Şimdi Ara

Samsung Taşınabilir HDD simgesi gözükmüyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Samsung 320 GB harici hard diskim var. İçinde cihazla birlikte gelen iki setup ve pdf dosyaları vardı bunları pc me attım fakat bide exe dosyası vardı autorun için bunu sildim kullanmayacağım için. Ama cihaz simgesini bu dosyadan alıyomuş, çok aradım fakat bulamadım. İçinizde bu harici hard diskten kullanan ve;
    SamsungSoftware\APPInst.exe
    bu dosyayı silmemiş olan varsa lütfen upload edebilir mi? Simgesiz pek hoş gözükmüyo çünkü.

• arkadaşım bende de aynı sorun var. sen hallettiysen autorun.inf dasyasının içinde birkaç kelime yazı var onu buraya yazabilir misin?
  • arkadaşlar olayı hallettim. bu konuda sıkıntısı olan arkadaşlar; Bir tane text dosyası oluşturup uzantısını inf , adını autorun.inf yapın. sonrasında bu inf dosyasını not defteri ile açın ve içine :

[autorun]
    ICON = SamsungSoftware\APPInst.exe, 1
    OPEN = SamsungSoftware\APPInst.exe
    ACTION = "Install Samsung Tools"

ve simgeye kavuşuyorsunuz :)))
  • Dostum sağol da ben yukarda da yazdığım gibi inf dostasını silmedim, APPInst.exe isimli uygulama dosyasını sildim o yüzden yok simge. Ama bu uygulama dosyası sende duruyo sanırım. Bunu bana upload edebilirsen benim de sorunum çözülücek :) Teşekkürler şimdiden ilgilendiğin için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mare nostrum

Dostum sağol da ben yukarda da yazdığım gibi inf dostasını silmedim, APPInst.exe isimli uygulama dosyasını sildim o yüzden yok simge. Ama bu uygulama dosyası sende duruyo sanırım. Bunu bana upload edebilirsen benim de sorunum çözülücek :) Teşekkürler şimdiden ilgilendiğin için..

http://www.nirsoft.net/utils/iconsext.zip
    programı ile Appints.exe programı içindeki iconu çıkartabilirsiniz ve isterseniz APPInst.exe yine silebilirsiniz. Yapmanız gereken autorun.inf dosyasına bu iconun adını yazın ve iconu harddiskin içine atın.

[Autorun]
    ICON=sizin_kaydettiğiniz_isim.ico

• benim sorunum yine çözülmedi ama sağol yinede. bende cihazın içinde gelen APPInst.exe dosyası yok, olsa zaten ikon o olucak kendiliğinden. bana bu cihazı kullanan biri silmemişse eğer o exe dosyasını atması lazım. tek isteğim bu...
  • quote:

benim sorunum yine çözülmedi ama sağol yinede. bende cihazın içinde gelen APPInst.exe dosyası yok, olsa zaten ikon o olucak kendiliğinden. bana bu cihazı kullanan biri silmemişse eğer o exe dosyasını atması lazım. tek isteğim bu...

kardeş al ben bugün samsung 500 gb hdd aldım dosyaları silmemiştim daha upload ladım ihtiyacın olan dosyayı

http://hotfile.com/dl/102484593/8601277/AppInst.7z.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merciless89 -- 7 Şubat 2011; 1:07:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: merciless89

quote:

benim sorunum yine çözülmedi ama sağol yinede. bende cihazın içinde gelen APPInst.exe dosyası yok, olsa zaten ikon o olucak kendiliğinden. bana bu cihazı kullanan biri silmemişse eğer o exe dosyasını atması lazım. tek isteğim bu...

kardeş al ben bugün samsung 500 gb hdd aldım dosyaları silmemiştim daha upload ladım ihtiyacın olan dosyayı

http://hotfile.com/dl/36621689/948dea4/AppInst.exe.html

Dostum çok sağol! Güle güle, kazasız belasız kullan hard diskini.

• Aynı sorunu bende yaşıyorum.Bugün aldım samsung hard diski ve biçimlendirirken herşey gitti.Şimdi o simge görünmüyor lütfen arkadaşlar bana da o simgenin görünmesi için gerekli dosyayı yollarmısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: debby

Aynı sorunu bende yaşıyorum.Bugün aldım samsung hard diski ve biçimlendirirken herşey gitti.Şimdi o simge görünmüyor lütfen arkadaşlar bana da o simgenin görünmesi için gerekli dosyayı yollarmısınız

buyur:

http://hotfile.com/dl/102484593/8601277/AppInst.7z.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merciless89 -- 7 Şubat 2011; 1:07:22 >
  • dostum yükleme için saol.Yolladığın dosyayı hard diskin içine çıkardım ve açtım ancak nedense simge yinede gözükmüyor.Uğraşıyorum bakalım.Yİnede saol
  • autorun dosyasını sıfırdan aynı benimki gibi yeni bi tane oluştururmusun.combofix le tarama yaptıktan sonra sapıttı benim pc biraz.
  • Bu arada yapmak istediğiniz sadece hdd için otomatik gösterilecek bir icon ise;

Bir txt dosyasına:

[autorun]
    icon = .\icon.ico

yazıp kaydedin ve adını autorun uzantısını .inf olarak değiştirin.
    Netten bulup kullanmak istediğiniz bir icon indirin ve ismini icon olarak değiştirin.
    Elinizde 2 dosya olacak ( autorun.inf+icon.ico )Sonra bu iki dosyayı hdd nin ana dizinine atın.
  • icon değil exe dosyası.önceden bende sorunsuz şekilde gösteriyodu fakat combofixle tarama yaptıktan sonra ne otomatik kullan çalıştı nede bu icon.otomatik kullanı bi şekilde hallettim ama icon olayını çözemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merciless89 -- 21 Kasım 2010; 1:47:07 >
  • ben samsung un kendi iconunu istiyorum.Yolladığın klasörde mevcut.win rarla dosyayı çıkardım ve hdd ye kopyaladım.İconun işaretini tıkladım.Ancak bi türlü simge görünmüyor.Biraz kurcalıyayım dedim adını değiştirdim dosyadaki adınıda değiştirdm yine olmuyor.
  • quote:

ben samsung un kendi iconunu istiyorum.Yolladığın klasörde mevcut.win rarla dosyayı çıkardım ve hdd ye kopyaladım.İconun işaretini tıkladım.Ancak bi türlü simge görünmüyor.Biraz kurcalıyayım dedim adını değiştirdim dosyadaki adınıda değiştirdm yine olmuyor.

rarlı dosyanın içindekileri hdd ye kopyala sonra çıkar tak hdd yi olması lazım.tıklamana gerek yok
  • oley sonunda oldu:)Çok saol.Defalarca çıkar tak yaptım sonunda oldu.Teşekkür ederim
  • quote:

oley sonunda oldu:)Çok saol.Defalarca çıkar tak yaptım sonunda oldu.Teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.