Şimdi Ara

Samsung ue40h6470 kullanıcıları yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beş gün önce teknosadan aldığım tv de genel anlamda herhangi bir sorunla karşılaşmadım.Fakat bir husus kafamı kurcalıyor.Tv siyah görüntü verirken ekranda kare kare dağılmalar görülüyor.Mavi,yeşil ya da kırmızı olduğunda bu problem yok sadece siyah ekranda oluyor.Siz de aynı sorunla karşılaştınız mı? Yorumlarınızı rica ediyorum.

• bende bu televizyonu yeni aldım fakat uydu ayarlarında sıkıntı yaşıyorum.
    11054 30000 H frekansından sinyal alamıyorum ve star, ntv spor vs. kanallarına ulaşamıyorum. genel güncelleme frekansı ile tarama yaptığımda da bu kanallar çıkmıyor. turksat 4a geçiş ile ilgili problem olabilir mi?
    bu televizyon için hazır kanal listesi olan bir arkadaş listeyi aktarbilirse bir de usbdan tvye kanal listesini aktarma yaparak denemek istiyorum.
  • myilman M kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun tv niz bende bu tv den ilk çıkanda almıştım vede kullanıyorum çanağınızın iyi ayarlı olduğundan eminmisiniz ben de hiç böyle bir sorun yoktur.Hepsi full çekiyor.Olmazsa yarın size kanal listemi yedekler yollarım hazır kanal listesi.Veyahutta buraları iyice bir karıştırın ben daha önceden buralara kanal listemi yollamıştım ama şuan bende taam olarak hangi konudan yollamıştım kanal listemi şuan bende bulamadım siz biraz karıştırın bulursunuz ben de şimdi bir bakayım hangi konuda yollamıştım.
  • Can_211 C kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim %99 bende öyle düşünüyordum ama yine de emin olmak istedim.
    şu an 605 tane şifreli,radyo ve tv olacak şekilde kanal buluyor sadece bu 11054 30000 frekansından yayın alamaması ilginç
    benim de tv de en çok izlediğim ntvspor ve cnbce bunlar olmayınca sanki hiç kanal yokmus gibi hissettiriyor.

Ayrıca 2 haftadır araştırıyorum nerdeyse frekansları ezberledim. star, ntvspor vs. 11054 30000 frekansından 12015 27500 frekansına geçiş yapacak mı?
    Eğer geçerse o zaman benim problemde ortadan kalkar diye düşünüyorum ama geçişle ilgili kesin ifadeler de göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myilman

Teşekkür ederim %99 bende öyle düşünüyordum ama yine de emin olmak istedim.
    şu an 605 tane şifreli,radyo ve tv olacak şekilde kanal buluyor sadece bu 11054 30000 frekansından yayın alamaması ilginç
    benim de tv de en çok izlediğim ntvspor ve cnbce bunlar olmayınca sanki hiç kanal yokmus gibi hissettiriyor.

Ayrıca 2 haftadır araştırıyorum nerdeyse frekansları ezberledim. star, ntvspor vs. 11054 30000 frekansından 12015 27500 frekansına geçiş yapacak mı?
    Eğer geçerse o zaman benim problemde ortadan kalkar diye düşünüyorum ama geçişle ilgili kesin ifadeler de göremedim.

4A ya geçişler tam bir muamma. Yetkili birileri henüz ne olduğuna dair açıklama yapmadı. Ntv grubunun sinyali tam ayarlı çanak ve lnb istiyor. Biraz bozukluk varsa bu yayınlar izlenemiyor, sanırım antene ince ayar yaparsanız sorun çözülür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu model için biss şifresi girebiliyor muyuz?
  • Bugün sound bar + 210 lira hediye çeki hediyesiyle birlikte 1899 liraya aldım Teknosa'dan. Bu fiyata bu avantajlarıyla düşünülür.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG KS8500 kullanıcıları
    9 yıl önce açıldı
    SAMSUNG UE48H6470 ANA KONU
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kullanan arkadaslar nasıl memnun musunuz ? artıları eksileri nelerdir acaba ?
  • Ben de bu tvden düşünüyorum. Kullanananlar tavsiye eder mi bu tvyi?
  • Arkadaşlar....
    Ben de aldım bu televizyondan... Ben online film izlemek istiyorum, fakat bazen desteklemiyor... Google Chrome kurabiliyormuyuz... Biliyorsunuz Chrome flash istemiyor... Bünyesinde flash var...
  • Arkadaşlar sesle komut ve fare kullanımı yapamıyorum kumandadan. Voice yazan yere basıp ne desem kabul etmiyor. Fare ise explorer da hiç hareket etmiyor, ne yapmalıyım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.