Şimdi Ara

Samsung telefon almayin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
81
Cevap
6
Favori
3.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hiç bir markanın fanboyu olmayın. Samsungu övmeye gerek yok. Ben 3 yıl önce samsung tv aldım. tizenos diye bir lanet var ki televizyonda leş. Telefondaki One UI arayüzüne lafım yok TV si çok kötü. Üstüne birde arayüzde reklam gösteriyor o reklamı kapatana kadar google ,brave, yandex, duckduckgo komple bütün interneti taradım en son böyle arama sonuçlarında epey sonlarda çıkan bir forumda buldum çözümünü. Yani arayıpta bulmak istediğin bilgiyi bile kolay kolay bulamıyosun. Bugün google ye veya youtube ye yazdığınız neyi eskisine nazaran daha rahat bulabildiniz ? Firmalar günlük alışkanlıklarımızı şekillendiriyor. Zamanımızı ve sağlığımızı satıp karşılığında aldığım kağıt parçasıyla bir ürün alıyoruz ve aldığımız ürünün bile aslında sahibi biz değiliz. Ben android özgürlüğünün bu saatten sonra hızla aşağı doğru ivmeleneceğini düşünüyorum. Topluca ses çıkarıp bu gidişata dur denilmesi gerekiyor. Şirketler manipülasyon konusunda çok yol kat ettiler, dolasıyla kendi düşüncenizden başka güvenebileceğiniz bir şey yok. Youtuberlar ekmeğinin peşinde kimse size doğruları söylemeyecek.

• Doğru söylüyor 2+ senedir s21fe kullanıyorum kamera netligi gumledi

Ozellikle fotolarda belirli bolgeleri les gibi çekiyor

İlk aldigimda canavardi resmen

Samsung s22 s23 s24 hepsinde ayni kamera paketini kullaniyor ama arada daglar kadar faek var nasil oluyo bu :D

Namussuzlar ya applein işletim sistemi Android olsa appledan baska sey alinmaz aslinda sirf ios cekmemek icin Apple almiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evde çekmecede duran XS var açtığımda güncellemeleri otomatik yapıyor 5,5 yılda ne yavaşladı nede kamera kalitesi bozuldu 2 kez pilini değiştirdim ilk günkü gibi çalışıyor. Samsungla androidle hiç işim olmaz

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Oyle hocam. Uzaktan kafasina gore sana sattigi seyi (belirli bir klaitedeki kamera performansi) şaakkadank geri cekiyor.

Sektorde bu boslugu doldurup saglam cihaz yapan telefon dunyasinin Mielesi, Mitsibushi olacsk bir marka cikarsa asla dusunmem alirim aldiririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kamera önündeki camın içinden geçmiş olabilir misin ?

• teknoCat kullanıcısına yanıt
    Telefonu 2 senede bozulacak sekilde yapiyorlar bir de

Ben lg g2 aldim 2.sene batarya gitti hasadi cikti 4+sene kullandim
    Htc10 gene ayni
    Simdi s21fe gumlemeye basladi 2 senede batarya gunde 2 şarj istiyor arka kapak cikmak istiyor
    Appledan ipad 8 aldım ios 14ten 15e gecince tabletin hizi yuzde 30 40 dustu daha da guncellemedim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eyuunal E kullanıcısına yanıt
    Telefonda cizik bile yok omg

Görelim ? Açılı bir şekilde ışık altında fotoğraf çek bakalım

• tesbihcekenhoroz kullanıcısına yanıt

Aynen oyle hocam. Is modeli daha cok cihaz satmak olan ve 4 markanin at kosturdugu bir sektor. Butun youtuberlar mamalaniyor.

Konsolda model maks oyun/servis satisi ile kar etmek oldugu icin 10 yillik ps4 ler hala sorunsuz modern oyunlari aciyor mesela... demek ki istense yapiliyor.

Tuketici bilinci artacak talep olacak ve yasalar cikacak.

Tizen Os yuzunden 2 3 bin dolarlik Oled tvlerini yok parasina satan redditorlari cok gordum ABD deki sublara yazan. Trde donanik haberde de auto update sonrasi tv sinde cogu seyin dogru calismadigini yazanlar gırla.

Sony keske cikmasaydi TRden. Adem Helvaci zaten paylasiyor izleyince goruyorum ki Samsung Philips yerine trde TCL almak daha akil karı. 3ununde servisi satis sonrasi destegi ayni noktada cunku :)

Sound barda da ayni muhabet var.

Buyuk ihtimalle timer kurulu cihazlarda update etme yinedr bir yeri skinti cikariyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Onunla mi ugrascam omg

"omg" yazıp yazıp duruyorsun seni ciddiye mi alalım ? Note 9 var kenarda duruyor ilk çıktığı yılda aldım bariz bi kalite düşüşü yok. ön camda çizikler olduğu için yapay ışık kaynaklarında ışık izleri oluyor.

Alma

• 2021'de LG televizyon aldım. hiç TV seyretmiyorum. sadece ara sıra youtube açıyorum, ya da ara sıra USB'den film izliyorum.

alet bi süre sonra zorla yazılım güncelleme yap deyip durmaya başladı. ısrarla reddettim.

bir kaç ay sonra hem USB video izleme hem de YouTube video izleme özelliği kullanılamaz duruma geldi. ses çınlayarak çıkıyor ve video donuyor.

bi baktım ekranda popup mesajı çıktı, şöyle yazıyor: TV anteniniz uyduyu düzgün çekmediği için donma yaşanmakta, yazılım güncelleme yaparsanız düzelir.

ulan ben hiç TV seyretmiyorum ki. ne alaka anten ile. ayrıca antende hiç sorun yok.

neyse yazılım güncelleme yaptım ve hem USB video izleme hem de YouTube normale döndüler.

bakar mısınız rezilliğe. para verip aldığım televizyon kendi kendine kasıtlı olarak çalışmayı durduruyor.

bakın bizim köy evinde telefon çok zor çekiyor yani mobil internet yok. sabit internet de yok. ben bu televizyonu köy evine götürmeyi düşünmüştüm daha önce. bi götürsem ayvayı yedim. İnternet yok diye yazılımı güncelleyemeyeceğim ve televizyon kendi kendini kasıtlı olarak kullanılamaz duruma getirecek.

Allah belasını versin bunların.

LG televizyon da aynı. üstteki mesajda yazdım.

Allah belasını versin hepsinin.

eskiden bi TV alıp 20 yıl kullanırdık. şimdi TV alıyoruz 2 seneye kalmadan TV kendi kendini kasıtlı olarak kullanılamaz duruma getiriyor.

• Tüketiciler artık soru sormayı bırakmış durumda. Şu an önümüze ne sunulduysa onu tüketiyoruz ve durum günden güne daha beter hal almakta. Youtube sektöre inanılmaz yön veriyor firmalarda bunun farkında. Dün CMF (Nothing phone) yeni modeli tanıtıldı. Bir anda youtube ana sayfam telefon videosu doldu hepside aynı şeylerden bahsediyor. Best budget phone ever falan pohpohlayan pohpohlayana, hepsi aldığı parasının hakkını veriyor valla :) Bugün internette gerçekçi ve en temiz bilgiyi sadece forumlardan alabiliyoruz. Onlarda maalesef google arama sonuçlarında çıkmıyor. Tüketici bilinci maalesef yokuş aşağı gidiyor. Firmalara sorsan biz şöyle çevreciyiz böyle dünyayı seviyoruz kurtarıyoruz. He babacım he . Ürün sat parayı aldıktan 1 sene sonra elimdeki ürünü çöp et sonra deki çevreciyiz. Şaşırdığım kısım ise buna büyük bir kitlenin inanması. Bugün Applenin kutudan aksesuarı çıkarması ve ekstra olarak satmasını çevreci oldukları için yaptığını sananlar var :)

@01001101 hissedarların kazanması için şirketlerin kar etmesi lazım. Hepsi halka arz olduğu için artık eskide kaldı bir ürünü 20 sene kullanma işi. Hayır sesimizi çıkarsak onuda beceremiyoruz. Yarın öbür gün insanlar googleyi nasıl protesto edicek çok merak ediyorum. Protesto için google servislerini kullanmak gerek. en büyük problem sektörde alternatif olmaması. Bugün x marka hakkında kötü bir haber çıkıyo aradan 1 gün geçmeden hopp siliyor. Özgür internet devri artık bitti.

Huawei tabletin fiziksel klavyesinde Türkçe karakter sorunu var, yazılımsal olarak fiziksel klavyeyi İngilizce olarak algılıyor. sen Türkçe yapsan bile İngilizce algılıyor. yani ÖÇŞ gibi Türkçe harflere basınca []<> gibi karakterler çıkıyor.

sonra bi baktım, geçmişe dönük tüm Huawei tabletlerin aynı yazılımsal sorunu varmış ve firma o ufak yazılım güncellemesini vermiyor. geçmişte herkes sorun yaşamış ve bugün yeni piyasaya sürülen tabletlerde de aynı sorun var.

youtube incelemecilerine ise hep İngilizce fiziksel klavyeye sahip tablet yolluyorlar ve inceleme yapanlar bu sorunu görmüyor.

ben de sorunu yazdım, kopyalayıp tüm youtube inceleme videolarının altına yapıştırdım ki alacak olanlar görsün.

bi anda tehditler yağmaya başladı, sen firma karalama yapıyorsun diye cevaplar geliyo tehdit gibi. ulan dedim bunlar çete heraldi. tüm yorumları sildim.

Şu Nothing hiçte abartıldığı kadar olmayan sıradan bir cihaz firmayı ürünlerinden çok Oneplus kurucu ortaklarından biri olan Carl Pei ismi ile öne çıkardılar parlattılar fiyatları rakiplerine kıyasla iki kat pahalı parasının hakkını veremeyen bir marka ilk iki jenerasyonu cihazın arkasına görsel bir led konfigürasyonu tasarlayıp inovasyonun dibine vurup görsellik takıntısı olanları hedeflediler Redmi ve Poco serisinden ilk çıktığında iki kat pahalıydı donanım olarak geride olmasına rağmen Oneplus kalitesinden ve işlevselliğinden zerre bir kırıntı dahi barındırmayan cihaz influencer bozuntusu tiplerin para alarak şişirdikleri gereksiz bir marka..

• hocam benim geçen sene asıl kullandığım kişisel youtube hesabım bu sebepten dolayı banlandı. Bende video altına yorumlar yazıyodum. ingilizce. Sonra zamanla farkettim ki kanal sahibi ve moderatörler görmek istemedikleri yorumları aradan cımbızlayıp siliyolar. Sonra bende tekrar bu sefer daha uzun yorumlar yazmaya başladım. En son bir gece youtubedan mesaj geldi. Topluluk (community) için aykırı yorum yapmak sebebiyle hesabım kalıcı olarak engellendi. Sonra youtube mail geçtim. Youtube teame dedim yazdığım mesajlardan en ufak bir küfür kaba kelime veya hakaret içerici kelime bulabilirmisiniz vs diye. Cevap olarak gelen mail kalıcı ban yediğin için hesabı geri alamıyoruz bu durum bizi aşıyo gibi saçma bir mail gönderdiler.

İşte o gün youtube ve google olayı benim bitti. Ben gibi benzer durumu yaşayan tonlarca insan var ama arada kaynayıp gidiyor kimse dikkat etmiyor. Teknolojik ürünle ilgili bir yorum yaparken aykırı mesaj yazmak neredeyse imkansız. En kaba cümlem belkide "yalan söylüyolar" dır belkide. youtube algoritmasına aykırı bişey yapınca direk şutluyolar seni platformdan.

@Zayıf Batarya glymp designı youtuberler tanıtırken telefon tarihinin en inovatif telefonu falan diye tanıtıyolardı :D Bu cümleyi kuran teknoloji youtube kanalı sanırım hayatı boyunca HTC, LG, Nokia vs kullanmamış. Nothing kafasında zaten tonla çinli firma var. Realme de ucuza kulaklık saat telefon ekosistemi satıyor. Niye aynı kalitedeki ürüne 2 katı fazla para veriyimki. Ama insanlar bugün bir karar alırken veya alışveriş yaparken ilk youtubeya yazıp videoları izliyor ona göre satın alıyor. Youtuber parasına bakar. Olan gene son kullanıcı olan bizlere oluyor ve toplum da şu an soru sorma yeteneğini kaybetmiş durumda. Yapar zekayla birlikte düşünmeyi de unutturucaklar yakında.

güzel yorumlamışsın üstad inovasyon kelimem ile olaya gönderme yapmıştım detayı yakalamışsınız..bu marka ile ilgili sosyal medyada değerlendirme yaptığım gruplarda aforoz edildim lakin bende forumda ve sosyal medya üzerinde cihaz satışı yapıyorum ürün yelpazem çok geniş ama asla bu çöp markayı getirip satmayı düşünmedim satanlar süslü ve afilli yorumlar ile tüketiciyi kandırmak derdinde parasını kuruş haketmeyen bir cihazdır incelemediğim hiçbir ürün hakkında yorum yapmıyorum youtube üzerinden hiçbir incelemeyi samimi bulmuyorum..

vay canına sizinki benden betermiş. hesap silmek nedir yaa.

ben hiçbir kötü şey yazmadığım hâlde hakaret ve tehdit yediğim için, ve aniden sistematik şekilde saldırıldığı için (tüm videoların altına yazdığım mesajlara saldırdılar) korkup sildim işte, başıma bi iş gelmeden.

hocam sistem el ele yaa. sorsan Google ile Huawei kavgalıdır ama mesele pazarlama olunca bütün hepsi el ele çalışıyor.

DH'de de parayla ilgili alt forumlarda aynısı var. alt bölümün adını vermek istemiyorum ama bi arkadaş ordaki çetenin milleti nasıl düdüklediğini ifşa etti, hemen 20 kişi örgüt halinde forumlar ilgili sorunlar alt bölümünde şikayet konuları açıp adamı banlattılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 10 Temmuz 2024; 12:24:42 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.