm warsa cahilliğime verip yardım eden arkadaş çıkarsa ne mutlu bana.

ekran kartımda hd4870 bu arada belirteyim.

Yatay görüntü bozulmaları dediin , görüntü kırılmaları ise CCC'den veya oyun menüsünden Vertical Synch'ı aç bir de öyle dene.

cahilliğim tarafından giderilmiştir ve sorun düzelmiştir. teşekkür ederim boya abi :)
    hem düzelince araştırdım ne merettir öğrendim vertical sync
    çok sağol, ekşi sözlükte sağolsun

Rica ederim.Sen de saol.

• http://www.darty.com.tr/e_commerce/LCD-MONITOR/SAMSUNG/SYNCMASTER-T220-22--p-20439-c-28.htm

burada fiyat daha uygun görünüyor.Yalnız bu siteden daha önce alışveriş yapan oldu mu? Güvenli gibi görünüyor.
  • arkadaslar t260 daki 5ms sorun yaratır mı?? Bir de cözunurlugu 1900*1200 oldugu ıcın direk hd oluyor dı mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gecemavisi

arkadaslar t260 daki 5ms sorun yaratır mı?? Bir de cözunurlugu 1900*1200 oldugu ıcın direk hd oluyor dı mı?

5ms'nin sorun yaratacağını sanmıyorum,kaldı ki 26"'lik bir monitörde daha iyisini bulman çok zor.Çöz. full hd oluyor tabi ki..
  • Mens Rea kalibrasyon ayarlarını söyleyebilir misin?
  • Brightness: 100 Contrast:85 MagicBright:Movie modunda(geceleri gözümü alırsa internet veya text) MagicColor:Intelligent RTA:Mode 2 Sharpness:60 LED Brightness:On diğerleri standart ayarlarda kullanıyorum..
  • Hocam naptın ya parlaklık 100 mü Ben 30'da falan kullanıyorum. Kontrastda 40'dı galiba. Parlaklık rahatsız ediyor beni. Senin ayarlar bana göre değil sanırım. Yinede sağol
  • T serisini kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Brightness ı azalttığınızda monitörden ses geliyor mu ? Bu ses tabi öyle abartı bir ses değil sadece bir vınlama uğultu gibi bir ses ve monitöre çok yaklaşınca duyuyorsunuz ancak. Bu konuda bilgi verebilirseniz çok memnun olurum.
  • Arkadaşlar bu monitör ile 2232GW arasında çok fark varmı? Yurt dışındaki testlere 2232gw daha net hangisinin stili hoşunuza gidiyorsa onu alın diyor. Aradaki fiyat farkına değer mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaGeSuKo

Hocam naptın ya parlaklık 100 mü Ben 30'da falan kullanıyorum. Kontrastda 40'dı galiba. Parlaklık rahatsız ediyor beni. Senin ayarlar bana göre değil sanırım. Yinede sağol

Hocam oda biraz aydınlık olduğundan gündüzleri beni rahatsız etmiyor ama dediğim gibi geceleri rahatsız olursam hemen bi ayar çekiyorum :)

Ranilin,öyle bir ses yok,en azından ben duyamadım...

madc0de,iki monitör arasında parlaklık(gw'de daha iyi),yansıma(T220'de daha iyi) ve dizayn farkları dışında kayda değer bir fark yok.Ben de dahil satın alanlar aradaki farka değdiğini düşündüğümüz için bu seçimi yaptık zaten.Senin açından en iyisi bir mağazaya gidip görerek karşılaştırmak olacaktır

• quote:

Orjinalden alıntı: madc0de

Arkadaşlar bu monitör ile 2232GW arasında çok fark varmı? Yurt dışındaki testlere 2232gw daha net hangisinin stili hoşunuza gidiyorsa onu alın diyor. Aradaki fiyat farkına değer mi?

Bende senin gibi samsung 2232 GW ile T220 arasında kalmıştım.Hatta HP W2207 de seçeneklerim arasındaydı.Samsung 2232GW ile HP W2207 parlak ekran sınıfında.Ben bu 3 modelide inceleme fırsatım oldu.T220 ye göre aralarındaki fark şu: parlak ekran olan HP W2207 ve 2232gw 'de siyah renk çok daha keskin.Normal renkler biraz daha canlı.Ama bana göre dezavantajı ekrandaki kaplamadan dolayı bulunduğun mekanda ışık fazla ise yansımalar rahatsız edici.Sırf bu yüzden T220 aldım.Monitörden çok memnunum.Öyleki hiç bir ayar yapmadan DVI çıkışından bağlayarak kullanıyorum.Zaten kullanan arkadaşlarda memnun.Mağazalarda yakından gör incele diyeceğim ama çoklu bağlantı yaptıkları için görüntü iyi değil.Bu seni yanıltmasın.Bence kendi sınıfında süper bir monitör.Tavsiye ederim

• Selamlar...
    Bende yaklaşık bir hafta önce vatan bilgisayardan T220 aldım...mönitörden genel olarak memnunum fakat Samsung yazılım olarak can sıkıyor gercekten...Şöyleki:T220'nin kalibrasyon ayarları için gereken yazılım olan Magic Tune yeni ekran kartlarında sürekli problem çıkartıp ne yazıkki çalışmıyor..
    Bende HD4850 var ve bu yüzden magic tune da bunu desteklemediği için her seferinde ayarları mönitör üzerinden yapmak zorunda kalıyorum..

Ve internet üzerinde yaptığım araştırmalarda da yeni nesil ekran kartlarına sahip insanlarda bu sıkıntılarını dile getiriyorlar..

Yani samsung güzel mönitörler üretiyor kabul ama yazılım bölümüne gereken önemi vermedikleri içinde ekran ayarlarını kullanışsız biçimde yerleştirdikleri içinde can sıkıcı olabiliyorlar..

Ama bu can sıkıcılık herkes için geçerli olmayabilir tabii ama ben bu mönitörün bütün ayarlarını bir yazılımla ayarlamak isterdim , onun dışında mönitörden bir sıkıntım yok...

• mckoy,ilginç bir sorunmuş ama aldığımda yaptığım ayarlar hala duruyor bende.Hiç tekrar ayarlamak zorunda kalmadım ekran kartım 4870.
  • meraba başta hayırlı olsun demek istiyorum birinci sorum bu mönitörle t190 arasında sadece boyut farkı mı var eğer başka farkları varsa onlarıda yazabilirmisin...ikinci sorum ise monitörü pc ye bağladığınızda ekran kartını tekrardan yüklemek gerekiyormu yada herhangi bir yazılım felan yüklememiz gerekiyor mu?saygılar....
  • quote:

Orjinalden alıntı: yorgun31

meraba başta hayırlı olsun demek istiyorum birinci sorum bu mönitörle t190 arasında sadece boyut farkı mı var eğer başka farkları varsa onlarıda yazabilirmisin...ikinci sorum ise monitörü pc ye bağladığınızda ekran kartını tekrardan yüklemek gerekiyormu yada herhangi bir yazılım felan yüklememiz gerekiyor mu?saygılar....

t190 ı incelemedim ama büyük ihtimalle tek farkı boyuttur. monitörü bagladıgında direk çalışabiliyo. ekran kartı ile nası bi alaka kurdun anlayamadım monitörün driveri ni yüklersen tak kullan monitör yerine T220 olarak görüyor monitörü. bende bir iki gün önce aldım monitörü. incelemedeyim neyi var neyi yok die.

Yalnız benimde bir problemim var. sağ taraftaki menü tuşlarından en altta olan auto tuşuna bastıgımda "otomatik ayar mevcut değil" yazısı çıkıyor. bir eksigimmi var yoksa herkesde böylemi?

• arkadaşlar enteresan olucak belki ama monitörün ön kısmında sol üst tarafta SyncMaster T220 yazısının hemen sağ üst çaprazında kırmızı ledler gözüküyor acaba tüm T220'lerde bu böylemi ? bi bakarsanız sevinirim :))
  • martii, "otomatik ayar mevcut değil" uyarısı çözünürlükle ilgili sanıyorum,bir iki kez bende de çıkmıştı ama genelde ayarlıyor.Neden çıktığına çok da dikkat etmedim açıkçası.

Cinardali,evet bende de görünüyor o ledler
  • Bende alabilirim böyle bişey ama hepsiburada da yok ):
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.