Merhabalar, ben geçen hafta Samsung Smart Monitör M7 satın aldım. Evde kullandığım Wi-Fi ağında garip problemler yaşıyorum. Örneğin: -Ulusal kanallar için kullandığım IPTV'nin hiçbir kanalı açılmıyor (Evdeki diğer cihazlarda problem yaşamıyorum herhangi bir güvenli internet gibi kısıtlama yok) -Uygulama mağazası aşırı yavaş çalışıyor -Telefondan cast uygulamaları aktarımları gereksiz yavaş çalışıyor. Ama Youtube'da Netflix'te vs. problem yaşamıyorum. Bunların da dışında mobil verimi hotspot paylaşıp televizyona bağladığımda yukarıdaki hiçbir sorunu yaşamıyorum. Hem IPTV kanalları çalışıyor, hem mağaza çok hızlı yükleniyor. Yani anlaşılan televizyonun wifi adaptöründe de problem yok, sadece ev internetimi verimli kullanamıyorum. Tahminimce modem ayarlarında kurcalamam, değiştirmem gereken şeyler var. DNS değiştirmeyi, Wifi kanalı değiştirmeyi denedim ancak sonuç alamadım. Mobil verimde her şey düzgünce çalışırken ev internetinde televizyonda problem yaşıyorum. Çözüm önerisi olan var mıdır? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim