Şimdi Ara

Samsung T220 İncelemesi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
0
Favori
25.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gercekten harıka bır serı cıkardı samsung . yakın bır zamanda yenı pc alıcam ekranımıda degıstırcem 5 6 senelık lcd ekran oldu emeklıye ayırıyım dıyorum ufak gelıyor artık bıde yaptıgım ıslerden ötürü.

bır sorum olcak arkadaslar. bıldıgınız gıbı bu serının 24'' de var . o full hd desteklıyor. pekı bu hd ready mı oluyor acaba ?

kulanan arkadaslara tekrardan hayırlı olmasını dılerım
  • t seriler s panel

quote:

Orjinalden alıntı: kasap46

Arkadaşlar Samsung T220 240 260 serisi bunların hepsi S panelmi cevaplarsanız sevinirim.
  • Eyvallah saolasın S panel olması iyi
  • Beyler bu monitoru satip T220HD modeli almak mantikli mi ? Sirf xbox360i baglamak icin ,cunku vga dan berbat goruntu aliyorum...
    bu arada T220nin fiyati 220 Euro ya dustu,1 ay once 300 Euro vermistim hd modeli 339 euro
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4L1

t seriler s panel

quote:

Arkadaşlar Samsung T220 240 260 serisi bunların hepsi S panelmi cevaplarsanız sevinirim.

Hayır, T serisi TN panel.
  • Saol Kermit kardeş ama diğer arkadaş'da S panel demişti kafam karıştı valla en iyisi ben biraz araştırıyım yada monitörün s veya t panel olduğunu gösteren site varmı.
  • quote:

Saol Kermit kardeş ama diğer arkadaş'da S panel demişti kafam karıştı valla en iyisi ben biraz araştırıyım yada monitörün s veya t panel olduğunu gösteren site varmı.

ne farklılıgı oluyor acaba bu s ve t panelın
  • Valla benim bildiğim S panel Samsung'un kendi ürettiği panel renk doygunluğu olsun performans olsun diğer panellerden daha iyi olduğunu biliyorum.
  • quote:

Valla benim bildiğim S panel Samsung'un kendi ürettiği panel renk doygunluğu olsun performans olsun diğer panellerden daha iyi olduğunu biliyorum.

t panel daha kotu o zmn . samsung t panel heralde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozdoz -- 19 Eylül 2008; 17:24:56 >
  • ya beyler bu monitörün hdtv ve hdmı özelliği varmı exadan bakıyorum monitörün resmine sol altta hdmı sağ üstte hdtv yazıyor mens rea nın monitöründe böyle bir yazı yok özellikleri içindede geçmiyor bu exadaki neyin nesidir kafam karıştı

buyrun bakınhttp://www.exa.com.tr/samsung/monitorlcd/samsung_t220-407-5666.html
  • Ben S ve T panellerini yanyana hiç görmedim hangisi daha iyi bilemem ama genellikle S panel öneriliyor. Türkiye'de yokmuş galiba S panel
  • peki bu hdmı ve ve hdtv olayı panellemi alakalı
  • Evet arkadaşlar bugün itibariyle t220im pörtledi. Ekran açılıyor, sonra parlaklık gidip geliyor, sonrada kapanıyor. Ekran kartından çıkarıp denesemde aynı, yani sorun monitörde. 1 ayda göçtü alet, ne şansmış .
  • quote:

Orjinalden alıntı: onurk

ya beyler bu monitörün hdtv ve hdmı özelliği varmı exadan bakıyorum monitörün resmine sol altta hdmı sağ üstte hdtv yazıyor mens rea nın monitöründe böyle bir yazı yok özellikleri içindede geçmiyor bu exadaki neyin nesidir kafam karıştı

buyrun bakınhttp://www.exa.com.tr/samsung/monitorlcd/samsung_t220-407-5666.html

T220 de hdmi yok kardeş , sanırım site T220HD modelinin resmini koymuşlar

• T220 almayı düşünenler --->>http://forum.donanimhaber.com/m_26719527/tm.htm
    Açılmamış kutusunda, garantili
  • bende aldım bugün geldi ve iyikide almışım arkadaşlar inanın ürün süper ben böyle görüntü görmedim çok güzel birşey ve monitörlerde çok şanslıyımki bundada ölü pixsel çıkmadı puanıma gelince 10 üzerinden 10 kesinlikle tavsiye ederim gözlerim bayram ediyor
  • İnceleme için teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavim204

bunlarda benden hazır pc çalışırken 1-2 resim koyayım 2 güne bir vista kuruyorum ne biçim bir pc topladıysam

Samsung T220 İncelemesi

Samsung T220 İncelemesi

Samsung T220 İncelemesi

Masaüstü arka planını orijinalini bana atar mısın?Çok eğendim.Şimdiden teşekkürler.

• T200 Kısmet olursa alacağım mönitör.
  • GERÇEKTEN GÜZEL İNCELEME OLMUŞ ELLERİNE EMEĞİNE SAĞLIK

DÜN AKŞAM BENDE AYNI MONİTÖRDEN ALDIM FAKAT DAHA İNCELEME FIRSATIM OLMADI

AMA DİZAYNI VE RENKLERİ GERÇEKTEN SÜPER

HERKESE HAYIRLI BAYRAMLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalnızkral -- 29 Eylül 2008; 17:18:07 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.