Şimdi Ara

Samsung'un ekrana gömülü parmak izi sensörü ekran sorununa neden oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung'un ekrana gömülü parmak izi sensörü ekran sorununa neden oluyor

Samsung, tıpkı Apple gibi kullanıcıların ekrana dokunarak cihazlarının kilidini açmalarını sağlamak için parmak izi tarayıcısını dokunmatik panelin altına almaya çalışıyor. Fakat yeni bir rapora göre, Apple bu yeni teknolojiyi sunmaya Samsung'dan çok daha yakın.

Özellikle, Samsung'un ekrana entegre parmak izi sensörünün mevcut prototiplerde bazı ekran sorunlarına neden olduğu ve tarayıcının bulunduğu alandaki parlaklığın farkedilir derecede yüksek olduğu ortaya çıktı. Ayrıca sorunun nasıl göründüğünü sergilemek adına konsept bir görsel de hazırlanmış durumda (bkz. üstteki resim).

Ayrıca Bkz.SwiftKey Beta'ya GIF desteği ve hashtag tahmin özelliği geldi
    Samsung'un problemi çözmek için araştırmalarına devam ettiğine inanılıyor ancak ortaya çıkan sorun nedeniyle şirket bu özelliği biraz daha ertelemeye karar verdi.

Ekrana gömülü sensörle gelen ilk telefon iPhone 8 olabilir

Yani bir başka deyişle, bu yılın Ağustos veya Eylül ayında piyasaya sürüleceği düşünülen Galaxy Note 8, ekrana gömülü parmak izi tarayıcısına sahip olmayacak. Yeni Note modelinin Galaxy S8 ve S8+'da kullanılan arka panele yerleştirilmiş geleneksel sensörle gelmesi bekleniyor.

Büyük olasılıkla Samsung şu anda yeni nesil S modelini tamamlamayı planladığı 2018 yılının ilk çeyreğinde ekrana entegre yeni parmak izi sensörünü sunacak. Bu da Galaxy S9'un ekrana gömülü parmak izi tarayıcısı taşıyan ilk Samsung modeli olma şansının yüksek olduğu anlamına geliyor.

Öte yandan Apple'ın da benzer bir teknoloji geliştirdiğini ve çalışmaların daha iyi bir tempoda ilerlediğini duyuyoruz. Cupertino merkezli devin Eylül ayında günışığına çıkması beklenen iPhone 8'de yeni parmak izi tarayıcısını sunacağı düşünülüyor.

• Benim merak ettiğim parmak izi okuyucusu ekrana entegre olunca ekrana koruyucu cam takarsak parmak izi sensörü yinede çalılacak mı, yoksa ekranı çıplak olarak kullanmak zorunda mı kalacağız?

• SAMSUNG YİNE PATLADIII HAHAHA

• Bgrn7 kullanıcısına yanıt
    Hocam pek çok kişi parmak izi sensörü çizilmesin diye üstündeki korumayı çıkarmadan kullanıyor. Bir sorun yaşayan duymadım. Zaten telefon testlerinde parmak izi sensörlerini bir sürü sert cisimle çizdiklerinde de okumaya devam ediyor bu aletler. Sorun olacağını hiç düşünmüyorum.
  • Sony gibi yan tarafa koy işte. Hem kullanması daha rahat hem de tasarımı bozmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seneye gelir

• Şimdi hiç gücenmeyin ama apple bunu kusursuz bir şekilde çıkarana kadar kimse doğru düzgün yapamayacak ondan sonra ctrl+c

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bişey olmaz zaten panelleri çabuk sorun çıkarıyor burn in vs. anlayan olmaz.

• Samsung pişmanlıktır. Alma aldırtma.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

Samsung pişmanlıktır. Alma aldırtma.

samsung en iysidir apple pismanliktir alma aldirma gonul aldirma

https://www.youtube.com/watch?v=o6PZsAitVCc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sazankiller -- 19 Haziran 2017; 14:14:9 >
  • Bence yetiştiremeyip sonraki cihaza kalacak yada cihaz ertelenecek.

• Apple firmanın şuan var olmayanı sunacağına inananlar var. Geçin onu 3 yıldır çalıntı tasarım kullanan firma mı yenilik yapacak. Yine yaptığı gibi birisi yaptıktan sonra çalar geçer. Sözde 7 modelinde olan çift hoparlör ve tuş gibi onları'da htc yaptı bunlar çaldı.

• Yasadikca neler goruyor bir insan lise mezunu bir cumhurbaskani hicbir ozelligi olmayan 5 binlik bir elma herseyi biz yapiyoruz onc3 demis biri pardon sen kimsin musteriysen sana apple olarak keriz diyoruz hakkindan fazla kim para aliyorsa bence hepsi hirsizlikla kapkaccilikla yargilanmasi lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: tctstcts

quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

Samsung pişmanlıktır. Alma aldırtma.

samsung en iysidir apple pismanliktir alma aldirma gonul aldirma

https://www.youtube.com/watch?v=o6PZsAitVCc

Neye göre hocam ? Bilimsel konusalım biraz.
  • O zaman bu özellik S9'a kaldı desenize...

• çok da dert değil.ama maksat s8 gibi salakça yerleştirmesinler sensörü.o zaman dert olur
  • kadirirdem kullanıcısına yanıt
    ne bekliyodun? s8 i geri çekip ekranlarına sensör takıp tekrar mı vereceklerdi? ne boş yorumlar atıyorsun yahu. uyarıyoruz hala boş atmaya devam ediyosun. Diğer forumlarda da böylesin. Enteresan bir adamsın cidden.
  • Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    Fikrimi beyan ettim.Ne bekliyordun ? Ayrıca benim atacağım yorumdan Sana ne kime ne!
    Neredeyse her yorumuma alıntılı yorsun başka işin yok mu ? Git başkasını alıntıla...
    Benimi takip ediyorsun ? Diğer forumlarda da böyleymişim... Birde oraya karışsaydın,Nasıl adam olduğum seni ilgilendirmez.
    Sizi bana sayıyla mı veriyorlar her yorumuma başka biri alıntılayıp karışıyor,Hayret bir şey!
  • kadirirdem kullanıcısına yanıt
    Her yorumuna birisi karışıyorsa otur düşün niye böyle diye.

Haberlere başlıklara bakarak, içerdeki yorumları kopyalayarak yorum atıyorsun. İçerikle ilgili bilgi sahibi bile olmadan. Bu doğru bir şey mi?

Ben her gün bütün haberleri okuyorum. Yorumlara da bakıyorum ne yazılmış edilmiş diye. Belki faydalı bir şey vardır diye. Ama nerdeyse her konuyla ilgili bilgin ve fikrin var. Ve hepsi aynı şekilde.

"iyi olur"

" harika haber"

" çok iyi yaa"

bunlar değilse üstte tutan bir mesajın kopyası.

Yorumlarının hiçbirisi konuya bir şey katacak türden değil ve dikkat çekiyor.

Tek olmadığımı da düşünürsek eğer kendine bir bakman gerek.

Ve evet seni takip ediyorum. Ne olacak? 13 yıldır bu forumda türlü insana yardım ettim. etmeye de devam edicem. Forumun ana amacı bu zaten. Senin gibi milletin bir şeyler öğrenebileceği konulara girip saçma sapan mesaj atan tiplerin de peşinde olucam.

• Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    Senin haricinde biri daha var karışan daha doğrusu işsiz diyeyim daha doğru,başka karışan yok.
    Başlığa bakarak en fazla 3-4 kere yorum yazmışımdır onda da normalden farklı durumlar oldu ondan okuyamadım ayrıca bazende diğer sitelerde okuduğum için içeriği bildiğim için öyle yaptım dediğim gibi 3-4 kez oldu,diğerlerinde hep okur yorumlarım.
    "İyi olur","Harika haber","Çok iyi ya" gibi yorumlarım da forum kurallarını ihlal etmediğim sürece sorun yok,karışamazsın buna hakkın yok.Bunu sen değil yetkili Editörler uyarır!
    Yorumlarım illa değer katacak diye bir şey yok,yeri geldiğinde 40-50 beğeni aldığım çok yorumda oldu...

Beni takip etmeyin kardeşim kimse etmesin,Bir sorun teşkil edersem forum yetkileri uyarır muhatabım sen değilsin ve ayrıca bana şuan yardım değil, rahatsız ediyorsun!

Eğer hala peşimde olursan seni şikayet edeceğim,gereği yapılmazsa senin alıntılamalarını göz ardı edeceğim...

Hadi Eyvallah,Kadir Geceniz mübarek olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirirdem -- 22 Haziran 2017; 1:52:33 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.