< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZaFeRMaX -- 10 Temmuz 2020; 20:30:45 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZaFeRMaX -- 10 Temmuz 2020; 20:30:45 > |
iyi güzel süper güncellem geldi ama kazın ayağı öyle değil işte, bu yarım akıllı muhendisler ne yaptılar ise bu sefer hiç bir 4k kanalını gösteremiyor. gösteremiyor derken frekansını girsenizde kanal sıralamasında çıkmıyor kayboluyor. örneğin trt4k yi bulup 7. sıraya koydunuz kanal listesini açıyorsunuz 6 var 8 var, 7 yok :( elle 7 kanal diye basıyorsunu kanal bulunamadı diyor. diğer uyduları denedim. yok aynı tas aynı hamam, samsun yine yaptı yapacğını, malesef 4k yalan oldu :) haa tv nin desteklemediğinden değil muhendisin zekyasının desteklemediğinden :) kızıyorum böyle işlere ya bi test et güncelemeyi yayınlamadan önce dimi :) birkaç tane daha yeni kanal çıktı listey eklendi filan, yeniden bir tarama sıralama düzenleme yapıp güncel bir liste yayınlayacağım vaktim olursa sayet.. takip... bu arada kumandanın ses açma tuşu problem yapmaya başladı, pildendir dediler değil. kumanda problemli, hıı kumandanın pil ve bağlantı durumunu sorgulamak için akıllı kumandadan en altta 3 lu buton gurudundaki -return/-exit tuşu ve extra tuşuna aynı anda basın 5 sn bekleyin. bluetooth simgesi çıkıp tv eşleşme yapıp pil durumunu gösterecek. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|