Şimdi Ara

SAMSUNG UE40JU6070UXTK 2015 4k tizen (bilgisayar mönitörüm) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
3
Favori
11.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SAMSUNG UE40JU6070 aldım cok güzel seri yanlız kanal duzenleme programı bulamadım nasıl kanalları düzenleyim atabilirim chansort programı benim bilgisarda kurulmadı hata verdi teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: battal1961

SAMSUNG UE40JU6070 aldım cok güzel seri yanlız kanal duzenleme programı bulamadım nasıl kanalları düzenleyim atabilirim chansort programı benim bilgisarda kurulmadı hata verdi teşekkürler

hocam sizdeki güncel yazılım kaç acaba. bu arada formda uydu bölümünde var. kanal düzenleme programları...
  • quote:

Orijinalden alıntı: battal1961

SAMSUNG UE40JU6070 aldım cok güzel seri yanlız kanal duzenleme programı bulamadım nasıl kanalları düzenleyim atabilirim chansort programı benim bilgisarda kurulmadı hata verdi teşekkürler

hocam sizdeki güncel yazılım kaç acaba. bu arada formda uydu bölümünde var. kanal düzenleme programları...
  • Bendeki geçerli sürüm 1412
  • Konuya ek olarak cihaz hdmi 2.0 dan 4k 60hz verebiliyor . Yanlız burda iki kriter olucak . Ekran kartınız gtx900 serisi olucak hdmi 2.0 sadece bu seride var amd de yok(sırf bu yüzden 7970 kullanıyordum dün gtx970 aldım) Ve Kaliteli HDMI 2.0 Kablo. KAbloya dikakt edin özellikle internet üzerinden araştırın 2160 60hz verdiğine dikkat edin.

Panel hem tv hemde usb den izlendiğinde 4k 60p alabiliyorsunuz. Pc modunda 2160p 60hz almak istiyenler yukarıda yazdıklarıma dikkat etsinler.

SAMSUNG UE40JU6070UXTK 2015 4k tizen (bilgisayar mönitörüm)

• quote:

Orijinalden alıntı: 1ses1

Konuya ek olarak cihaz hdmi 2.0 dan 4k 60hz verebiliyor . Yanlız burda iki kriter olucak . Ekran kartınız gtx900 serisi olucak hdmi 2.0 sadece bu seride var amd de yok(sırf bu yüzden 7970 kullanıyordum dün gtx970 aldım) Ve Kaliteli HDMI 2.0 Kablo. KAbloya dikakt edin özellikle internet üzerinden araştırın 2160 60hz verdiğine dikkat edin.

Panel hem tv hemde usb den izlendiğinde 4k 60p alabiliyorsunuz. Pc modunda 2160p 60hz almak istiyenler yukarıda yazdıklarıma dikkat etsinler.

SAMSUNG UE40JU6070UXTK 2015 4k tizen (bilgisayar mönitörüm)

Nasıl televizyondan memnunmusun.Birde source bas daha sonra ortadaki ok a basılı tut.DÜzenle cihaz tipini de.Oyun yazana getirince oyun modu aktivleşiyor ama tv monitörü özellegi gidiyor ama hızlanıyor.

• 1ses1 kullanıcısına yanıt
    Hıcam merhaba,
    Gtx970 kart ile 2160p 4k da oyun oynamaya çalıştıgımda 60fps ile oynaaman imkansız..ancak 20-25fps lerde görüntü alırsın..
    Minimum 2*gtx970 sli ya da grx980 ti ekran kartı gerekiyor..
    Tabii bunun da bir maliyet var minimum 3500tl lik bir masraf demek.
    Tabii işlemcin ve diğer donanımlarınızında cok iy olması gerekir.
    Kısaca 4k oyun oynamak isteyenler için çok masraflı oluyor 4k da oyun oynamak sadece tv ile olacak iş değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ewarrr

Hıcam merhaba,
    Gtx970 kart ile 2160p 4k da oyun oynamaya çalıştıgımda 60fps ile oynaaman imkansız..ancak 20-25fps lerde görüntü alırsın..
    Minimum 2*gtx970 sli ya da grx980 ti ekran kartı gerekiyor..
    Tabii bunun da bir maliyet var minimum 3500tl lik bir masraf demek.
    Tabii işlemcin ve diğer donanımlarınızında cok iy olması gerekir.
    Kısaca 4k oyun oynamak isteyenler için çok masraflı oluyor 4k da oyun oynamak sadece tv ile olacak iş değil

Doğrudur. Ama benim 60 kare almak gibi derdim yok istesem 2 tane alırdım . 4k da 60hz almak gibi bir derdim vardı.

Cad ps gibi programlardan çalışma alanı devasa oluyor ve daha rahat ediyorum. Birde pip özelliği aradığım bir özellikti.

Ben monitor alıcaktım açıkcası ve 4k monitorlerin fiyatları uçuk rakamlardı. Bunu teknosada desadüf gördüm ve fiyatı bana çok kelebir geldi 1800tl 4k 40" ve 4k uydu alıcısı pip(Resim içinde resim) olması cezbeddi beni. 40" 4k yakından çalışacağım için daha avantajlı oldu benim için.

Bu tv kesinlikle pc ortamında oyun oynuyabileceğiniz bir sistem değil. Tepkime olayının olması buna engel.

ps4 xbox360 denedim ps4 daha fazla oynama imkanım oldu. 1080p de daha keskin geldi bana görüntüler. Evde panasonic 42 lik plazma var onunla kıyasladığımda 1080p görüntü samsungda daha keskin gibi geldi bana . Kısaca 1080p de iyi iş çıkartıyor eksiye düşürmüyor panel.

2160p 60hz de sadece 1 hdmi den alabiliyorsunuz. Tv nin video oynatımı özellikle 4k 100mbits sorunsuz 1080p yazmıyorum bile. Alt yazı kısmında hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Pc de tabiki oyun oynuyorum ama full ekran da değil pencere modunda buda ekrana yakın olmam nedeni ile oluyor. Açtığım oyun penceresi 27" e takabül ediyor ve görüş acısından yakından farklı bir ekran varmış gibi oluyor. Akşamları oyun oynuyorum genellikle diablo3 lol h1z1 oda çocukdan fırsat buldukça tabi.

Alacak olan arkadaşlara yardımcı olmak adına şunu söyliyebilirim. Pc de 4k oyun oynamak için değmez nedeni tepkime süresinin olması ekran kartının yetip yetmemesi bütce ile ilgili ama panel açısından 9000 lira verceğiniz panelde tepkime yönünden bundan daha iyi değil. Alacak olan arkadaşlar usb bellek içinde test videolarını yüklesinler ve alacağınız tv nin denesinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ses1 -- 3 Ocak 2016; 19:25:53 >

• DETROID D kullanıcısına yanıt
    Tepkime süreleri aynı oyun modunda çok fark yok. Ben bir fark göremedim. Sonuçta panelde kaliteli görüntü alıyorum ama hareketli görüntülerde tepkime oyun oynamayı özellikle benim gibi tepkime olayında hassas kişileri olumsuz yönde etkiliyor. Oyun için alınacak bir tv değil. 4K bu fiyata alınacak tv ler arasında. Buradaki kıstas fiyatı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ses1 -- 4 Ocak 2016; 1:26:29 >
  • Bu haftasonu İstanbul forumdaki Samsung mağazasından bende bu ürünü aldım. Hiç araştırmadım, eşim görsel olarak hangisi güzelse onu gösterdi aldık. Salı günü montaja gelecekler. Umarım memnun kalırız.
  • 6070 modeli panel 50 hz iken 6470 100 hz yan yana dün iki televizyonu da yan yana inceledim. aynı görüntüde hareket eden cisimlerde bariz daha fazla takılma vardı bunda.
  • Arkadaşlar bende 40ju6070 aldım kanal sıralaması için tv den usb ye kanalları attım.Daha sonra Samsung_ChannelListPCEditor_1.10 programını kuruyorum bilgisayara usb yi taktığımda program görmüyor dosyayı, nasıl yapacağız yardımmm. Kanalları bilgisayardan sıralamak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasimoz1

Arkadaşlar bende 40ju6070 aldım kanal sıralaması için tv den usb ye kanalları attım.Daha sonra Samsung_ChannelListPCEditor_1.10 programını kuruyorum bilgisayara usb yi taktığımda program görmüyor dosyayı, nasıl yapacağız yardımmm. Kanalları bilgisayardan sıralamak istiyorum

Bendede aynısı oldu. Hangi programı denediysem olmadı bende. Elle tek tek yapmak zorunda kaldım.
  • 1ses1 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım sonunda ChanSort programı ile bilgisayarda düzenledim çok kolay youtube'dada açıklaması var

https://www.youtube.com/watch?v=xgO5g28_mS4

http://forum.skystar-2.com/chansort-smart-tv-kanal-editor-programi-t-6844.html

yardımı olursa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: rasimoz1

Arkadaşım sonunda ChanSort programı ile bilgisayarda düzenledim çok kolay youtube'dada açıklaması var

https://www.youtube.com/watch?v=xgO5g28_mS4

http://forum.skystar-2.com/chansort-smart-tv-kanal-editor-programi-t-6844.html

yardımı olursa sevinirim.

Teşekkürler ben dede çalıştı. Daha öncesinde indirdiğim programlar Windows çalıştırmıyordu. Gerçi elle düzenledim.

• DETROID D kullanıcısına yanıt
    Dostum merhaba,

Güzel açıklamışsın tv yi çok makbule geçti. Ben aldıktan sonra ulaştım bu postuna ama ihya oldum vallahi ne diyim. :D Ben çok memnunum hiç bir sorun yok fakat mouse bağladığımda lag lar oluyor etkil kullanamıyorum. İnca nın mousu normalde bir sıkıntı yaşamıyorum. Sen dede problemler varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenanoğlu

Dostum merhaba,

Güzel açıklamışsın tv yi çok makbule geçti. Ben aldıktan sonra ulaştım bu postuna ama ihya oldum vallahi ne diyim. :D Ben çok memnunum hiç bir sorun yok fakat mouse bağladığımda lag lar oluyor etkil kullanamıyorum. İnca nın mousu normalde bir sıkıntı yaşamıyorum. Sen dede problemler varmı ?

Bendede var.Bendede durduk yere ortaya çekiyordu logiteck G 300s de.
  • Bunun 55'liğini gözüme kestirdim Tv olarak.Oyun oynamak icin4 degil.
    Bahsettiğiniz panelin guzelikleri 55''te de aynı mıdır acaba...
    Özellikle ışık sızmasından çok tirsıyorum şu an bir tv'yi o yüzden iade ediyorum çünkü. .
    48ju6570 ya da 48ju6470 alacaktım ama bu da aynı özelliklerde görünce 55ju6070 aynı fiyatlarda alayım dedim.
    Bir de dahili uydu alıcisı diseqc motorlu çanak destekliyor mu baktıniz mi hiç ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginem

Bunun 55'liğini gözüme kestirdim Tv olarak.Oyun oynamak icin4 degil.
    Bahsettiğiniz panelin guzelikleri 55''te de aynı mıdır acaba...
    Özellikle ışık sızmasından çok tirsıyorum şu an bir tv'yi o yüzden iade ediyorum çünkü. .
    48ju6570 ya da 48ju6470 alacaktım ama bu da aynı özelliklerde görünce 55ju6070 aynı fiyatlarda alayım dedim.
    Bir de dahili uydu alıcisı diseqc motorlu çanak destekliyor mu baktıniz mi hiç ?

Bende ışık sızması yok gözlemelemedim.Fakat senin alacagın tv de olmayacagı anlamıda gelmez.ŞAns.
    Ayrıca diseqc motor ayarı (konumlandırıcı) ayarları altında var.Diseqc yazıyor.Ama ne işe yarıyor bilmiyorum.Herhalde motor ayarları için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DETROID -- 29 Ocak 2016; 1:45:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mudy

6070 modeli panel 50 hz iken 6470 100 hz yan yana dün iki televizyonu da yan yana inceledim. aynı görüntüde hareket eden cisimlerde bariz daha fazla takılma vardı bunda.

Bu bilgiyi nereden aldınız öğrenebilir miyim? Bende 6070 ile 6470 farkları araştırıyorum ve çok bilgiye ulaşamadım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.