Şimdi Ara

Samsung T220 İncelemesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
0
Favori
25.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O kişi kimse resmen saçmalamış arkadaşım nasıl ölüomuş pikseller bende orda çalışıorumda neyse o arkadaş tam bir bilgisiz galiba

quote:

Orjinalden alıntı: martii

Geçenlerde bostancı vatan bilgisayara gittim T220 ve hp yi görerek incelemek için. Çalışan bi gençle muhabbet ettik monitörler hakkında. konu ölü piksel olayına geldi garanti falan nasıl oluyor dedim. garanti heryerde var dedi. sadece biz uğraştırmıyoruz dedi. nası oluyo o iş dediğimde verdigi cevap ilginçti. biz tek ölü pikselde bile direk değişim yapıyoruz hiç uğraştırmadan dedi. Fakat başka yerler 5 ölü pikselden sonrasına garanti veriyor. Ürün sahipleride tırnaklarıyla pikselleri öldürmek için uğraşıyolar dedi. Adam bana ölü piksel çıkarsa git 5 tane daha öldür kesin değiştirmek zorunda kalsınlar dedi bunu orda çalışan birinin söylemesi çok komik bi durum. resmen vatan bilgisayara bu kadar para verme dedi adam riske girip denesekmi acaba

• Sonunda T220 bugün elime geçti.Renkler ve kontrast tatmin edici.Dizaynıda güzel.Ama masa hafif oynasa sallanıyor monitör.Birde çerçevesi parlak olduğundan yansıyan ışık biraz rahatsız etti beni.İyiki şu parlak ekran HP'yi almamışım...
  • Hayırlı olsun. Ayağın sallanması hakkaten olmamış bu güzel tasarıma
  • bende almayı düşünüyorum ama çok mu büyük olacak diyede endişelenmiyorum değil.şimdiye kadar hep 17' kullandım, 22' alsam kesin hoşuma gidermiki(bayabi oyun oynuyorum). çok yakın gelirse bu monitörü duvara asabilme imkanımız oluyo mu?bide son olarak bunu ankara'da nerden alabilirim makul bi ücrete(mavi ,vatan hariç)???
  • Gaza geldim bende siparis ettim T220 yi hadi hayirlisi
  • bu ekranın ince ayarları nedir bilen varsa buraya yazsın bir zahmet
  • @MaGeSuKo
    Teşekkür ederim Monitörün ince ayarları ile daha iyi görüntü verdiğini yukarda birileri söylemişti.Bu ayarları bende merak ediyorum.Kendim biraz uğraştım ama pek bi şey değişmedi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: fred78

Sonunda T220 bugün elime geçti.Renkler ve kontrast tatmin edici.Dizaynıda güzel.Ama masa hafif oynasa sallanıyor monitör.Birde çerçevesi parlak olduğundan yansıyan ışık biraz rahatsız etti beni.İyiki şu parlak ekran HP'yi almamışım...

@fred78

t220 n hayırlı olsun güle güle kullan hocam bu ayağın tasarımı çokmu kötü yani monitör devrilecek kadar sarsılıyormu hemen

@MaGeSuKo

hocam nasılsın bende yakında bu monitörden almayı düşünüyorum yalnız şu ayağın sallanması kafamı karıştırıyor bu konuda biraz bilgilendirirmisin birde samsung 2232bw ile T220 arasında görüntü kalitesi açısından fark varmı

• quote:

Orjinalden alıntı: OVERCLOCKM@NI@

@fred78

t220 n hayırlı olsun güle güle kullan hocam bu ayağın tasarımı çokmu kötü yani monitör devrilecek kadar sarsılıyormu hemen

@MaGeSuKo

hocam nasılsın bende yakında bu monitörden almayı düşünüyorum yalnız şu ayağın sallanması kafamı karıştırıyor bu konuda biraz bilgilendirirmisin birde samsung 2232bw ile T220 arasında görüntü kalitesi açısından fark varmı

Saol hocam.Monitorun sallanmasi ayak tasarimi ile ilgili bence.Soyle destekli bi sekilde monitore baglansaydi sorun olmazdi bence ayakla monitorun baglanti noktasi ince.Ama kafayada takilacak bi sey degil. oyle devrilecek gibi degil.masayi sallamassan sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fred78 -- 3 Ağustos 2008; 18:26:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: fred78

Saol hocam.Monitorun sallanmasi ayak tasarimi ile ilgili bence.Soyle destekli bi sekilde monitore baglansaydi sorun olmazdi bence ayakla monitorun baglanti noktasi ince.Ama kafayada takilacak bi sey degil. oyle devrilecek gibi degil.masayi sallamassan sorun yok.

çok sağol hocam bilgilendirdiğin için fazla önemsenecek bir sallantı olayı yoksa gerçekten çok iyi bir monitör
  • 226BW mi yoksa t220 mi çok sıkıştım bu ikisinin arasında tam 226BW'ye odaklanmışken bu fırlayageldi daha çok .mkv film, oyun ve xbox360 için kullanacağım bilgisi önerisi olan var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Absürd

226BW mi yoksa t220 mi çok sıkıştım bu ikisinin arasında tam 226BW'ye odaklanmışken bu fırlayageldi daha çok .mkv film, oyun ve xbox360 için kullanacağım bilgisi önerisi olan var mı ?

Arada fazla fiyat farkı yoksa T220 al.Ya da en iyisi git mağazada yakından incele..
  • quote:

@MaGeSuKo

Sağolasın kardeş iyilik Monitör güzel tavsiye ederim. Ayağın sallanması monitör düştü düşecek şeklinde değil sadece masaya falan deyince sallanıyor biraz oynak yani ama düşecek gibi değil 2232BW hakkında bir bilgim yok ama görüntü kaliteleri birbirine yakındır heralde.

• quote:

Orjinalden alıntı: MaGeSuKo

Sağolasın kardeş iyilik Monitör güzel tavsiye ederim. Ayağın sallanması monitör düştü düşecek şeklinde değil sadece masaya falan deyince sallanıyor biraz oynak yani ama düşecek gibi değil 2232BW hakkında bir bilgim yok ama görüntü kaliteleri birbirine yakındır heralde.

@MaGeSuKo

iyi hocam fazla sallanmıyorsa süper şu thermaltake armor+ ı bir alayım sonra hemen T220 yi alacağım

• Mrb arkadaşlar dün vatanbilgisayardan T220 i satın aldım eve kurdum çok güzel gerçekten beklediğime değdi.
  • oldukca hoş görünüyor güle güle kullan
  • Arkadaşlar kalibrasyon ayarlarınızı paylaşabilir misiniz?
  • 3 gündür bende t220 kullanıcısıyım. t260 ile t220 arasında çok gittim geldim fakat hem 5 ms olayından hemde yakından inceledim iki monitörü t260 biraz büyük geldi ve t220 almaya karar verdim. fakat yeni sistemime rağmen hala oyunlarda götüntüde şu yatay çizgi olayı düzelmedi. gerek pes 2008 oynarken yaşadığım gerek crysis'in ara videolarındaki şu hareketli sahnelerde monitörde yaşanan yatay görüntü bozulamaları beni tav etmeye devam ediyor. galiba bu normal bir durum anlayamadım. bu konu hakkında çözüm warsa cahilliğime verip yardım eden arkadaş çıkarsa ne mutlu bana.

ekran kartımda hd4870 bu arada belirteyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cinardali

3 gündür bende t220 kullanıcısıyım. t260 ile t220 arasında çok gittim geldim fakat hem 5 ms olayından hemde yakından inceledim iki monitörü t260 biraz büyük geldi ve t220 almaya karar verdim. fakat yeni sistemime rağmen hala oyunlarda götüntüde şu yatay çizgi olayı düzelmedi. gerek pes 2008 oynarken yaşadığım gerek crysis'in ara videolarındaki şu hareketli sahnelerde monitörde yaşanan yatay görüntü bozulamaları beni tav etmeye devam ediyor. galiba bu normal bir durum anlayamadım. bu konu hakkında çözüm warsa cahilliğime verip yardım eden arkadaş çıkarsa ne mutlu bana.

ekran kartımda hd4870 bu arada belirteyim.

Yatay görüntü bozulmaları dediin , görüntü kırılmaları ise CCC'den veya oyun menüsünden Vertical Synch'ı aç bir de öyle dene.

• Evet genclik sonunda benim monitor de geldi birazdan resimleri atarim
    ama bi kac sorunu var aletin :( ekrani salladimmi sanki icinde bisey kirilmis oynuyor gibi ..
    Hic olu pixel yok allaha sukur
    Aglettin driverini sisteme yukliyemiyorum (Vista Home Premium) ,gerekli mi ? hata veriyor yuklerken.

Fotograflar kalitesiz (Nokia 6300) Camera su an elimde degil : (

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 7 Ağustos 2008; 15:12:35 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.