Şimdi Ara

SAMSUNG TV EV İNTERNETİMLE DÜZGÜN ÇALIŞMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
60
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, ben geçen hafta Samsung Smart Monitör M7 satın aldım.

Evde kullandığım Wi-Fi ağında garip problemler yaşıyorum. Örneğin:

-Ulusal kanallar için kullandığım IPTV'nin hiçbir kanalı açılmıyor (Evdeki diğer cihazlarda problem yaşamıyorum herhangi bir güvenli internet gibi kısıtlama yok)

-Uygulama mağazası aşırı yavaş çalışıyor

-Telefondan cast uygulamaları aktarımları gereksiz yavaş çalışıyor.

Ama Youtube'da Netflix'te vs. problem yaşamıyorum. Bunların da dışında mobil verimi hotspot paylaşıp televizyona bağladığımda yukarıdaki hiçbir sorunu yaşamıyorum. Hem IPTV kanalları çalışıyor, hem mağaza çok hızlı yükleniyor. Yani anlaşılan televizyonun wifi adaptöründe de problem yok, sadece ev internetimi verimli kullanamıyorum. Tahminimce modem ayarlarında kurcalamam, değiştirmem gereken şeyler var.

DNS değiştirmeyi, Wifi kanalı değiştirmeyi denedim ancak sonuç alamadım. Mobil verimde her şey düzgünce çalışırken ev internetinde televizyonda problem yaşıyorum.

Çözüm önerisi olan var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Galiba güvenli internet gibi bir şey var bu tv lerde sıkıntı çıkarıyor. İnternet sağlayıcınızla bir görüşün

• zxvadsf Z kullanıcısına yanıt

Türknet'e bunun için IPTV özelinde bir talep açmıştım, engelleyecek herhangi bir güvenli internetin aktif olmadığını iletmişlerdi. Tekrardan talep açacağım şimdi.

Teşekkürler yanıtınız için.

• zxvadsf Z kullanıcısına yanıt

Türknet ile görüştüm, herhangi bir kısıtlamanın olmadığını tekrarladılar. Başka bir çözüm öneriniz var mıdır?

• enestizman16 E kullanıcısına yanıt

Şu an başka bildiğim bir şey yok maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxvadsf -- 10 Ocak 2025; 14:53:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.