2.yok ben uygulama ile uğraşman ekranı iyi olsun şarjı çok gitsin internete gireyim dersen wave 3
benim tavsiyem galaxy w dir.
ben wawe2 kullanıyorum ancak uygulama sıkıntısı var.bence galaxy w almanı tavsiye ederim..bada2 çıkacak ancak çıksada pek bişey değişeceğini sanmıyorum.uygulama sayısı az ve bada 2 diğer ülkelerde çıkmasına rağmen uygulama sayısında pek bir artış olmadı..bence androidli bir cihaz tercih etmeni isterim.bende wawemi satıyorum..androidlibir cihaz yada iphone 5 çıkınca iphone 5 almayı düşünüyorum.iphone 5 de ekran dahada büyük olacak onun için beklemedeyim.tabii galaxy S3 te elbet çıkarki ona göre kararımı vermiş olacağım..
wave M nasıl yani o daha cok yatıyor kafama?
arkadaşım bence galaxy wal.bada da uygulama az.yarın öbürgün bu durum canını sıkmaya başlayacak.bende badalı cihaz kullanıyorum.bence pişman olursun.androidli bir cihaz al.
bada kullananlar hep böyle söylüyor bende uyucam androidli bi tel alıcam benimde canımı sıkar bu durum ;)
Galaxy W
quote:
Orijinalden alıntı: dieforyou88
bada kullananlar hep böyle söylüyor bende uyucam androidli bi tel alıcam benimde canımı sıkar bu durum ;)
badaya bulaşma derim al bi android keyfini çıkar
quote:
Orijinalden alıntı: gelecek3535
quote:
Orijinalden alıntı: dieforyou88
Arkadaşlar 4 tane telefonun kıyaslamasını yaptım siz olsanız hangisini alırdınız?Hem fiyat hem özellik bakımından tercihiniz ne olurdur?