Şimdi Ara

SAMSUNG WAVE II mi yoksa SAMSUNG i8910 HD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar telefon alacağım; bu iki tel arasında kararsız kaldım. önemli bilgilerinizi, önerilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.

• Selam,
    I8910 ölü doğmuş ve artık tarih olmuş bir ürün.Donanımı çıktığı gün için mükemmeldi ama symbian
    nedeni ile potansiyelini kullanamamıştı. Öncelikle onu seçeneklerin arasından kesinlikle çıkarmanı tavsiye ederim.

Wave telefonları pek bilmiyorum ama Bada işletim sisteminin pek bir geleceği olacağını tahmin etmiyorum.

Nacizane tavsiyem en azından galaxy i9003 gibi android işletim sistemli bir telefona yönelmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirjohn78

Selam,
    I8910 ölü doğmuş ve artık tarih olmuş bir ürün.Donanımı çıktığı gün için mükemmeldi ama symbian
    nedeni ile potansiyelini kullanamamıştı. Öncelikle onu seçeneklerin arasından kesinlikle çıkarmanı tavsiye ederim.

Wave telefonları pek bilmiyorum ama Bada işletim sisteminin pek bir geleceği olacağını tahmin etmiyorum.

Nacizane tavsiyem en azından galaxy i9003 gibi android işletim sistemli bir telefona yönelmen.

ok
  • diger telefonu bilmiyorum, ben wave 2 kullaniyorum gayet memnunum kullanimi kolay ekrani guzel kendisi guzel ve gercekten hizli, ama tek sikintisi bada. cok fazla uygulama yok ve su siralar uygulama magazasina sadece tema falan ekleniyo bol bol. ama cok yakinda bada2 cikacak gorsel olarak guzel ve bazi yeni ozellikler olacak wave2 ana konuya bekleriz :)
  • i9003 e baktım biraz pahalı geldi. bana en fazla 600 tl olcak şekilde baska bi tel söyleyin o zaman
  • bak arkadasim tam senlik bir telefon var huawei ideos x5 ben de bugun yarin alicam. ozellikleri super wave II ile ayni hatta benim icin cok onemli wi-fi hizi wave II'nin iki kati ve en onemlisi de android yani bu zamanda alabilecegin en iyi telefon fakat tek bir sorunu var markasi. markayla ilgili bir sikinti duymadim ama bilindik bir marka degil eger bunu kafana takmassan hemen al derim. bi zamanlar htc de boyledi huawei de unlenecek bence. (:
  • galaxy ace yi bie yerde gör ve incele
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung S2 portable 640 gb yardım
    13 yıl önce açıldı
    Galaxy S3 mü Lg Nexus 4 mü ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet galaxy ace hosuma gitti. özellikleri de fena değil. düşünebilirim. ideos x5 te güzel ama markaya pek güvenemiyorm
  • ilk mesajda wave 2 ile i8910 arasında kaldığınızı yazmışınız ama pek anlam veremedim. neden bu 2 telefon arasında kaldınız?

wave 2 ve i8910 o kadar farklı modellerki neye göre tavsiye verelim?

ihtiyaçlarınıza göre telefon önerisi isteseniz daha çok yardımcı olabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tabip -- 6 Eylül 2011; 19:41:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tabip

ilk mesajda wave 2 ile i8910 arasında kaldığınızı yazmışınız ama pek anlam veremedim. neden bu 2 telefon arasında kaldınız?

wave 2 ve i8910 o kadar farklı modellerki neye göre tavsiye verelim?

ihtiyaçlarınıza göre telefon önerisi isteseniz daha çok yardımcı olabiliriz.

wifi,3g, işlemci hızları ve ekran fotoğraf video çözünürlük özellikleri benim için ön planda. 8910 hd yi de bu yüzden düşündüm. sizin de bi düşündüğünüz tel varsa aklınızda yardım edebilirsiniz
  • i8910 eski bir model. neredeyse 3 yıllık. yanlış zamanda yanlış işletim sistemi ile piyasaya sürüldü. işletim sistemi symbian, yazılım desteği bile kalmadı. bu yüzden tavsiye etmem.

söylediğiniz özelliklere göre wave 2 daha uygun bir seçim olur. tek eksiği bada işletim sistemi, fakat bada 2.0 da ciddi değişiklikler var. android tarzında bir işletim sistemi olmuş.

wave 2 haricinde, galaxy gio, ace, ya da huawei x5, xperia neo gibi modellerde var.

bunlardan gio,ace ve huawei fotoğraf kalitesi olarak pek tatmin etmez ancak diğer bütün özellikleri gayet yeterli düzeydedir.

son olarak eğer telefonu çok detaylı kullanmıyorsan, fotoğraf ekran video kalitesi iyi olsun diyorsan kesinlikle wave ya da wave 2 iyi bir seçim olacaktır.
  • foto ve video özellikleri benim için önemli. wave 2 de benim için tek sorun bada olması:-( ace modelinin ekran ve foto özllikleri nasıl peki
  • İlle de Android olsun dersen Ace al.Onun dışında standart bir kullanıcıysan Wave 2 tüm ihtiyaçlarını karşılar.İşlemci,ram ve Kamera performansı da Ace'e de aynı fiyat dilimindeki Androidlere göre de çok iyidir.Ayrıca güncelleme alan da bir modeli8910'u sil.Bende az daha onu alıyordum ayırtmıştım.Adam başkasına satınca öfkelenmiştim,ama adam iyi ki de satmış.Aynı paraya Wave almıştım ve göre herkes hayran kalmıştı.
  • ace felan alma ben olsam hueia x5 alırdım hertürlü x5 aceye gömer
  • elestirilere göre i8910 hd kafamdan siliyorum. huewei x5 wave 2 ve ace seceneklerim arasına girdi. android ler daha ağır basıyo ama kararsız kaldım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shooter14

elestirilere göre i8910 hd kafamdan siliyorum. huewei x5 wave 2 ve ace seceneklerim arasına girdi. android ler daha ağır basıyo ama kararsız kaldım..

arkadaşım ben de x5 alıcaktım yani bugün yarın alırım diyordum ama kafamda hep 1 soru işareti vardı ( sonuç olarak huawei markasının ilk telefonu ) bu yüzden ben de huaweı vision ve honor ı bekliycem honor olmaz ama vision almayı planlıyorum ekim ayına kadar çıkması beklenıyor bence sen de öyle yap iyi günler (:
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.