Şimdi Ara

Samsung UE40C6000 ve Dark CineMania - Aldım - ALACAKLARA YADA MERAK EDENLERE BİLGİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

evet 1 haftadır onu al bunu geri verlerden sonra izmirde bir kaç firmayı kanser yaptıktan sonra ''Samsung UE40C6000 ve Dark CineMania'' aldım,

samsung alma nedenim bir çok formatı açıyor olması ama onunda açmadıgı sadece Mt2ts formatını açmıyor, asla bunun için almayın ben ne yaptımsa açmadı, onun açmadıklarını açsın diyede Dark cinemania yı aldım,

darkda, testere 7 açmadı tanımadı bile, Samsung tak diye açtı,

biliyorsunuz ilk LG BD550 (bluRay palyer) aldım ama dışardan aldıgım filmlerin yarısını göstermeme yapınca iade ettim, hemen başka medai oynatıcı arama işine girdim, fiyatlar acaip yüksek çıkınca bir çok kişide dark tavsiye edince direk tank modeli hoşuma gitti aldım eve geldim ama 30 dakikada sogudumm,,

birincisi içindeki fan çalışmadıgı için ısı aşırı arttı takılmaya başladı, (Mt2TS dövüş kulubü, Blade Runner filmleri) cihazı acaip zorladı (aşırı dikkat etmeyen yada umursamayan anlamaz)ben acaip rahatsız oldum,

gittim,

http://www.hepsiburada.com/Liste/dark-cinemaniaxs-1080p-truehd-71-mkvdtsdolby-media-playerhdmi-kablo-hediyeli-dkmpcinxs/ProductDetails.aspx?productId=bd85406&categoryId=112123

bunun aldım ondada bazı filmlerde Türkçe karakter sorunu vardı, (evet evet bazı filmlerde) Mt2Ts filmlerde sorun yoktu çünkü altyazı gömülü yani sanırım içinde idi, ama bütün MKIV filmlerde altyazılarda Türkçe karakter sorunu vardı ve bana en önemli sorun ise ısınması idi,

şimdide gittim gene değiştirdim,

http://www.hepsiburada.com/Liste/dark-cinemania-15tb-35-sata-hdd-full-hd-mkvdts-hdmi-kablo-hediyeli-media-player-dkmpcin15tb/ProductDetails.aspx?productId=bd85323&categoryId=112123

bunu aldım, herşeyi ile 10 numara,

neden mi bir kere takılma yok, altyazılarda her filmde Türkçe karakter sorunu yok, RBMV formatını açmasıda ballı lokum gibi,

kısacası bu iki cihazdanda son derece memnunum ama,

Samsungdan şüphelendim,

ben tv nin tekno ekspres tarafından ithal edildigini ögrendim, tv de Türkçe karakter yoktu bana olsun ne olacak böyle kullan dediler, bende olmaz ya yazılım yada bir ayarla bunu düzeltiniz yada almıyorum dedim (30 tl kurulum parası istediler, vermedim) askı aparatı aldım, eve servis gelecekti ama kurulum parasını benden alamayınca satanlar geldi kurdu, ama Türkçeye tv çevirene kadar göbekleri çatladı, telefon yardımı ile 1 saatte bitirdiler kurulumu, bu seferde filmleri oynatırken Türkçe altyazı destegi yoktu olsun bu böyle dedi ben artık çileden çıktım, samsung kullanan bir arkadşı arayarak bunuda hallettim, servisde benden öğrendi bunu

bu arada tv teko ekspres ithalatlı ama içinde samsung Türkiye garantisi vede kagıtları çıkınca iş çorba oldu, umarım tv bozulmaz işte o zaman ben yanarmıyım bilmiyorum, karışık bir servis hizmetleri var

amma tv de darkda süper (cinemania modeli)

sorusu olacak arkadaşlara bilgim dahilinde yardımcı olurum.

• öncelikle hayırlı olsun, tv samsung türkiye garantisinde değilmi? bende aynı marka tv var altyazı ve tr karakter sorunu hiç yaşamadım (ilk kullanımda altyazı karakterini türkçe seçmek gerekli). paralel ithalat ile yurda girişi yapılan tvlerde bu tip sorunlar çıkabiliyor.
    bu arada .mt2ts sanırım sony formatı bu uzantıyı .mkv olarak değiştirirseniz samsung tv nizde de açabilirsiniz.

iyi günlerde kullanın gerçekten 10 numara bir tv
  • Sağolun, bende memnun oldum SD performansıda çok iyi, sadece ilk geldiginde ayarları ile oynayınca görüntü harika oluyor,

M2ts de sadece ts yapınca sorunsuz gösteriyor.
  • Bende aynı samsung ue40c6000 aldım fakat usb den mkv uzantılı izlediğim filmde altyazısında türkçe karakter sorunu var. Bunu nasıl giderebilirim yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rza_35

Bende aynı samsung ue40c6000 aldım fakat usb den mkv uzantılı izlediğim filmde altyazısında türkçe karakter sorunu var. Bunu nasıl giderebilirim yardımlarınızı bekliyorum.

Sorunun ve ilerde soracağın birçok sorunun cevabını bu başlıkta bulabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_45690269/mpage_20/f_/key_//tm.htm#47731550
  • quote:

Orijinalden alıntı: rza_35

Bende aynı samsung ue40c6000 aldım fakat usb den mkv uzantılı izlediğim filmde altyazısında türkçe karakter sorunu var. Bunu nasıl giderebilirim yardımlarınızı bekliyorum.

tools tuşuna basın altyazı ayarına gel, oraya gir şifrelemeye gir türkçeyi seç tamam
  • Link güzel teşekkür ederim fakat orda aradığım soruların cevabını 2 günde anca bulabilirim. Arkadaşta hazır yardımcı olayım demişken bende buraya yazmayı uygun gördüm. Yeni bri sorum olacak eski sorun hala devam etmekte tabi. Vga kablosunda bilgisayara bağladım 5 metrelik kabloyla, altın uçlu falan deği kablo. İlk taktığımda hiç bir sorun yoktu fakat daha sonra monitörü taktım sonra tekrar televizyona geçirdim girişleri bu sefer ekranda aşırı derecede titreme meydana geliyor. İlk seferinde bu yoktu şimdi oldu. Hz olayından kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama ekran kartı 85hz e kadar destekliyor onu seçtiğimdede televizyon desteklemiyor diyor. Bu konudada yardımlarınızı bekliyorum.

Düzeltme: İkinci sayfada buldum arkdaşım sorunu tamamdır teşekkür ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rza_35 -- 24 Mart 2011; 21:34:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tv tavsiye ve bilgi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.