Şimdi Ara

SAMSUNG UE40JU6070UXTK 2015 4k tizen (bilgisayar mönitörüm) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
3
Favori
11.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam tv nin yukardan aşagı saşdan sola kaç cm geldiyini ölçme şansınız varmı acAba ona göre eve almak istiyorumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.YEKE -- 15 Ekim 2015; 13:26:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DETROID D kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı tv bende de var. Tv nin bulunduğu yerden tabletle, laptopla ve telefefonla gayet stabil bir sekilde nete girerken tv wifi ye bağlanmıyor. Wifiyi görmüyor bile sebep nedir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmariacci -- 15 Ekim 2015; 16:15:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmariacci

Hocam aynı tv bende de var. Tv nin bulunduğu yerden tabletle, laptopla ve telefefonla gayet stabil bir sekilde nete girerken tv wifi ye bağlanmıyor. Wifiyi görmüyor bile sebep nedir .

Nasıl wifi görmüyor bende görüyor..O modem ayarlarınla alakalı wep yapmışsındır veya desteklemiyordur modem..Normalde wpa2 olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y£K£

Hocam tv nin yukardan aşagı saşdan sola kaç cm geldiyini ölçme şansınız varmı acAba ona göre eve almak istiyorumda

53.2 dikine 91.2 de yatay...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DETROID

quote:

Nasıl wifi görmüyor bende görüyor..O modem ayarlarınla alakalı wep yapmışsındır veya desteklemiyordur modem..Normalde wpa2 olacak.

Hocam galiba bu cihazın kendi modeminin çekim gücü düsük. Denemek için kendi telefonumdan wifi noktası olusturdum ona da zor baglandı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Hocam galiba bu cihazın kendi modeminin çekim gücü düsük. Denemek için kendi telefonumdan wifi noktası olusturdum ona da zor baglandı.

Ya şimdi dedigin dogru az çekiyor baktım 2 diş..5 diş toplam..Ama benim baya uzak..Ama hiç sıkıntı yaşamadım..Modem biraz güçlü olmalı.Ayrıca yeni olmalı.Nekadar yeni olursa okadar iyi çekiyor..Çünkü sürekli yeni teknolojiler ekleniyor..Ayrıca modemde sıkıntı varsa eternet çıkışı varmı bakmadım ama varsa ona bagla.Duvara yapışık 0 a 0 şimdi bakamam.
    Zaten televizyon dedigin az çekmeli..Çünkü zaten telefondan wifi yüzünden darbe yiyoruz..E laptotan wifi var oda.Bari tv de beynimiz dinlensin azcık..Tv izlerken radyasyon almayalım.Ben leptoptaki wifi cihazını söktüm şuan kablo ile baglyım.Çünkü kafam agrıyor..Telefonu bile kapatarak yatarım yoksa yatamam sabaha kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DETROID -- 15 Ekim 2015; 16:55:37 >

• quote:

Görüntü kalitesi nasıl..Fark ettiriyor degilmi..Güncelleme geldi ne için bilmiyorum..Wifi için degil galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DETROID -- 15 Ekim 2015; 17:06:21 >
  • 48" fiyatı 40" a göre yakın

teknosa da 350 lira bile değil

48" bakalım olursa alalım

fava attım bekliyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Y£K£

Hocam tv nin yukardan aşagı saşdan sola kaç cm geldiyini ölçme şansınız varmı acAba ona göre eve almak istiyorumda

53.2 dikine 91.2 de yatay...

Teşekkürler hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trt 4k olan sıralı kanal listesini paylaşabilir misiniz? biraz acil, kaldık akşam akşam.

kanallar gitti geri getiremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: insane1907

trt 4k olan sıralı kanal listesini paylaşabilir misiniz? biraz acil, kaldık akşam akşam.

kanallar gitti geri getiremiyorum

http://www.filedropper.com/channellistt-hkm6deuc-14110
  • 40ju6070 gittigidiyorda 1585tl+50 tl bonus. Kardeşime bu üründen aldım. Umarım memnun kalır. Siz gibi oyun oynamayı sever.

Merak ettiğim kumandası akıllı kumanda mı, standart kumanda mı?

Fotoğrafı var mı?

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/samsung-40ju6070-40-ultra-hd-4k-uydulu-led-tv-186725124?aff_id=21&ggap_s=Gelirortaklari&ggap_m=aff&ggap_n=21&ggap_c=&mpch=ads&ggap_s=Gelirortaklari&ggap_m=aff&scxid=14489-197538-2357-0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 21 Ekim 2015; 14:11:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: biuu

40ju6070 gittigidiyorda 1585tl+50 tl bonus. Kardeşime bu üründen aldım. Umarım memnun kalır. Siz gibi oyun oynamayı sever.

Merak ettiğim kumandası akıllı kumanda mı, standart kumanda mı?

Fotoğrafı var mı?

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/samsung-40ju6070-40-ultra-hd-4k-uydulu-led-tv-186725124?aff_id=21&ggap_s=Gelirortaklari&ggap_m=aff&ggap_n=21&ggap_c=&mpch=ads&ggap_s=Gelirortaklari&ggap_m=aff&scxid=14489-197538-2357-0

Standart kumandası var.

• Merhaba,
    Ben de 40JU6610 Curved Beyaz olanı aldım. Son derece estetik bir cihaz. Görüntü kalitesi fevkalade. Aynı amaçla kullanıyorum. Eski bir samsung' çu olarak "dinamik" ayarlar, parlak ve canlı görüntü favorim.
    PC' de 3840 x 2160P 60Hz kullanıyorum. Genel ikon büyüklüğü küçük kaldığından % 150 büyüttüm ve ideal hale geldi. PC' deki ekran kartım Asus GTX 760
    High speed HDMI kablo ile, tv' nin hdmi 1 portuna bağlı. TV ayarlarından da "PC" yi seçtim. TV renk ayarını da "Eğlence" seçtim. Çok canlı ve renkli bir monitörüm oldu. TFT panelin matlığı hiç hoşuma gitmiyordu. Gözle görülebilir bir lag yaşamıyoruz.
    PS4 ü de buna bağladım. "Oyun" ayarında. Süper oldu.
    Modemim Asus DSL AC68U. Çekmeme vs hiçbir sorun yaşamadım. Digiturk 4K portalındaki tüm yayınları hiçbir duraksama olmadan internet bağlantımla izledim.
    Bugün de D-Smart D-Fix modül taktıracağım. Tek kumandayla tam performans. Akıllı ve çok kullanışlı bir kumandası var.
    4x4 lük sistem oldu. Çok memnunum. Tavsiye ederim.
    Bir şeyi çözemedim ki forumda başka bir başlık altında da yazdım ama cevap alamadım. USB 3.0 portu ile tv ye bağladığım hdd içerisindeki filmi ve aynı adlı altyazıyı hiç sorunsuz gösteren tv, aynı hdd yi modemime bağlayıp uzaktan eriştiğimde videoyu yine sorunsuz gösteriyor ama altyazıyı göstermiyor. Bunun çözümü var mı? Altyazı tipini mi değiştirmeliyim? subrip kullanıyorum normalde...
    Selamlar

SAMSUNG UE40JU6070UXTK 2015 4k tizen (bilgisayar mönitörüm)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocean72 -- 22 Ekim 2015; 10:07:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ocean72

Merhaba,
    Ben de 40JU6610 Curved Beyaz olanı aldım. Son derece estetik bir cihaz. Görüntü kalitesi fevkalade. Aynı amaçla kullanıyorum. Eski bir samsung' çu olarak "dinamik" ayarlar, parlak ve canlı görüntü favorim.
    PC' de 3840 x 2160P 60Hz kullanıyorum. Genel ikon büyüklüğü küçük kaldığından % 150 büyüttüm ve ideal hale geldi. PC' deki ekran kartım Asus GTX 760
    High speed HDMI kablo ile, tv' nin hdmi 1 portuna bağlı. TV ayarlarından da "PC" yi seçtim. TV renk ayarını da "Eğlence" seçtim. Çok canlı ve renkli bir monitörüm oldu. TFT panelin matlığı hiç hoşuma gitmiyordu. Gözle görülebilir bir lag yaşamıyoruz.
    PS4 ü de buna bağladım. "Oyun" ayarında. Süper oldu.
    Modemim Asus DSL AC68U. Çekmeme vs hiçbir sorun yaşamadım. Digiturk 4K portalındaki tüm yayınları hiçbir duraksama olmadan internet bağlantımla izledim.
    Bugün de D-Smart D-Fix modül taktıracağım. Tek kumandayla tam performans. Akıllı ve çok kullanışlı bir kumandası var.
    4x4 lük sistem oldu. Çok memnunum. Tavsiye ederim.
    Bir şeyi çözemedim ki forumda başka bir başlık altında da yazdım ama cevap alamadım. USB 3.0 portu ile tv ye bağladığım hdd içerisindeki filmi ve aynı adlı altyazıyı hiç sorunsuz gösteren tv, aynı hdd yi modemime bağlayıp uzaktan eriştiğimde videoyu yine sorunsuz gösteriyor ama altyazıyı göstermiyor. Bunun çözümü var mı? Altyazı tipini mi değiştirmeliyim? subrip kullanıyorum normalde...
    Selamlar

SAMSUNG UE40JU6070UXTK 2015 4k tizen (bilgisayar mönitörüm)

Alt yazı şöyle.Filimin adı ile alt yazının adı aynı olacak..Mesala filim adı 1111.mp4 se alt yazıda 1111.stk olacak..

Merhaba,
    Evet bende de öyle. Ama, HDD, tv' ye kablo ile bağlı iken gösteriyor altyazıyı sadece. Uzaktan, ağ üzerinden bağlandığında "altyazıyı" göstermiyor.

Siz uzaktan, dlna & ağdan bağlandığınız ve izlediğiniz filmlerde "film içine gömülü olmayan" filmle aynı isimli olan altyazıları görebiliyor musunuz?

Teşekkürler
  • quote:

Merhaba,
    Evet bende de öyle. Ama, HDD, tv' ye kablo ile bağlı iken gösteriyor altyazıyı sadece. Uzaktan, ağ üzerinden bağlandığında "altyazıyı" göstermiyor.

Siz uzaktan, dlna & ağdan bağlandığınız ve izlediğiniz filmlerde "film içine gömülü olmayan" filmle aynı isimli olan altyazıları görebiliyor musunuz?

Teşekkürler

hiç denemedim..Bende pc var.Gerek duymadım dLna ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DETROID -- 22 Ekim 2015; 11:12:23 >
    Kendi player' ının görüntü kalitesi, pc deki video oynatıcılarının çok üzerinde. Panelin tüm gücünü kullanıp yansıtıyor ekrana.
    PC de kullandığınızda, ekran kartınız ve oynatıcı yazılımınız devreye giriyor.
    Bu sebeple ben tv player ını kullanıyorum. 1080P filmler bile, özellikle animasyon filmleri neredeyse 4k çözünürlüğünde.
  • quote:

Kendi player' ının görüntü kalitesi, pc deki video oynatıcılarının çok üzerinde. Panelin tüm gücünü kullanıp yansıtıyor ekrana.
    PC de kullandığınızda, ekran kartınız ve oynatıcı yazılımınız devreye giriyor.
    Bu sebeple ben tv player ını kullanıyorum. 1080P filmler bile, özellikle animasyon filmleri neredeyse 4k çözünürlüğünde.

Dogrudur.Fakat ben hiç denemedim.Çünkü duvara sıfır yanaşık durumda.Usb bellegi geçirmek büyük bir dert arkaya elim gitmiyor..Ben bilgisayardan izlemeyi tecih ediyorum power dvd 15 de işimi görüyor..Fakat dedinize aynen katılmaktayım.
    Power dvd de film izlerken kendini direct 800mhz çekiyor..Filmler akıcı görünsün diye.Tv power dvd film açtıgında gidip geliyor..Samsung kendini aşmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DETROID -- 22 Ekim 2015; 11:23:19 >

• Beyler geçen hafta n11 incehesap dan 40JU6070 1599 tl 50 tl bonus ile 1550 tl ürünü aldım,ilk izlenimlerim çok olumlu hatta dün akşam 4K fener maçını izledim,alacak olanlara gözü kapalı bu fiyat aralığında bu ürünü tavsiye ederim.
    Yanlız bir sorum var servis 4K lı kanal listesi yaptı ve gitti birçok hd kanal mevcut ama
    1-star hd
    2-kanal d hd
    3-ntv spor hd
    yok normal yayınları var acaba neden,bu kanalların hd lerini bulup açtığımda görüntü yok malesef ?
    show hd,tv8 hd,cnn türk hd ,habertürk hd vb gibi birçok hd kanal var ama yukarıdakiler normal çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mozeada -- 23 Ekim 2015; 11:40:54 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.