Arkadaşlar bir sorum olacaktı. Laptopumdan 5.1 ses verimi alamıyordum.(Logitech Z-5300 üm var) Laptoptan bu monitörün üst modelini(T220HD-yakın zamanda çıkacak) hdmi ile bağlarsam monitörün arkasındaki ses girişlerine Z-5300 ümü bağladığımda 5.1 ses verimini alabilir miyim ?
metinT teşekkürler..Resimleri upload etmiştim bir mesajımda linki var,isterseniz oradan indirebilirsiniz.
alperyaman,ses kartı 5.1 kanal sesi desteklemiyorsa hiçbir şekilde 5+1 sesi alamazsınız,kısacası monitör ile alakalı bir durum değil.
bunlarda benden hazır pc çalışırken 1-2 resim koyayım 2 güne bir vista kuruyorum ne biçim bir pc topladıysam
Arkadaşlar vatan stoklarına ürün girmedi 1 hafta içerisi,nde yeni 4 ürün stoklara girecek ozaman ayrıntılı bir inceleme yapacagız Vatan Bilgisayar 0 ölü piksel garantisi veriyor 1 ay bu arada 1 aydan sonra samsung da çıkmaz ztn
T220'imi dün itibariyle almış bulunmaktayım. 17"Samsung CRT'den terfi ettim :) toplamda 493 YTL'ye maloldu, forumdan MeGaArK arkadaşımla beraber aldık..Ayarlarıyla uğraştım dün baya bi..İlk izlenim olarak söyleyebileceğim şey harika bir monitör...Bir tane de foto uplaod ettim...Tüm T220 kullanıcılarına ve alacak olanlara hayırlı olsun ;)
oo alper bakıyorumda koymuşsun hemen resmini , bende koyayim bari madem birlikte aldık ama benim masa biraz dağınık kusura bakmayın monitör renk ayarını yaptıktan sonra çok daha net ve canlı renklere sahip oluyor. alacak olanlara kesinlikle tavsiye ederim...
klavye compaqmı eger oysa aynıs 8 yıl önce bende vardı :D:D
quote:
Orjinalden alıntı: Stroma
klavye compaqmı eger oysa aynıs 8 yıl önce bende vardı :D:D
hocam aynen öyle compaq bazı klasikler vardır vazgeçilemez; benim içinde compaq klavye vazgeçilemez
benimkide hala sapa saglam duruo ama istirate cekildi
MeGaArK hocam hayırlı olsun. Kalibrasyon ayarlarını bizle paylaşır mısın?
T220 de kullanılan panel samsungun kendi panelimi acaba? Bi ara 226 BW lerde panel karmaşası vardı.Yanılmıyorsam 3 farklı panelle çıkmıştı piyasaya."S" panel olanlar samsungun kendi ürettiği en iyi panel olarak biliniyordu.Diğerlerinde daha fazla baclight sorunu olan "S" panele göre düşük kalite panellerdi.Bu konuda bilgisi olan varmı?
güzel görünüyo hayırlı olsun almış olan arkadaşlara
fred78, T220'lerde tek panel var diye biliyorum yani hepsi aynı şekilde geliyor.
metinolampx, teşekkürler.
Alan arkadaşlara hayırlı olsun.
Dun aldım arkadaslaırmla 3 adet Vatandan hıcbırınde olu pıksel cıkmadı cok guzel monıtor ısık vurdugundada etkılenmıyor
inceleme çok güzel olmuş. emeğinize sağlık..
quote:
Orjinalden alıntı: Mens Rea
fred78, T220'lerde tek panel var diye biliyorum yani hepsi aynı şekilde geliyor.
metinolampx, teşekkürler.
Umarım öyledir hocam.Bende bugün T220 aldım.Aslında HP W2207 almayı düşünüyordum.Ama son anda T220'ye karar verdim...
melart,fred78 hayırlı olsun umarım memnunsunuzdur.
scorpio9 teşekkürler
Geçenlerde bostancı vatan bilgisayara gittim T220 ve hp yi görerek incelemek için. Çalışan bi gençle muhabbet ettik monitörler hakkında. konu ölü piksel olayına geldi garanti falan nasıl oluyor dedim. garanti heryerde var dedi. sadece biz uğraştırmıyoruz dedi. nası oluyo o iş dediğimde verdigi cevap ilginçti. biz tek ölü pikselde bile direk değişim yapıyoruz hiç uğraştırmadan dedi. Fakat başka yerler 5 ölü pikselden sonrasına garanti veriyor. Ürün sahipleride tırnaklarıyla pikselleri öldürmek için uğraşıyolar dedi. Adam bana ölü piksel çıkarsa git 5 tane daha öldür kesin değiştirmek zorunda kalsınlar dedi bunu orda çalışan birinin söylemesi çok komik bi durum. resmen vatan bilgisayara bu kadar para verme dedi adam riske girip denesekmi acaba