Şimdi Ara

Samsung telefon almayin (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
6
Favori
3.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • valla isteyen istediği cihazı alsın sonuçta bu kullanıcının tercihi ama sen sözde içerik üreticisisin ve videon başından sonuna kadar yanlı cümleler içermekte. Kendi markan olur savunursun anlarımda kötü olan kısımlarıda kötü de geç seni izleyip ürünü alan adam " hee bak bundan bahsetmişlerdi " desin. Ben indirimli poco x6 pro aldım 3-4 ay olmuştur kullanalı. Bütün youtubeyi alt üst et 50k+ üzeri abonesi olan her youtuber hep bir ağızdan flagship killer falan diye övmüş cihazı. Gel gör ki cihazda tonla irili ufaklı problem var. Ne var yani bunlardanda sözü edilse tüketici bilinçlense. Firmada kendi açığını eksiğini görüp bir sonraki modelde bunu düzeltse. Mesela MKBHD Mrwhostheboss linustech falan bunlar tek cümleyle firma batırır güçteler. Eskiden bakar takip ederdim sonra yanlı video yaptıklarını hissedince bıraktım izlemeyi geçen anasayfama CMF ürünleri incelemeleri düştü izlemeyi bıraktığım günden bu yana bişey değişmemiş onu gördüm. Yalamaya devam ediyolar hala. çizgisini bozmayan louis rossmann kaldı bi tek o da inceleme videosu çekmiyo zaten. Olanların tüm sorumlusu yıllardan beri youtube ye alternatif bir platform kurulmamış olması.

@01001101 bunların telegram,wp grupları falan var. organize olup saldırıya geçiyolar.başına bir iş gelmez. ikinci fake hesap açıp farklı bir kimlik oluşturup yardırabilirsin ama değmez. fanboyluk şuan öyle bi boyuttaki taylor swifti millet anasına babasına karşı savunur. Onuruna şahsiyetine ailesine laf ettirir ama apple ürünlerine laf ettirmez. İnsanların bu rüyadan uyanması gerek. Her yıl aynı ürünlerin aynılarının çıkması ve piyasada bir yenilik gelmemesi sırf uyuyan beyinler yüzünden. 2002 li yıllardaki telefon piyasasını hatırlıyorumda fena zamanlardı . Kim daha farklı tasarımı yapıcak diye millet kafa patlatırdı. Kibrit kutusu büyüklüğünde panasonic a102, kullananı kgb ajanı tribine sokan nokia 7280, güneş altında telefonu kullanılmaz hale getiren sony xperia pureness ve daha niceleri. Her üründe yok artık daha neler diye şaşırırdık. Şimdi ise çıkan her model birbirinin aynısı.

• tesbihcekenhoroz kullanıcısına yanıt

Youtube yerine reddit'i kullanilabilirsiniz orada yorum silemiyorlar.

• 01001101 kullanıcısına yanıt

Vestel'in arm'ı satın alma çabasını konu edinen bir haber vardı geçmiş yıllarda dh'de ben haberden bahsedince kaynak olarak verince haberi sildi dh. Burası öylesine özgür bir forum.

• Anlasilan apple da baslamis Iphone 14 kameralarimi kotulestirmeye.

https://www.instagram.com/reel/C9hMZiWt3m6/

;) alin bakalim s21 s22 cihazlarinizla mediamarktlara deneyim ayni kamera kaliteniz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o son işleme muhabbeti neyse artik ayni rezaleti realmede yapti. a14 guncellemesiyle beraber cam gibi ceken kamera şimdi cektikten sonra işliyor ve bir anda bulaniklasiyor. Video cekerken telefondan nefret ediyorsun. a12 de bunlar yoktu a13 ile basladi a14 ile telefon çöp oldu.

• Firma fark etmeksizin, şu özelliğin tümüyle açma, kapama seçimini kullanıcıya vermemeleri ve bu saçma sapan işlemede ısrarla direnmeleri kadar salakça başka bir şey yok.

• Bu nedir peki amaç ne ? yani direk kötü çekse dicemki kapasitesi bu kadar ama öylede değil.Çekiyor galeriden açıyorum o ilk 2-3 saniye cok iyi ama o yazilim devreye giriyor bozuyor goruntuyu yani gostere gostere bozuyor goruntuyu cok ilginic :)

• Otadan ASLA güncellemeyin. Flaşlamak en temizi ama doğru kodlusunu. Kod derken boot kodları var ay ay onun doğrusu. J7 2016 vardı 4 yıl kullandım ta ki hem eskidiğini hisstemem hem de trojanlı apk sebepli ota ile içine etmem sonucunda değiştirdim. Android 6 ile geçinip gidiyordum 7 fena değildi ama sıfırlamadan sonra verimsiz çalıştı, 8 daha hantaldı vs. s10 plus var 2020 de aldım hala kutudan çıktığına çok yakın bir sürüm ile kullanıyorum (hala android 10 fakat one ui 2.1 yerine 2.5'e geçtim dönüşü yok) başta salak gibi otadan yaptım sonra virüs falan demedim riski düşük düye samfrew den rom indirdim kurdum memnunum (fena değil) ama bir daha amiral gemisi alanı dövsünler kardeşim apple da birşey bozuyor ama bu kadar agresif bozmuyor iphone 6s 7 bile yağ gibi akıyor çıktığı döneme göre, ben 4 yıldır aynı arabirim ile bakışıyorum. Evet kolay kolay eskimez hatta yeni sürüme kadar telefon değiştiririm ama bu can sıkmaya başladı. Gidip lineage kurar s2 s3 kullanırım daha iyi, illa nothing phone mu alalım ?

• kuasudba kullanıcısına yanıt

Sorumluluk sana ait bir tavsiye verebilirim, virüs var mı bilmiyorum ama kullanıyorum samfrew sitesinden aynı sürümü veya bir eskisini (bootloader numarasına dikkat ederek) bulup odin ile sıfırdan flaşlayıp tekrar dene şansını ya da bixby vision güncellemesini kaldır. Bixby sürümlerini eskide tutup dene ben fark görmüştüm bunu telefonu sıfırlamadan yapabilirsin (bunu bildiğine eminim sadece fazladan bilgi olarak ekledim)

• konuyu telefon almayın değilde, hiç güncelleme yapmayın olarak değiştirmek gerekli.

daha önce lg g3 kullanırken 4.4.2 den 5.0 geçince telefon çılgınlar gibi ısınmaya başlamıştı, android 6 da ise çok daha stabildi ama resmi olarak 6.0 gelmemişti sanırım tam hatırlamıyorum, fakat iyi sürümdü, tabi buda istisna bir durum

şuan oneplus nord n10 5g deyim, küçük bir bug için androd 10 dan 11 geçtik, sarjdayken ısınmalar, daha fazla arayüz bugları, ara sıra sapıtmalar, sanki kutudan çıkan sürüm hariç her türlü daha kötü hal alıyor

• Ben bu durumu Samsung s7 de sonrada s20 fe de fark ettim ve bir daha Samsung telefona bulaşmadım. Huawei de öyle Bi durum yok. Kamera ilk gün neyse şimdide öyle. Huawei mate 10 pro mis. Gibi kamerası var

• 3 aydır Samsung a55 kullanıyorum. Şimdiye kadar hiç güncelleme yapmadım. Yapmayı da düşünmüyorum. Sürekli uyarı geliyor ama her seferinde sonra diyorum. Bunu kapatmanın kesin bir yolu var mı?

• expressimo kullanıcısına yanıt
    bixby vision direkt disabled, kurulu güncellemesi de yok.

daha önceden flashlayıp kurduğum oldu ama bir da o format süreciyle uğraşamam 1 haftamı yer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Disabled yapma, düz kalsın yapay zeka devreye girmiyor o şekilde benim bildiğim ve arada gerçek anlamda fark oluyor.

Sorumluluk sana ait ben s10 serisinde android 9 hiç kullanmadım ama a70 de 9 ile 10 nasıl az çok gördüm, abartı fark olmasa da 9 daha güzel diye hatırlıyorum a70 için. Android 10 2.5 mesela a70 segmentine göre bakınca s10 dan daha iyiydi ilginç biçimde, s10 için one ui 2.1 mesela iphone pataklayan denebilir benim için. 2.5 var ve 2.1'i özlüyorum ufaktan.

Android 10 haziran veya temmuz 2020 sürüm kurman daha iyi olabilir kamera vs için, benim kutudan çıkan sürüm bunlardan birisiydi. One ui 2.1 olsun ama one ui 2.5 asla derim kaydırma kaynaklı bir durum var sanki 120hz ortaya çıksın diye ayarlar oynanmış salakça bir fark var, reflekssel kullanımda uygulama menüsünde gezinip yukarı aşağı kaydırıken oluyor bu salak durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expressimo -- 21 Ağustos 2024; 2:15:12 >
  • teknoCat kullanıcısına yanıt

Kamera bozulmalarının sebebi ois olabilir mi? Moto kurye vb. işlerde çalışanların sürekli telefon kameraları bozuluyormuş sarsıntıdan, bu sebeple eis'li telefon alıyorlarmış. 🤔

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-959C58CEC -- 4 Eylül 2024; 23:23:22 >
  • Daha önce Huawei kullandım, ilk 3 ayda bile telefonu güncellemelerle yavaşlattılar, her güncellemede de telefon daha kötü bir hal almıştı. Telefonun ilk sürümüne dönmeme izin verilmiyordu ama ara sürüme hi suite ile dönmüştüm ama telefon beni güncelle güncelle diye başımın etini yiyordu ve bildirimler kapatılamıyordu. O gün bugündür asla Huawei almam.

Tecno, Realme gibi telefonlar ilk olarak Afrika için üretilmiş, bu telefonlarda reklam ve casus programları keşfedilmişti. İlginçtir, bu bilgiyi duyduğum kanal bile şimdi bu telefonları ve yazılım sorunlarına asla değinmediği Xiaomi ve Poco'ları millete iteliyor.

Uygulama içi reklam, silinen uygulamaların tekrar yüklenmesi, zibilyon tane modelin içinde kaybolma ve güncelleme sorunları yüzünden asla Xiaomi ve türevlerini satın almam.

Pillerinin çabuk ölmesi ve telefonu çöplük gibi doldurup yavaşlattıkları için 10 yıldır Samsung almıyordum ama yeminimi bozdum. Donanımına kıyasla en fp telefon A34 olduğu için satın aldım. Son güncelmeyle birlikte telefon daha akıcı oldu.Takozluğu, plastiğinin aşırı dandikliği dışında sorun yok. Bakalım 1 2 yıl sonra ne olacak. Samsung da, güvenlik yamaları ve app'lerin düzgün çalışmayacağını bahane edip eski sürümlere dönmeye izin vermiyor ama şimdilik bir sorun yok.

Samsung yada herhangi bir markanın fanı değilim ama diğer dandroidlerden daha stabil ve daha uzun ömürlü olacağını düşündüğüm için Samsung diyorum. Dandroid'in ve kötülerin iyisi Samsung'dur bence.

• Evden calisiyorum. 1 yilda ois bozulduysa...

Guncelleme sonrasi hemen oldu... auto hdr sorunu. Bulanik cekme sorunu yok. Renkler cok kotu

• En temizi amiral gemisi Samsung alıp ilk sürümden çıkmadan gittiği yere kadar kullanıp sonra en ucuz modelden alıp çift telefon kullanmak sanırsam. Elimde s10 plus var iyi bir para geçerse elime m15 gibi bir cihaz alacağım hala android 10 var cihazda ve elim güncellemeye varmıyor sanki zarar verecekmiş hissi yapıyor bende. Stabil diyorlar android 11 mayıs mesela orada da bootloader kapanıyor ona da geçemiyorum veya android 12 için çok eminim güzel olduğuna ama bootloader yüzünden deneyemiyorum gidip telefoncu telefoncu da dolaşmak istemiyorum kısaca şu bootloader olayına Ab'nin tepki vermesi sağlanmalı aksi takdirde mağdur oluyoruz.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.