Şimdi Ara

SAMSUNG UE40JU6070UXTK 2015 4k tizen (bilgisayar mönitörüm) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
3
Favori
11.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar ölü piksel testi nasıl yapılır ayarlarda bulamadım da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ysfyrgc Y kullanıcısına yanıt
    telefonu bagla telefondan indirdiginiz programla da yapabilirisin veya bilgisyarı bagla ordan yap.
    beni forumdan banladılar bu foruma bir daha girmeyin... Gİrerseniz bu adamlar para kazanır kazanırsa hepsi kendini buranın sahibi sanır.Buranın sahibi kim gösterin bakalım adminlare biz varsak sizde varsınız..
    Zaten 4 gün içinde açıcaklar..Sıkıntı yok..
    Naber millet...böbrekleri agrıyan varmı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DETROID -- 19 Mart 2016; 2:41:39 >
  • Arkadaslar bana bu tvnin görüntü ayarlari ile ilgili yardim k olabilecek var mi

• Selam hocam bu tv nin tüm HDMI girişleri 60 hz mi 4K da?

• Bu tv'de altyazı çıkaramadım. Film ve altyazı aynı isimde olmasına rağmen altyazıyı görmüyor.
  • Arkadaşlar 40JU6070 ile 40JU6470 arasında ciddi bir fark var mı? Seçim yapamadım.
  • Bu televizyonda ekranı 2 ye bölme özelliği var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar

Bu tv'de altyazı çıkaramadım. Film ve altyazı aynı isimde olmasına rağmen altyazıyı görmüyor.

USB yi taktığında karşına gelen ekrana hayır de. Daha sonra kumandadan source tuşuna bas ve ilgili klasöre gir. filmi çalıştır.
    eğer USB yi taktığında karşına çıkan ekranda direkt evet diyerek bağlanırsan filmin altyazısını okumuyor. neden böyle açıkçası bende bilmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.