Şimdi Ara

Samsung T220 İncelemesi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
0
Favori
25.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende Gold'a gelmesini bekliyorum ama saolsunlar hala getircekler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScRyedd

Bende Gold'a gelmesini bekliyorum ama saolsunlar hala getircekler.

hocam samsung T220 Goldbilgisayar bahçelievler şubesinde vardı bir mağazaya uğra istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felice Forte -- 21 Ağustos 2008; 15:18:27 >
  • @MaGeSuKo

hocam iki adet sıcak pm var pm kutuna bakarsan sevinirim
  • Cevapladım kardeş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mens Rea

martii, "otomatik ayar mevcut değil" uyarısı çözünürlükle ilgili sanıyorum,bir iki kez bende de çıkmıştı ama genelde ayarlıyor.Neden çıktığına çok da dikkat etmedim açıkçası.

Cinardali,evet bende de görünüyor o ledler

Otomatik ayar yazısı analog bağlantı ile ilgili. Monitörü dvi yerine analog bağlarsanız otomatik ayar aktifleşir. DVI ekranı otomatik ayarladığı için ayrıca otomatik ayara gerek kalmıyor ve o tuş devre dışı kalıyor

• @Mens Rea;
    Hacı ya sen birinin yorumunu çalmışsın yada birisi senin yorumunu çalmış
    Alttaki linke bi bak

http://teknokatalog.blogcu.com/samsung-t220-lcd-monitor-incelemesi_20504651.html
  • Gerçekten harika monitor. Yakın bir zaman da ben de bu monitorden almayı düşünüyorum
  • Samsung T220 rakibi olan hp ve philips parlak ekranlara göre daha iyi ve gerçekci renk gösteriyor parlak renkleri bile karşılaştırınca parlak ekran lardan üstün geliyor peki bu nasıl oluyor.

Samsung T syncmaster monitör serisininin 20. yılına özel olarak çıkardı ve S panel olarak üretti ve hepsinede S panel kullanacagını açıkladı

S panel nedir : Samsung ve Sony Nin PVA YANE S-PVA gibi üstün buluşları yaptığı ve bunların üretimini yaptığı üretim tesislerinden çıkan panellere verilen addır. Tn Paneli ilk bulan ve üreten SONY ve Samsung ortak üretim merkezidir.
    Ürünler pikselli olabilir arızalı gelebilir ama panellerinin bit i olsun gamutu olsun samsung tarafından özel olarak üretilmiştir.Panel Özelliklerini samsung.com/global da contact tan mail atarak alabilirsiniz.
  • bikaç gün önce t220 aldım bende güzel bir ürün
  • benimde alasım var şuanda hatta monitör tavsiyelerine hep bunu öneriyorum..bende ya t220 yada hp w2207h alacam
  • Bu monitörün duvara asma aparatı var mı? Yani duvara monte edebiliyor muyuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: The Jolly Joker

@Mens Rea;
    Hacı ya sen birinin yorumunu çalmışsın yada birisi senin yorumunu çalmış
    Alttaki linke bi bak

http://teknokatalog.blogcu.com/samsung-t220-lcd-monitor-incelemesi_20504651.html

Hocam bir arkadaş benden izin alarak koydu oraya.Birkaç yerde daha görebilirsin aynı incelemeyi kaynak benim merak etme :)

@finansmen1,kutu içerisinden öyle bir aparat çıkmıyor.Monitörün yapısı itibariyle pek mümkün olduğunu sanmıyorum ama isterseniz yabancı sitelerden araştırın daha fazla kaynak bulunabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mens Rea -- 3 Eylül 2008; 21:21:56 >

• Ozaman tamam. Benimde PC modumu başka bi forumda çalınmış halde ben yaptım diye yayan bi' insanevladıyla konuştumda çok uyuz bi' durum

Bu arada incelmen çok hoş olmuş.. 2232bw alıcaktım ama bunumu alsam diye karar verememiştim. Bunu almaya kara verdim
  • Merhaba

Bende t220 aldım philips ve hp nin 22" lerini kullanmış biri olarak t220 gerçekten harika görüntü ve estetik olarak çok iyi.
    Birşey sormak istiyorum
    kutudan kablo toplama aparatı çımadı acaba sizinkilerde çıktımı kitapçıkta olduğu yazıyor bilgi verirseniz sevinirim
  • Hayırlı olsun hocam.Kablo toplama aparatı çıkmıştı 1 adet..
  • Arkadaşlar Samsung T220 240 260 serisi bunların hepsi S panelmi cevaplarsanız sevinirim.
  • Arkadaşlar bende yaklaşık 1 ay önce t220 aldım ama daha yeni fark ettiğim birşey oldu.Bu monitörden önce 732n plus kullanıyordum,onda ekran yenileme sıklığı 75 hertz e kadar çıkıyordu ama bunda 60 hertz? Bu herkezin monitöründe böylemi yoksa bendeki anormalmi:)
  • slm arkadaşlar bu monitörü izmirde bulabileceğim yer varmi bir türlü bulamiyoruz hiç bir yerin stoğun da görünmüyor
  • Bende de öyle, normali o zaten. Ayrıca 60 hz zaten lcdler için normal, ben bir sıkıntısını yaşamıyorum. Monitör bence çok güzel, ayrıca çok ta şık.
    quote:

Orjinalden alıntı: HmZ

Arkadaşlar bende yaklaşık 1 ay önce t220 aldım ama daha yeni fark ettiğim birşey oldu.Bu monitörden önce 732n plus kullanıyordum,onda ekran yenileme sıklığı 75 hertz e kadar çıkıyordu ama bunda 60 hertz? Bu herkezin monitöründe böylemi yoksa bendeki anormalmi:)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.