Şimdi Ara

SAMSUNG UE40JU6070UXTK 2015 4k tizen (bilgisayar mönitörüm) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
3
Favori
11.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O kanallar şu an için paralı platformdalar.D-smart ve digiturk gibi.
    O sebeple standart uyduda şifrelidir.
    Selamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ocean72 kullanıcısına yanıt
    cevap için çok teşekkürler.
  • Alakasız olacak belki ama Samsung smart klavye bağlayabilen var mı?? Varsa bi anlatsın lütfen sanırım tv de mavi diş yok..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutanhamun

Alakasız olacak belki ama Samsung smart klavye bağlayabilen var mı?? Varsa bi anlatsın lütfen sanırım tv de mavi diş yok..

Samsung klavyeyi bilmiyorum ama normal klavye fare takılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mozeada

Beyler geçen hafta n11 incehesap dan 40JU6070 1599 tl 50 tl bonus ile 1550 tl ürünü aldım,ilk izlenimlerim çok olumlu hatta dün akşam 4K fener maçını izledim,alacak olanlara gözü kapalı bu fiyat aralığında bu ürünü tavsiye ederim.
    Yanlız bir sorum var servis 4K lı kanal listesi yaptı ve gitti birçok hd kanal mevcut ama
    1-star hd
    2-kanal d hd
    3-ntv spor hd
    yok normal yayınları var acaba neden,bu kanalların hd lerini bulup açtığımda görüntü yok malesef ?
    show hd,tv8 hd,cnn türk hd ,habertürk hd vb gibi birçok hd kanal var ama yukarıdakiler normal çıkıyor.

Hocam bu adam bu ürünü nasıl o fiyata satıyor yahu?
    Bende alıcam aynı ürünü ama tereddüt ediyorum o kadar ucuz olunca :D
    Garantisi falan mı yok acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Interesting Thing

Arkadaşlar ben tvde TRT 4K yı bulamıyorum. Otomatik kanal arama yaptım çıkmadı. Manuelde de TRT 4K nın frekansı çıkmıyor nasıl ekleyebilirim. 4k yı test etmek istemiştimde.

Googla yaz cikar

• samsung tr garantili ürün
  • Televizyon alındı perşembeye kadar kurulum için gelicekler

• quote:

Orijinalden alıntı: ardelis

Televizyon alındı perşembeye kadar kurulum için gelicekler

hayırlısı olsun
  • evet arkadaşlar şimdi size trt 4k için ayarladıgım özel renk gamutu renk doygunlugu ve kayar nokta aralıgı ile inanılmaz gerçek bir tv ayarı..
    Spor modunu açın.Daha sonra resimde gördüklerinizi yapın..
    Bu dedigim ayarlara getirdiginizde inanılmaz net ve gerçekçi bir maç deneyimi sizi bekliyor.Samsungun kendi spor modu komedi gibi.Çizgifilm desen degil.Renk cümbüşü.Okadar renkli ki sahanın renginden futbolcuyu ayırt edemezsin hele birde yeşil giymişse.

SAMSUNG UE40JU6070UXTK 2015 4k tizen (bilgisayar mönitörüm) SAMSUNG UE40JU6070UXTK 2015 4k tizen (bilgisayar mönitörüm) SAMSUNG UE40JU6070UXTK 2015 4k tizen (bilgisayar mönitörüm)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DETROID -- 20 Kasım 2015; 19:14:27 >

• bende pc monitörü olarak 4k tv almayı düşünüyorum

oyunları hep 4k mı oynamakmı gerekir 1080p oynayınca görüntü bozukmu oluyor
  • Düm akşam gg'dan 43ju6070 aldım bakalım. 40 küçük olur gibi geldi bu ara model de yeni çıkmış galiba 43inc modeli. Sanırım pzt elime geçer. Kurulum için ne kadar sürede gelirler bir bilginiz var mı? Lakin gittigidiyorda çarşamba gününe kadar onay vermem gerek. Kurulumcular gelip tv'yi kurmadan ve incelemeden de onay veremem elbette.
  • ps4 için düşünüyorum bu tv yi.

4k bir tv bu.1080p görüntü verecek bana ps4,görüntü bozulurmu acep?

FHD tv mi alsam ben bunun yerine

• quote:

Orijinalden alıntı: kronk-x

Düm akşam gg'dan 43ju6070 aldım bakalım. 40 küçük olur gibi geldi bu ara model de yeni çıkmış galiba 43inc modeli. Sanırım pzt elime geçer. Kurulum için ne kadar sürede gelirler bir bilginiz var mı? Lakin gittigidiyorda çarşamba gününe kadar onay vermem gerek. Kurulumcular gelip tv'yi kurmadan ve incelemeden de onay veremem elbette.

Kurucular sana şey der..İşte samsungun sesli yanıt sisteminden kurulum bilgilerini adresi ver der sen 4 gün beklersin gelmez..Ancak manuel samsung müsteri hizmetlerini arayıp manuel kayıt yaptırırsan ertesi gün kapındalar..Aparatta olmadı bana demirciden kesip getirdiler özel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lingua__Franca

ps4 için düşünüyorum bu tv yi.

4k bir tv bu.1080p görüntü verecek bana ps4,görüntü bozulurmu acep?

FHD tv mi alsam ben bunun yerine

Almışken 4k al.Full hd nedir.Artık full hd bitti 720p gibi olacak yakında..5 Seneye kadar 4k 1080p nin yerini alır.
  • sorumu anlatamadım..

4k tv de 1080p görüntü kalitesizmiş.Tv görüntüyü işleyip ekrana yansıtıp görüntü tv nin doğal çözünürlüğünde olmadığı için haliyle görüntü bulanıklaşıyormuş.yani 1080p den verim alınırmı bu tv de..o yüzden sordum siz hiç ps4 felan bagladınız mı oyun modu felan varmı alıcam tavsiye ederseniz bu tv yi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lingua__Franca

sorumu anlatamadım..

4k tv de 1080p görüntü kalitesizmiş.Tv görüntüyü işleyip ekrana yansıtıp görüntü tv nin doğal çözünürlüğünde olmadığı için haliyle görüntü bulanıklaşıyormuş.yani 1080p den verim alınırmı bu tv de..o yüzden sordum siz hiç ps4 felan bagladınız mı oyun modu felan varmı alıcam tavsiye ederseniz bu tv yi.

Yeni nesil tv ler ister ps3 olsun ister ps4 olsun daha ilerideler.Çünkü bir sürü yazılım bir sürü yeni özellik ve yeni nesil panel kullandıkları için görüntü kalitesi daha iyi olur.Bana sorarsan daha net görüntüsü olur.Her tv bir degil.Bir kaçında bulanık gösterdi diye büyün tv lerde böyle gösteriyor anlamına gelmez..Ps3 ve ps4 oyarken özellikle tv nin bütün resim işleme özelliklerini kapatmalısın.Oyun modu bunun içindir.Herşeyi kapattıgında bulanıklık yapacak bütün yazılımları devre dışı bırakmaktır.
    1080pden 4k upsacale yaptıgında bişey degişicegeni düşünmüyorum.Ancak 1080p den 8k ya 12k ya upsacale edersen belki bişeyler degişik görünür.Oda belki diyorum.Test etmek gerek test etmedim düşüncelerim bunlardan ibaret.

• DETROID D kullanıcısına yanıt
    bu tv alsak 4k destekli ekranmkartım var hdmi dan 4k görüntü alamamıycakmıyım siz max 1080p almışsınız oyüzden sordum

pc ye bağlıyken 4k 60hz görüntü verebiliyomu
  • DETROID D kullanıcısına yanıt
    İnceleme için teşekkürler biraz karışık olmuş ama eline sağlık.
    Bir konu kafamı karıştırdı UE40JU6070UXTK ile UE40JU6070 aynı televizyon değil mi?
  • manjimaru kullanıcısına yanıt
    Biri türkiye için yerelleştirilmiş galiba ux TURKEY (tk)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.