Şimdi Ara

Samsung TV HDMI la Xbox bağlanmıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hocam ben bu televizyonakonsolu hdmı ile bağlıyamıorum xboxım var hdm ile bağladığım zaman sinyal yok yazıor arkadşımda ps3 var oda aynı sorunu yaşamış kumandayla filan düzeltiliyomuş bi yardım edin bilgisayar ve uydu alıcısı bağlanıyor ama konsollarda sorun var 1 haftadır araştırıyorum daha biçözüm bulamadım yardım edin.

Xbox başka Tv lerde HDMI ile bağlanıyor HDMI girişinde bir sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasdinbadas -- 22 Nisan 2012; 17:15:40 >

• Televizyonda bir cok hdmi girisi bulunuyor xbox i hangi hdmi girisine takiyorsaniz o hdmi kanalini aciyorusnuz degil mi ?

Orn: Hdmi Side gibi....
  • Konsolun o anki çözünürlüğü, TV tarafından desteklenmiyor olabilir. Xbox, başka TV'lerde sorunsuz çalışıyormuş. TV'de de Xbox dışında diğer cihazlar sorunsuz çalışıyormuş. Bu durumda, konsolun çözünürlüğünü sıfırlayıp öyle deneyin. Çözünürlüğün nasıl sıfırlanacağını hatırlamıyorum ama ufak bir Google aramasıyla ulaşabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FiréLord

Televizyonda bir cok hdmi girisi bulunuyor xbox i hangi hdmi girisine takiyorsaniz o hdmi kanalini aciyorusnuz degil mi ?

Orn: Hdmi Side gibi....

evet seçiyorum ancak sinyal yok yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

Konsolun o anki çözünürlüğü, TV tarafından desteklenmiyor olabilir. Xbox, başka TV'lerde sorunsuz çalışıyormuş. TV'de de Xbox dışında diğer cihazlar sorunsuz çalışıyormuş. Bu durumda, konsolun çözünürlüğünü sıfırlayıp öyle deneyin. Çözünürlüğün nasıl sıfırlanacağını hatırlamıyorum ama ufak bir Google aramasıyla ulaşabilirsin.

çözünürlüğü sıfırladım sorun devam ediyor tv den kaynaklanıyor olabilirmi
  • Bagladiginiz hdmi kablo da sorun olabilir mi ?
  • aynı kabloyla başka televizyonda çalışıyor ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TV modelini yazarsan yardımcı olabilirim. Samsung ...
  • samsung LE32B651T3WXXC
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uncy

TV modelini yazarsan yardımcı olabilirim. Samsung ...

samsung LE32B651T3WXXC - hocam bi yardım edin kaç haftadır adam akıllı xbox oynıyamıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.