Şimdi Ara

Samsung T220 İncelemesi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
0
Favori
25.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • samsungun alınası en ıyı 22'' lık ekranı sızce bumu ? dıger 22'' olan ekranlardan ayıran ozelıklerı neler pekı
  • arkadaşlar tüm alanlara hayırlı uğurlu olsun. Benim bir kaç sorum olacaktı.
    1) Samsung T220 ile T200'ün çözünürlükleri aynı. (1680/1050) o zaman 20" deki görüntü T220'ye göre daha mı iyi.(diğer tüm özellikleri aynı)
    2) nokta aralığı t220'de 0.28, T200'de 0.26. bu büyüklükten mi kaynaklanıyor yoksa T220 daha mı iyi görüntü veriyor.
    3) HD, HDTV vs,vs... bu özellikler ne işe yarıyor.
    4) T serisi t panelse bu kötü birşey sanırım, ilerde s paneli üretilip türkiyeye gelir mi.
    sanırım çok uzattım, zaman ayırırsanız çok sevinirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dozdoz

samsungun alınası en ıyı 22'' lık ekranı sızce bumu ? dıger 22'' olan ekranlardan ayıran ozelıklerı neler pekı

ekranı alan kayboluyo
  • arkadaşlar tüm alanlara hayırlı uğurlu olsun. Benim bir kaç sorum olacaktı.
    1) Samsung T220 ile T200'ün çözünürlükleri aynı. (1680/1050) o zaman 20" deki görüntü T220'ye göre daha mı iyi.(diğer tüm özellikleri aynı)
    2) nokta aralığı t220'de 0.28, T200'de 0.26. bu büyüklükten mi kaynaklanıyor yoksa T220 daha mı iyi görüntü veriyor.
    3) HD, HDTV vs,vs... bu özellikler ne işe yarıyor.
    4) T serisi t panelse bu kötü birşey sanırım, ilerde s paneli üretilip türkiyeye gelir mi.
    sanırım çok uzattım, zaman ayırırsanız çok sevinirim...
  • bu monitör ps3 te nasıl bir performans verir? ps3te kullanacağım tavsiye eder misiniz? hdmi bağlantısı yok ama dvi hdmi çeviriciyle o sorunu halletmeyi düşünüyorum. çeviriciyle birlikte görüntü kaybı olur mu?
  • Vatan bilgisayara nezaman gelecek T220 nerden satın alabiliriz görerek,
    Sorunum vatan bilgisayarla değil ama yaptıkları iş değil .2haftadan beri arıyorum önümüzdeki hafta gelecek deyip geçiştiriyorlar artık sabır kalmadı bunun gibi elektronik mağzalarla bari böle yalancılık yapmasa yeni seri bir ürüne bile gelecek deyip yalan söylüyor ticaret anlayışı bu demek böle durumlar adamı herşeyten soğutuyor.Mail adresleri var 10 maile 1 cevap gelmedi bu kadar ilgisiz olunmaz müşteri biziz bi ürünü temin edebilmek için takla atıyoruz nalet olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logıtech -- 20 Ekim 2008; 2:12:18 >
  • Walla 1 hafta önce alcaktınız arkadaşlar vatandan hem patlıcandan kdv indirimi hemde dolar 1390 lardaydı şimdi olmuş 1750 uçtu walla dolar bende aldım aynı vatandan ama 2 hftadır bekliyoruz neymiş türkiyede kalmamış yurtdışından gelmesini bekliyorlarmış.Dolar böyle uçmasaydı almazdım ama arada 300 ytl oynaya başlayınca 1 ayda beklerim yeterki gelsin durumundayım
  • Arkadaşlar bende T220 kervanına katılmak isityorum fakat bi sorum var. Benim ekran kartı biraz eski,o sorun olur mu acaba? X850XT
  • harika inceleme eline sağlık. güle güle kulan
  • quote:

Orjinalden alıntı: OVERCLOCKM@NI@

quote:

Orjinalden alıntı: ScRyedd

Bende Gold'a gelmesini bekliyorum ama saolsunlar hala getircekler.

hocam samsung T220 Goldbilgisayar bahçelievler şubesinde vardı bir mağazaya uğra istersen

Aldım hoca 2.5 ay önce T260 aldım.

Eksen'den aldım Kadıköy şubesinden

• @ScRyedd

hocam T260 ın hayırlı olsun güle güle kullan
  • ScRyedd,

memnunmusun T260'dan Xboxda nasıl performansı?
  • Model Response Time Panel

Samsung T220 2ms G2G 22"WS TN Film
  • Selam arkadaşlar, bugun bu monitörden aldım, ancak bir noktada takıldım, yandaki tuşlardan alt tuşu nedense çalışmıyor, diğer tuşlarda bi arıza yok ama o çalışmıyor, birde atama tuşu falan yazıyordu acaba atama yapıldıktan sonramı çalışacak yoksa arızalımı?
  • su an itibariyle t220 kullanmaya baslamıs bulunuyorum bekledıgımden guzel cıktı belkıde ilk defa LCD kullandıgım için yalnız 720p ve 1080p filmlerde alttan ve ustten bosluklar olusuyor full ekran yapmanın yolu yokmu k-lite codec + mplayer classıc kullanıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: teeKin

su an itibariyle t220 kullanmaya baslamıs bulunuyorum bekledıgımden guzel cıktı belkıde ilk defa LCD kullandıgım için yalnız 720p ve 1080p filmlerde alttan ve ustten bosluklar olusuyor full ekran yapmanın yolu yokmu k-lite codec + mplayer classıc kullanıyorum

Gom player yükleyip ctrl+enter yaptınızmı tam ekran olur ama görünüt oranı bozulur.
  • yardımın için teşekkurler evet görüntüde bozulma oluyor normal boyutlarda izlicez mecburen
    quote:

Orjinalden alıntı: fasilgibi
    Gom player yükleyip ctrl+enter yaptınızmı tam ekran olur ama görünüt oranı bozulur.
  • Arkadaşlar monitörün duvara asma aparatı var mı acaba?
  • T220 mi T220Hd mi ne dersiniz arkadaşlar?
  • 1080p filmlerde filmi donmadan izlemek monitör kalitesiylemi, işlemci kalitesiyle alakalıdır arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.