Bildirim
SAMSUNG UE40JU6070UXTK 2015 4k tizen (bilgisayar mönitörüm) (5. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Evimde 40f7000 var. Diğer bir odaya da bu tv'yi alabilirim ancak bir kedim var ve cihazın ayakları çok oturaklı gelmedi bana. Alan arkadaşlar bu konuda bir fikir verebilirse sevinirim.
Ve alırken hangi siteyi tercih etmeliyim.
http://www.extraucuzluk.com/urun/samsung-40ju6070-40--uhd-smart-uydu-wifi-led-tv_406786.aspx?CatId=8038&ref=akakce&v=1.83.2&ref=akakce&v=1.62.9&ref=akakce&v=1.92.4
http://www.bizdeuygun.com/Samsung-40JU6070-LED-TV?utm_source=Akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=teklifli&v=1.7.1
https://www.carrefoursa.com/d/samsung-40ju6070-uhd-4k-smart-led-televizyon?utm_source=akakce&utm_medium=list&utm_campaign=standard&v=1.25.1
-
quote:
Orijinalden alıntı: hebelubes
Evimde 40f7000 var. Diğer bir odaya da bu tv'yi alabilirim ancak bir kedim var ve cihazın ayakları çok oturaklı gelmedi bana. Alan arkadaşlar bu konuda bir fikir verebilirse sevinirim.
Ve alırken hangi siteyi tercih etmeliyim.
http://www.extraucuzluk.com/urun/samsung-40ju6070-40--uhd-smart-uydu-wifi-led-tv_406786.aspx?CatId=8038&ref=akakce&v=1.83.2&ref=akakce&v=1.62.9&ref=akakce&v=1.92.4
http://www.bizdeuygun.com/Samsung-40JU6070-LED-TV?utm_source=Akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=teklifli&v=1.7.1
https://www.carrefoursa.com/d/samsung-40ju6070-uhd-4k-smart-led-televizyon?utm_source=akakce&utm_medium=list&utm_campaign=standard&v=1.25.1
Bunların çoğu çinmalı veya referbised fabrikadan hatalı çıkıp kullanıcıya gelipde bozuk olup kullanıcının iyade edip fabrikaya gidip tamir olan sonra sonra tekrar satılan ürünler olabilir.Teknosa veya vatan 2199tl den satıyor bunlar elektronik devi.Salakmı bu adamlar bukadar pahalıya alıyorlar.Satıyorlar.Giderler o aldıgın yerden alırlır toptan 1850tl den satsa gine kar ederler.Bu firmalar düşebilecegi en son noktaya kadar düşerler.Çok az kar eder çok ucuza satarlar.Alırsan sonra titreme bozulma açılıp kapanma görüntüde bozukluk reset yersen tv den.Şaşırma.Almışken biraz daha fazla ver orjinal gümrük vergisini ödedigin bir mal al.Gümrükten vergi vermeden gelen mallar haramdır.Haramında kimseye faydası olmamış ki sana bana olsun.Kaçak ürün alıpda hayrını gören varsa bana lütfen yazsın..Ben zune hd aldım kaçak gümrükten geldi bir satıcıdan salak gibi aldım.Zune hd 1 sene sonra kendi kendine kapandı.Bir daha açılmadı.O günden beri sakat işlere gümrük vergisi ödenmeyen avrupa amerikan iphone elektronik eşşa züccaciye bir toplu igne almam.Ha senin iş gezin vardır.Pasaportunla bir telefon geçirtir kaydettirirsin bu yasaldır.Ama yok amerikadan al.com amerikadan iste biz getirelim hikayelerine karnım tok.
Aklınız varsa bilindik firmalardan alırsınız.Çünkü onların kaçak getirme gibi bir şansları yok.
Bu üste gösterdiginiz sitelerden bahsetmiyorum yanlış anlaşılmasın.Bilinmedik sitelerden almayınız.Nerden gelmiş biliyormusun belkide çinde aynı tv kaçak olarak üretiliyordur aynı samsung sen ben anlayamayız ancak iki tv yi yan yana koyarsan anlarsın telefon gibi.
Bu adamlar herşeyin bire bir kopyasını yapıyorlar ekran kartları işlemci telefon bire bir derken aynısı okta core işlemci intel işlemci gibi.Sonra alıyorsun bir overklok pert.İntel gelse mühendisleriyle deseki bu bu işlemci intel intel mühendisleri diyecek ki bunu biz ürettik.Farkı labaratuar ortamında anlarsınız.O yüzden bişeyi alırken dikkat edin.Bazen coin cızırtı ugultu gürültü çıkıyor.Hani ikimizdede i7 6700k var
sen 3.8 kadar çıkıyorken ben 5.0ghz zorluyorum işte bu ondan kaynaklı.İntelin ürettigi malzeme daha dayanıklı.Sahtesi bire birdir.intel haricinde kimsenin çakacagını zannetmem.Onlarında bu olaydan haberleri yok olsa bişeyler düşünürlerdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DETROID -- 1 Şubat 2016; 23:58:57 >
-
Bazılarınız bana manyak bu adam diyeceklerdir.Öncelikle kendinize bakın çinden bahsediyoruz.
Rusya ile çin insansız uçak anlaşmasına girmişler.Daha sonra çin demişki bir adet prototip gönder bakalım nasıl çalışıyor.Rusya göndermiş.Sonra çin demişki ben bunu istemiyorum.Başka gönder.Rusya bir araştırma yapıyor uçagı bire bir kopyalamışlar.Daha sonra şart koşuyor.40 tane ön spariş verirsen sana test örnegini göndeririz.
Bu adamların kopyalayamacagı tek şey insan.
İnsan bir çakar.
Sendede intel i7 6700k var bendede niye aynı hızlara ulaşamıyoruz.Benimkini intel uzaydan gelen malzemeylemi yapmış.Malzeme farkı var.biri almanyada intel tesislerinde üretildi.Biri çindeki kaçak fabrikalarda.Proje direkt çinlilerin eline geçiyor dakkasında bandlara..Dakkasında kopyası hazır.Sür madde in malasia.
Bügün titan x 980 970 amd ekran kartları hepsi üretiliyor.Biri 600tl den satıyor türkiyede biri 1800tl den..Bu intel 1800tl veren adama mı acımıyor yoksa 600tl den satılana mı yardımcı oldu anlamak güç.
Benim elimdeki intel i7 2635q ve nvidia 635m orjinal.
O yüzden 3 yıldır tek bir damla performans kaybına ugramadı 86 tane oyunu oynatıyor..Bahsettigimiz mobil bir işlemci 635m işlemcide 2635qm tarihi eser...AMa öyle degil.
Eski HP ciler iyi bilir.
Evinde HP den daha iyi bilgisayarın vardır.Fakat HP ne hikmetse seninkinden daha stabil daha atak çalıyordur.Sen takılarak kafayı yiyorsun.O adam takılmadan yag gibi windows kullanıyor.İşte orjinal mal böyle bişey korsan oyun gibi.Bir türlü istedigin fps tutturamazsın.50fps alırken birden 10fps düşer.Sİzin çin malı ürünlerinizde böyle...Elinzide varsa düşe kalka takıla takıla bence intele geri gönderin belki intel davayı çakar. :)
Bir arada ben ps4 de de Xbox one dada amd işlemcileri kullanılıcak demiştim 2009 da da ozamanda deli demişlerdi.Hatta windows 10 çok çabuk çıkacak demiştim onada inanmadılar..Hiçbir lafıma inanmıyorlar.İnanmanıza gerek yok başınıza gelince anlarsınız.
Bir iki arkadaş çıkar şimdi cevap yazar..Konuyu kitletecek ya.
Çok ihtiyacımız var lüten bana cevap yazın lüften yalvarırım.Bilginize çok ihtiyacımız var...Örümcek beyinizden geçenleri lütfen aktarın...Beni mor edin..
Neyse fazla sinirlenmicem bugun...
Ha bu ara özellikle SSD lere dikkat edin..Sonra bilgileriniz durduk yere silinmesin..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DETROID -- 2 Şubat 2016; 0:18:37 >
-
merhaba arkadaşlar
eski hdml kablom vardı onda görüntü alamadım yenisini aldım altın uçlu fakat ondada alamadım.
Laptop bumda dandik bişey değil ekran kartı nvidia gtx 670m normalde eski evimdeki samsung smart tv direk görüntü geliyordu ama bu yeni nesil ju6070 tizen TV lerde görüntü alamadım ne yaptıysam sorun mu var yoksa bir ayarmı yapılıyor yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı
şimdiden teşekkür ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: HiddeN_Ra
merhaba arkadaşlar
eski hdml kablom vardı onda görüntü alamadım yenisini aldım altın uçlu fakat ondada alamadım.
Laptop bumda dandik bişey değil ekran kartı nvidia gtx 670m normalde eski evimdeki samsung smart tv direk görüntü geliyordu ama bu yeni nesil ju6070 tizen TV lerde görüntü alamadım ne yaptıysam sorun mu var yoksa bir ayarmı yapılıyor yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı
şimdiden teşekkür ederim
Nvidia ayarlarına bak...Ve Htmi hangisine taktıysan onda açmaya çalış ve klavyeden windows tuşu + p ye bas..Görüntüyü tv ye ver...
Bunlarda olmazsa intel ve nvidia nın grafik sürücülerini kaldır tekrar yükle..
Buna ragmen açılmazsa teknik servisine bir danış..
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: DETROID
quote:
Orijinalden alıntı: insane1907
trt 4k olan sıralı kanal listesini paylaşabilir misiniz? biraz acil, kaldık akşam akşam.
kanallar gitti geri getiremiyorum
http://www.filedropper.com/channellistt-hkm6deuc-14110
Hocam link uçmuş. Tekrar paylaşabilir misiniz?
Kafayı yiyeceğim bir türlü manuel olarak frekans gitmeyi bulamadım ya. Biliyorsanız tarif eder misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
arkadaşlar ju6070 kullanıyorum. ntvsporhd çekmiyor.. diğer kanallarda hiçbir problem yok 4k bile sorunsuz. bu sorunu yaşayan var mi. bina merkezi sistem bende uydu alıcısı yok merkezi kullanıyorum. uydu alıcısı olmadığı için kanal ekleme bölümümde yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ysfyrgc
arkadaşlar ju6070 kullanıyorum. ntvsporhd çekmiyor.. diğer kanallarda hiçbir problem yok 4k bile sorunsuz. bu sorunu yaşayan var mi. bina merkezi sistem bende uydu alıcısı yok merkezi kullanıyorum. uydu alıcısı olmadığı için kanal ekleme bölümümde yok.
bende çekiyor ntv spor hd..Senin merkezi sisteminde ne bırakırlarsa yayına onu görürsün..Apartman yöneticisiyle konuş..eklesin. -
hocam çekmiyor derken kanal görünüyor ancak sinyal sıkıntısı sebebiyle izleyemiyorum.. sinyal zayıfmış diyip geçiştireyim diyorum ancak aynı frekansta bulunan star hd ntv hd gayet iyi oysa. -
quote:
Orijinalden alıntı: xxkowboyxx
quote:
quote:
trt 4k olan sıralı kanal listesini paylaşabilir misiniz? biraz acil, kaldık akşam akşam.
Kafayı yiyeceğim bir türlü manuel olarak frekans gitmeyi bulamadım ya. Biliyorsanız tarif eder misiniz?
Hacam Ayarlara giriyorsun..Yayın/Kanal ayarları/Uydu (şifre 0000 dır.)
daha sonra unser1 2 3 4 dü işaretle kaydet..(listenin en altında)
menüden çık baştan gir
Yayın/kanal ayarları/Manuel uydu ayarlamaya bas.(unser 1 seç)
Daha sonra frekansları gir kaydet tarat..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DETROID -- 25 Şubat 2016; 14:01:28 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ysfyrgc
hocam çekmiyor derken kanal görünüyor ancak sinyal sıkıntısı sebebiyle izleyemiyorum.. sinyal zayıfmış diyip geçiştireyim diyorum ancak aynı frekansta bulunan star hd ntv hd gayet iyi oysa.
Uydunuzun yönüyle çanagın kalitesi ile bulundugunuz konuma göre orantılı bişey olabilir.Çanak çatıdamı..LMB kalitelimi kablosu kalitelimi kablo nekadar uzun..Bunlar hepsi faktöryel. -
quote:
quote:
quote:
quote:
Hacam Ayarlara giriyorsun..Yayın/Kanal ayarları/Uydu (şifre 0000 dır.)
daha sonra unser1 2 3 4 dü işaretle kaydet..(listenin en altında)
menüden çık baştan gir
Yayın/kanal ayarları/Manuel uydu ayarlamaya bas.(unser 1 seç)
Daha sonra frekansları gir kaydet tarat..
Uydu dan sorasını anlamayamadım hocam o dediğiniz şeyi bulamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Şimdi dışarıdayım. Gelince atarım. Yüklersin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamam hocam eyv. -
quote:
Tamam hocam eyv.
6070 kanal listesi....indir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DETROID -- 27 Şubat 2016; 2:36:23 > -
quote:
quote:
Tamam hocam eyv.
Çok sağolun hocam.
Hocam yükledim listeyi trt4k yı bulamadım. Listenin ilk başında Türksat 4K falan bir şeyler var ama. Trtlerin de hd lerinde sıkıntı var galiba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxkowboyxx -- 27 Şubat 2016; 11:59:22 > -
quote:
quote:
quote:
Tamam hocam eyv.
Çok sağolun hocam.
Hocam yükledim listeyi trt4k yı bulamadım. Listenin ilk başında Türksat 4K falan bir şeyler var ama. Trtlerin de hd lerinde sıkıntı var galiba.
Bende çekiyor ama genelde sorunlu.Ayrıca önemli degil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DETROID -- 27 Şubat 2016; 14:17:34 >
-
Bu samsung tvlerde bir ara modüler yapı vardı bazı modellerde bunun üst versiyonlarında varmı bilen varmı..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X